Sizce bu incir küründen mi oldu?

ikisinin görevi de yumurta büyütmek ama bazılarında gonal f işe yaramazken menagon işe yarıyor
ve tersi tabi
BENIM ILK BEBEGIM de menogen de kullanmıstım ıse yaramıstı ama ıkıncıde sadece klomen vardı sımdı hangısı ıse yaradı bılemıyorum

incir kürü denedin mi?
hayır canım yapmadım perşembe tekrar gel bakalım dedi fakat ilaçla ki sabah akşam kullandım bu kadar büyüdü ben perşembeye büyüyeceğini sanmıyorum iğne falanda vermişti incir kürünü bir dahaki ay mı yapsam

canım ben incir kürü içtim küçüktü yumurtam bugun 19. gunum 20.5 mm oldu çatlatma iğnesini verdi

canım ben incir kürü içtim küçüktü yumurtam bugun 19. gunum 20.5 mm oldu çatlatma iğnesini verdi
canım benim kaçıncı günü yaptın kürü ben de şimdimi yapayım 11 günümde 10 mm olmuş 14 günümde tekrar kontrole çağırdı şimdi yapsammı bu kürü işe yarar mı bugün okadar hayal kırıklığı yaşadım ki seninde inş hamilelikle sonuçlanır hayırlı bir şekilde

canım benımkı cok karısıktı dur karıstırmadan anlatıyım
12. gun bır 9 mm bır 8 mm ıkı yumurta vardı
14. gun 11.2 bır 9 mm bır yumurta vardı
17. gun folikul sıvısı vardı artı bırde 15.2 lık bır yumurta vardı (foliıkul sıvısı çatladıgını gösterıyor kı olgunlasmadan çatladıişe yaramaz yanı )
19. gun gıttım yanı bugun o 15.2 mmlık yumurta bugun 20.5 mm olmus yanı ıkı gunde 5.3 mm buyumus oluyor ki gayet ıyı buyume bu
gelelim incir kürüne ben 14. gun yumurtalar gelısmıyor bakalım buyuyecekmı dıye sordugunda işkillendım hemen o akşam ıncır kurune basladım yanı toplamda 4 gun içtim umarım karıstırmadan anlatabılmısımdır sende hemen basla bence

canım ya umutlandım sayende moralim düzeldi nasıl dua ettim sana bilemazsin inş bende yarın başlayayım çalışıyorum gerçi yarın incir alıp akşam başlayayım sana zahmet nasıl yaptığınıda yazarmısın

canım 2.5 su bardagı suyu cezveye al hatta ben 3 su bardagı koydum kaynayana kadar baya buharlaşıyor sonra suyu kaynat su kaynadıgında 8 tane ıncırı ortadan ıkıye böl kaynayan suya at ağzını kapat 15 dakıka kaynat ve altını kapat ılınınıca suzer içersın aç karnına iç tadı çok guzel valla

çok sağol canım yarın inş hemen incirlerimi alıp başlayayım yarın akşam içerim diğer günler sabah akşam inş hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…