- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
- 133
- Konu Sahibi MaraDespina
-
1sene ugrastiktan sonra tupumun birinin kapali oldugunu ogrendim filmle.ameliyat dendi bikac ay denemeden sonra tabi ben bu bi senede klomen inofolic hepsini kullandim bosuna.simdi bende bitkisel biseyler deniyorum bu surede.ameliyata gerek kalmadan olur insallahSenin durumun nasıl canım?
Hayıt ile hamile kalanlar olmuş denesek mi Ki?1sene ugrastiktan sonra tupumun birinin kapali oldugunu ogrendim filmle.ameliyat dendi bikac ay denemeden sonra tabi ben bu bi senede klomen inofolic hepsini kullandim bosuna.simdi bende bitkisel biseyler deniyorum bu surede.ameliyata gerek kalmadan olur insallah
Onu da denedim cnmcim 1 ay kadar iyi şeyler yaziyolar hep ama benim kullandigim ay tahlillerimde testesteron yuksek cikti.onceden yuksekmiydi hc baktirmamisim ama tuylenmem var yillardir buyuk ihtimalle vardi.hayittan olmadi yani ole tahmin ediyorumHayıt ile hamile kalanlar olmuş denesek mi Ki?
Testesteron un Önceden yüksektir canım... 3 ay Kullancakmışsın... Bende Ona bakıyordum.. Hamile kalamasalar bile adetleri düzene girmiş...Onu da denedim cnmcim 1 ay kadar iyi şeyler yaziyolar hep ama benim kullandigim ay tahlillerimde testesteron yuksek cikti.onceden yuksekmiydi hc baktirmamisim ama tuylenmem var yillardir buyuk ihtimalle vardi.hayittan olmadi yani ole tahmin ediyorum
Bende Pco luyum kıllanmam yok.. Kilom var 10 kilo versem incecik olurum... Hareket yok... Bol bol Gırtlak varTestesteron un Önceden yüksektir canım... 3 ay Kullancakmışsın... Bende Ona bakıyordum.. Hamile kalamasalar bile adetleri düzene girmiş...
Evet cnm faydasini gören cok var.benim ole denk geldi biraktim sonra matofin almaya basladim hem prolaktin hem testesteron yukseliyodu endokrin matofin verdi cok şükür düştü.Denesek mi tekrarTestesteron un Önceden yüksektir canım... 3 ay Kullancakmışsın... Bende Ona bakıyordum.. Hamile kalamasalar bile adetleri düzene girmiş...
Deneyelim olur :)Evet cnm faydasini gören cok var.benim ole denk geldi biraktim sonra matofin almaya basladim hem prolaktin hem testesteron yukseliyodu endokrin matofin verdi cok şükür düştü.Denesek mi tekrar
Allah iyiligini versinBende Pco luyum kıllanmam yok.. Kilom var 10 kilo versem incecik olurum... Hareket yok... Bol bol Gırtlak var
Tatlı olarak Dondurma veya Cikolata yerim... Bugün ağladım dondurmaa yedimAllah iyiligini versinbende pco luydum ama suanda olmadığını soluyolar ki tahlillerde onu gösteriyor. Kilom yok ama pco nun ileriye gitmemesi icin bu kiloda kalmami v karbonhidrati kesinlikle kesmemi gunde 1 saatten fazla düzenli yurumemi soledi.3ayi gecti kullanıyorum matofini.uc ay gunde 1duzenli kullandm simdilerde aklima geldikce iciyorum istahi da kesiyo.o kdr cikolata tatli yiyen ben ayda 1cnm cikolata ister oldu
Tamamen kesme de ben o gun cikolata tatli vs.yediysem aksam pilav makarna gibi katbonhidratli seyler varsa yemiyodum ekmek az yiyodum.denge de tutman onemli.Tatlı olarak Dondurma veya Cikolata yerim... Bugün ağladım dondurmaa yedimonları da keseyim.... Karnım.sürekli Aç....
Kist i incir yapmaz :))Ben bu ay 15 gun incir kuru uyguladim amaa yumurtalikta 6,5 cm kist okustu bende incire bağladım ... bu ay yapmicam..
Ben incir suyu icemiyorum cok tatli midem bulaniyor onun yerine yemek daha iyiKist i incir yapmaz :))
Belkide ..nirmalde zatwn cikolata kistim vardi ama hic boyle kistler olmazzdi.. acaba mi diyrum iste yumurtlamayi arttirdi ama catlamadigi icin mi oldu kistKist i incir yapmaz :))
Olabilir cnm catlama sorunun varmiydi varsa kiste donusmus olabilir cik büyüyüp ama o kistler bildgm kadariyla adetle beraber atiliyoBelkide ..nirmalde zatwn cikolata kistim vardi ama hic boyle kistler olmazzdi.. acaba mi diyrum iste yumurtlamayi arttirdi ama catlamadigi icin mi oldu kist
Acikcasi bilmiyorum ben hiç öyle takip yaptırmadim zaten evlendigimden beri Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay olacak bırakalı ..ama ben o kistin oluşmasını incir bağladım..Olabilir cnm catlama sorunun varmiydi varsa kiste donusmus olabilir cik büyüyüp ama o kistler bildgm kadariyla adetle beraber atiliyo
Insallah cnm stres yapma kendine.Acikcasi bilmiyorum ben hiç öyle takip yaptırmadim zaten evlendigimden beri Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay olacak bırakalı ..ama ben o kistin oluşmasını incir bağladım..
evet canim doktor da atılacak dedi inşallah yok olur gider
inşallah.. bende sakin kalmaya çalışıyorum ..kısmet..Insallah cnm stres yapma kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?