• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu incir küründen mi oldu?

Senin durumun nasıl canım?
1sene ugrastiktan sonra tupumun birinin kapali oldugunu ogrendim filmle.ameliyat dendi bikac ay denemeden sonra tabi ben bu bi senede klomen inofolic hepsini kullandim bosuna.simdi bende bitkisel biseyler deniyorum bu surede.ameliyata gerek kalmadan olur insallah

1sene ugrastiktan sonra tupumun birinin kapali oldugunu ogrendim filmle.ameliyat dendi bikac ay denemeden sonra tabi ben bu bi senede klomen inofolic hepsini kullandim bosuna.simdi bende bitkisel biseyler deniyorum bu surede.ameliyata gerek kalmadan olur insallah
Hayıt ile hamile kalanlar olmuş denesek mi Ki?

Hayıt ile hamile kalanlar olmuş denesek mi Ki?
Onu da denedim cnmcim 1 ay kadar iyi şeyler yaziyolar hep ama benim kullandigim ay tahlillerimde testesteron yuksek cikti.onceden yuksekmiydi hc baktirmamisim ama tuylenmem var yillardir buyuk ihtimalle vardi.hayittan olmadi yani ole tahmin ediyorum

Onu da denedim cnmcim 1 ay kadar iyi şeyler yaziyolar hep ama benim kullandigim ay tahlillerimde testesteron yuksek cikti.onceden yuksekmiydi hc baktirmamisim ama tuylenmem var yillardir buyuk ihtimalle vardi.hayittan olmadi yani ole tahmin ediyorum
Testesteron un Önceden yüksektir canım... 3 ay Kullancakmışsın... Bende Ona bakıyordum.. Hamile kalamasalar bile adetleri düzene girmiş...

Bir de ari sütü bal polen karisimini denemek istiyorum daha almadim sabahları ac karnina iciliyomus o da

Testesteron un Önceden yüksektir canım... 3 ay Kullancakmışsın... Bende Ona bakıyordum.. Hamile kalamasalar bile adetleri düzene girmiş...
Bende Pco luyum kıllanmam yok.. Kilom var 10 kilo versem incecik olurum... Hareket yok... Bol bol Gırtlak var :(

Evet cnm faydasini gören cok var.benim ole denk geldi biraktim sonra matofin almaya basladim hem prolaktin hem testesteron yukseliyodu endokrin matofin verdi cok şükür düştü.Denesek mi tekrar o_Oo_O

Bende Pco luyum kıllanmam yok.. Kilom var 10 kilo versem incecik olurum... Hareket yok... Bol bol Gırtlak var :KK43:
Allah iyiligini versin :KK45: bende pco luydum ama suanda olmadığını soluyolar ki tahlillerde onu gösteriyor. Kilom yok ama pco nun ileriye gitmemesi icin bu kiloda kalmami v karbonhidrati kesinlikle kesmemi gunde 1 saatten fazla düzenli yurumemi soledi.3ayi gecti kullanıyorum matofini.uc ay gunde 1duzenli kullandm simdilerde aklima geldikce iciyorum istahi da kesiyo.o kdr cikolata tatli yiyen ben ayda 1cnm cikolata ister oldu

Allah iyiligini versin :KK45: bende pco luydum ama suanda olmadığını soluyolar ki tahlillerde onu gösteriyor. Kilom yok ama pco nun ileriye gitmemesi icin bu kiloda kalmami v karbonhidrati kesinlikle kesmemi gunde 1 saatten fazla düzenli yurumemi soledi.3ayi gecti kullanıyorum matofini.uc ay gunde 1duzenli kullandm simdilerde aklima geldikce iciyorum istahi da kesiyo.o kdr cikolata tatli yiyen ben ayda 1cnm cikolata ister oldu
Tatlı olarak Dondurma veya Cikolata yerim... Bugün ağladım dondurmaa yedim :D onları da keseyim.... Karnım.sürekli Aç....

Tatlı olarak Dondurma veya Cikolata yerim... Bugün ağladım dondurmaa yedim :D onları da keseyim.... Karnım.sürekli Aç....
Tamamen kesme de ben o gun cikolata tatli vs.yediysem aksam pilav makarna gibi katbonhidratli seyler varsa yemiyodum ekmek az yiyodum.denge de tutman onemli.

Offf sevdiğim herşey karbonhidrat!!! Bu Karbonhidratlı yiyecekleri İcad edenin İçine.....! Off off :(

Ben bu ay 15 gun incir kuru uyguladim amaa yumurtalikta 6,5 cm kist okustu bende incire bağladım ... bu ay yapmicam..

Belkide ..nirmalde zatwn cikolata kistim vardi ama hic boyle kistler olmazzdi.. acaba mi diyrum iste yumurtlamayi arttirdi ama catlamadigi icin mi oldu kist
Olabilir cnm catlama sorunun varmiydi varsa kiste donusmus olabilir cik büyüyüp ama o kistler bildgm kadariyla adetle beraber atiliyo

Olabilir cnm catlama sorunun varmiydi varsa kiste donusmus olabilir cik büyüyüp ama o kistler bildgm kadariyla adetle beraber atiliyo
Acikcasi bilmiyorum ben hiç öyle takip yaptırmadim zaten evlendigimden beri Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay olacak bırakalı ..ama ben o kistin oluşmasını incir bağladım..
evet canim doktor da atılacak dedi inşallah yok olur gider

Acikcasi bilmiyorum ben hiç öyle takip yaptırmadim zaten evlendigimden beri Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay olacak bırakalı ..ama ben o kistin oluşmasını incir bağladım..
evet canim doktor da atılacak dedi inşallah yok olur gider
Insallah cnm stres yapma kendine.

Back