- Konu Sahibi MaraDespina
öylemi dıyorsun ama aşılamada da iğne verecem dedı gonal f verecek bana[/QUOTE
sana tekrar klomenle aşılama yapsa pek bir farkı olmicak
bu yüzden iğnelere geçmek istiyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylemi dıyorsun ama aşılamada da iğne verecem dedı gonal f verecek bana[/QUOTE
sana tekrar klomenle aşılama yapsa pek bir farkı olmicak
bu yüzden iğnelere geçmek istiyordur
Gonal F 450 365 Tl bi Kutusu :) Allah Yardımcımız Olsun.. Benim Kine 1 kutu yetmiyoröylemi dıyorsun ama aşılamada da iğne verecem dedı gonal f verecek bana
of anam of ver ordan bi sigara daha :)))))))))))))))))))Gonal F 450 365 Tl bi Kutusu :) Allah Yardımcımız Olsun.. Benim Kine 1 kutu yetmiyor
amin cnm inşallahhadi inşallah tez zamanda gönlüne göre olur cnm
Ahahahahh :) Çok.Güldüm Sanal dan Vereyim Kuşum...gerçek hayatta dumanına bile dayanamam
sanal içenlerdenim hehe
ufff asılamada yatıs parası alsa 350 de oyle 700 kaat gitti desene :)Gonal F 450 365 Tl bi Kutusu :) Allah Yardımcımız Olsun.. Benim Kine 1 kutu yetmiyor
hey maşşallahhhh cnm benım ben ıkı kutu klomen ıctım de bı tane yumurta anca gelıstı
kalacaz çamaşırsız dıyım ben sıze :)Allah'a Hamd olsun... Rabbim Sağlık Versin Hayırlı Rızıklar Versin :) Doktorlar da Bizi Soyup Soğana Çevirsin
-ufff asılamada yatıs parası alsa 350 de oyle 700 kaat gitti desene :)
anam gıtsın bebegım gelsın de 1700 kaat gıtsın ay hıc gozumde dıılde olmayınca uzuluyorum verdıgım paralara
canım benim daha coğu daha iyisi senin olsun inşhey maşşallahhhh cnm benım ben ıkı kutu klomen ıctım de bı tane yumurta anca gelıstı
Salla Yırtık Donlada Gezeriz....kalacaz çamaşırsız dıyım ben sıze :)
valla sizi bilmem ama ben doktorun karşısında zaten hep çamaşırsızım :))))))))))))))))))kalacaz çamaşırsız dıyım ben sıze :)
ewet ama gonal f ıle menogen aynı mı acaba
Donsuz Mahluklarızvalla sizi bilmem ama ben doktorun karşısında zaten hep çamaşırsızım :))))))))))))))))))
okMarkete Gidip geliyorum hemen :))