• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu incir küründen mi oldu?

canım ya umutlandım sayende moralim düzeldi nasıl dua ettim sana bilemazsin inş bende yarın başlayayım çalışıyorum gerçi yarın incir alıp akşam başlayayım sana zahmet nasıl yaptığınıda yazarmısın
ALLAH senin o güzel ağzından razı olsun canım aynı dualar sana da olsun cnm

canım 2.5 su bardagı suyu cezveye al hatta ben 3 su bardagı koydum kaynayana kadar baya buharlaşıyor sonra suyu kaynat su kaynadıgında 8 tane ıncırı ortadan ıkıye böl kaynayan suya at ağzını kapat 15 dakıka kaynat ve altını kapat ılınınıca suzer içersın aç karnına iç tadı çok guzel valla
bu arada bir ekleme yapim incirleri ellerinle böl ikiye
bıçakla değil

tam günü ne zaman canım muhtemelen doktorum tekrar klomen verecek ben ilaçla beraber bu kürü uygulasam sorun olmaz değil mi sen ilaç kullanmışmıydın canım
yok ben ılaçla beraber uygulamadım ılaç bıtmıstı ama yumurta gelısımı folıkul secımı adetın 3. gununde falan baslıyor sende o zamanlar basla klomenle bırlıkte kist olmaz bence çatlatma ıgnesı verılecek sonucta başlayabılırsın 21 gun kullanıyorsun 7 gun ara verıp tekrar 21 gun kullanıyorsun toplam da 42 gun

iyi geceler ben banyomu yaptım mis oldum yarın tekrar pis olcam akşam yıne mis olcam ayy butun hayat boyle pis bi yerde çalışıom En Büyük KK

bence de bir dahaki ay başla
Sizler daha iyi bilirsiniz ama incir suyunu icemediginizde yada tereddüt de kaldığınız da çiğ olarakta tuketebilirsiniz ozellikle sabah ac karina daha etkili olur diye biliyorum yinede tercih sizin mesela sogan suyunu icemeyen biride kuru sogana biraz sumak döküp o sekilde de cig olarak tuketebilir yani ilk ay olmaz belki kismet ama siz yinede pes etmeyin Rabbim hepinize de nasip etsin insaallah amin amin amin

ben bu ay incir kürü haricinde farklı birşey yapmadım
o yüzden hala incir kürüne bağlıyorum olanları
14 mm yumurta sadece 14.5 oldu
sonra yine 14 olup geriledi
ya da çatladılar gittiler bilemiyorum
yani anlican ya erken çatlamaya sebep oldu
ya da büyümemelerine...

beni asıl üzen
doktorumun tavrı ve söyledikleri oldu
hiç beklememiştim...
bir daha da gitmedim
2 gündür ağlıyorum...

ya da büyümemelerine...

beni asıl üzen
hiç beklememiştim...
bir daha da gitmedim
2 gündür ağlıyorum...
Offff bebeğim göz yaşlarına kıyamam.. Benim adetime çok vardı bende sökülüyorum... Canım çok sıkıldı benimde...

ya da büyümemelerine...

beni asıl üzen
hiç beklememiştim...
bir daha da gitmedim
2 gündür ağlıyorum...
Ağlamayin noluurr biliyorum çok zor insann çok gücüne gidiyo ama güçlü olmak zorundayiz :KK12:

Back