- Konu Sahibi MaraDespina
ay ben de korkuyorum bundanBelkide ..nirmalde zatwn cikolata kistim vardi ama hic boyle kistler olmazzdi.. acaba mi diyrum iste yumurtlamayi arttirdi ama catlamadigi icin mi oldu kist
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben de korkuyorum bundanBelkide ..nirmalde zatwn cikolata kistim vardi ama hic boyle kistler olmazzdi.. acaba mi diyrum iste yumurtlamayi arttirdi ama catlamadigi icin mi oldu kist
ben bu ay incir kürü haricinde farklı birşey yapmadım
o yüzden hala incir kürüne bağlıyorum olanları
14 mm yumurta sadece 14.5 oldu
sonra yine 14 olup geriledi
ya da çatladılar gittiler bilemiyorum
yani anlican ya erken çatlamaya sebep oldu
ya da büyümemelerine...
beni asıl üzen
doktorumun tavrı ve söyledikleri oldu
hiç beklememiştim...
bir daha da gitmedim
2 gündür ağlıyorum...
yine sıfırdan başlama yolları göründü banadoktorum aradı ve istifade ettiğini
artık orda devam
etmeyeceğini söyledi
sanırım o gün morali bozuktu
o yüzden öyle cevaplar vermiş olabilir
Doktorun istifa mı etti? Senden neden çıkardı acısını senin ne sucun var...yine sıfırdan başlama yolları göründü bana
istifa yazacağıma istifade yazmışım yaaadoktorum aradı ve istifade ettiğini
artık orda devam
etmeyeceğini söyledi
sanırım o gün morali bozuktu
o yüzden öyle cevaplar vermiş olabilir
olabilir Takma... Nasılsın?istifa yazacağıma istifade yazmışım yaaa
bazı kelimelerde hala kıtlık yaşıyorum hehe
daha iyiyim şükürolabilir Takma... Nasılsın?
Aralığa Ertelendi benimki..malesef...daha iyiyim şükür
sen nasıl oldun
bizim de kader aynı gidiyor sanki
seninki iptal benimki iptal
Doktorun istifa mı etti? Senden neden çıkardı acısını senin ne sucun var...
Araştıralım bir Doktor ona Göre Gidersin.. TÜP BEBEK BÖlümüne Gir Başarılı İstanbul tüp bebek Merkezleri Fln VAr.. Oraya bak!!ufff ya ben şimdi nereye gitcemmmm
ok sağol cnmAraştıralım bir Doktor ona Göre Gidersin.. TÜP BEBEK BÖlümüne Gir Başarılı İstanbul tüp bebek Merkezleri Fln VAr.. Oraya bak!!
bence 2 tane yumurtan vardıbende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?
Catlamis olma ihtimalini bende dusundum zaten doktor normal yumurtayi bile zor gordu catlamis olmasini gormesi bazen zor oluyormus ama insan yine de umutsuzluga kapiliyor.yarin 15.gune tamamlayip birakicam ve beklemeye gecicez artik...senin bebegin oldu mu cnm ?bence 2 tane yumurtan vardı
büyük olan 13. gün çatladı ve kayboldu
ben de incir kürü içtiğimde bir tane büyük ve üç dört tane boy boy daha küçük yumurtalarım vardı
ve en büyük olan normalden önce çatlamış olabilir demişti doktorum
aynen of da ofOf'da of ...