- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Albino karnabahar
-
Bana pek aptal saf gibi gelmediniz.Ya da yine benim aptal saf tarafim(kızgın surat)
Ana banyo da degil yatak odasinin banyosunda yikiyor gece 2 de kahkaha ata ata yikiyor. İnanılmaz ses geliyor. Emin olun siz olsaniz siz de rahatsiz olurdunuz. ama yine de bu konuda uyarmam doğru olmaz diye sustum başkası olsa kesinlikle sorun ederdi buna eminim. Sevgilerşimdi benim anladığım kadarı ile 3 ayda sadece bi kere mi çırptı? devamlı olan bişey mi? eğer değilse şu an için bekle. yok devamlı yapıyosa laftan anlayacak biri gibi ise kapısına çık, kek börek götür ve rahatsızlığını dile getir. yok laftan anlamaz diyosan ya da uyarmana rağmen devam ediyosa yönetici ile konuş.
misafir çocuğunu konusunda haklı olabilirsiniz ama ne kadar uyarabilir ki?
gece 1-2 gibi kadının banyosunda çocuğunu yıkamasına laf etmeniz garip geldi. yani başkası olsa sus da yıka bebeğini der demişsiniz de şahsen ben demezdim. çocuk durmuyosa tabi ki konuşacak. ayrıca banyoda ne kadar çok ses çıkarabilir ki? kaldı ki banyodaki sesten siz nasıl rahatsız oluyosunuz yani oturma odası değil. kapatın kapısını, havalandırma penceresi varsa onu da kapatın, keser sesi.
Insanlara karşı aşırı güler yüzlü davraniyorum. Bu da gel benim üstümde istediğini yap msji veriyormuş gibi oluyor. Tabi ki aptal degilim yoksaBana pek aptal saf gibi gelmediniz.
Ama 1.şık için değil tabiki diğer sorunlar içinDirek yönetici tabiki..
Direk şikayetçi olmayayim yuz yüze bakacağız dedim. Zaten 1 bucuk ay olmuştuk taşınalı şimdi 3 ay olduk ben toleranslı oldukça o rahatlasti iyiceKeşke sorduğunda rahatsızlıklarınızı bir bir anlatsaydınız. Bu saatten sonra yöneticiyle konuşmanız daha doğru olacaktır.
Insanlara karşı aşırı güler yüzlü davraniyorum. Bu da gel benim üstümde istediğini yap msji veriyormuş gibi oluyor. Tabi ki aptal degilim yoksa
Onlar cocugun sesi geliyor mu gibisinden sordular . Bende gayet acik sekilde ses geldigini ama küçük çocukları oldugu icin bunun gayet normal oldugunu soyledim . Ana konu çocuğun sesi degil. Kıllar ve tozlar .Mesaj falan vermeye gerek yok ki
Size gayet açık şekilde sormuşlar zaten rahatsız ediyor muyuz diye
Sorarlar ya burada bayanlarÖzellikle komşunun kiracı diye belirtilmesinde ki amacı anlamadım ben biz ev sahibiyiz o kiracı herkes yerini bilsin mi nedir yani? birde önyargıda bulunup 'varoş mahalle karısı' gibi karşılık alırım bir şey dersem diye benzetme yapmışsınız yahu ayıp şu an bazı konularda haklıyken haksız duruma düştünüz benim açımdan mesela.üslup önemli tabi
Özellikle komşunun kiracı diye belirtilmesinde ki amacı anlamadım ben biz ev sahibiyiz o kiracı herkes yerini bilsin mi nedir yani? birde önyargıda bulunup 'varoş mahalle karısı' gibi karşılık alırım bir şey dersem diye benzetme yapmışsınız yahu ayıp şu an bazı konularda haklıyken haksız duruma düştünüz benim açımdan mesela.üslup önemli tabi[/Q
Sorarlar ya hani kiraci mi falan diye buradaki hanfendiler o yuzden soyledim banane milletin aldigi almadığı ya da alacağı evden ilahi siz neleri düşünüyorsunuz cidden şaşıyorum. Cunku camı acikken komsunun evine kil toz tüy çırpmaya hep Cambirige düşeşleri yapar.Özellikle komşunun kiracı diye belirtilmesinde ki amacı anlamadım ben biz ev sahibiyiz o kiracı herkes yerini bilsin mi nedir yani? birde önyargıda bulunup 'varoş mahalle karısı' gibi karşılık alırım bir şey dersem diye benzetme yapmışsınız yahu ayıp şu an bazı konularda haklıyken haksız duruma düştünüz benim açımdan mesela.üslup önemli tabikendini bilen apartmanda toplu halde oturmak demek bir takim kurallari kabul ettim ben demek. Bunu gerçekleştirmekten aciz herkes o sifari hak eder. Ister doktor olsu ister öğretmen ister mimar . Sorun sifatlarda degil davranis seklinde anlayacağınız
Operim bu güzel yorumu yapan kalbinizden. Ana konuyu saptırıp burada yok kiraci neden demisim yok çocuğunun banyosuna ne karışırım ana konu hak getire. Şurada beni anlayan insanlar çıkınca diyorum ki hah iyi dogru ifade edebilmiş kendimiYöneticiye söyleyin. Apartman orası ahir değil camdan birşey çırpmakta ne oluyor.
Bu konulara hep aynı yorumu yaparım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .
Kurallara uyulmalı. Çok ses yapmak isteyen ailelerde gitsin ona uygun yerlerde, evlerde yaşasın. Her gece 2 de banyo sesi duymak zorunda değilsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?