- Konu Sahibi MaraDespina
-
ne almaya gittin? 70 lik mi :)Markete Gidip geliyorum hemen :))
incir kürü denedin mi?kızlarr benim moralim çok bozuk bu ay klomen verdi doktorum sabah akşam kullandım bugün 11 günüm gittim sol tarafta hiç yumurta yok sağ tarafta 10 mm iki tane yumurta olmuş çok küçük bu yumurtaları büyütmek için ne yapmalı
Yok Sigara denen illeti almaya gittim... Ders Secimi yapıcam,şimdi dene almaya gittin? 70 lik mi :)
BENIM ILK BEBEGIM de menogen de kullanmıstım ıse yaramıstı ama ıkıncıde sadece klomen vardı sımdı hangısı ıse yaradı bılemıyorumikisinin görevi de yumurta büyütmek ama bazılarında gonal f işe yaramazken menagon işe yarıyor
ve tersi tabi
hayır canım yapmadım perşembe tekrar gel bakalım dedi fakat ilaçla ki sabah akşam kullandım bu kadar büyüdü ben perşembeye büyüyeceğini sanmıyorum iğne falanda vermişti incir kürünü bir dahaki ay mı yapsamincir kürü denedin mi?
canım ben incir kürü içtim küçüktü yumurtam bugun 19. gunum 20.5 mm oldu çatlatma iğnesini verdikızlarr benim moralim çok bozuk bu ay klomen verdi doktorum sabah akşam kullandım bugün 11 günüm gittim sol tarafta hiç yumurta yok sağ tarafta 10 mm iki tane yumurta olmuş çok küçük bu yumurtaları büyütmek için ne yapmalı
hepimizin inşallah cnm benımcanım benim daha coğu daha iyisi senin olsun inş
eskıden kdınlar donlarına doğuruyolarmıs hadı oyle oluruz ınsallahhh yırtık donlarımızaSalla Yırtık Donlada Gezeriz....
bendeeeee hep çamaşırsız karından bakılmak nasıp olacakmı kivalla sizi bilmem ama ben doktorun karşısında zaten hep çamaşırsızım :))))))))))))))))))
aminnn buyusunler döllensinler tutunsunlar ayy çok işlerı var çokkHepimizin yumoşları büyür inşallah..
canım benim kaçıncı günü yaptın kürü ben de şimdimi yapayım 11 günümde 10 mm olmuş 14 günümde tekrar kontrole çağırdı şimdi yapsammı bu kürü işe yarar mı bugün okadar hayal kırıklığı yaşadım ki seninde inş hamilelikle sonuçlanır hayırlı bir şekildecanım ben incir kürü içtim küçüktü yumurtam bugun 19. gunum 20.5 mm oldu çatlatma iğnesini verdi
kolay geleHava çoook soğukkk
Yok Sigara denen illeti almaya gittim... Ders Secimi yapıcam,şimdi de
canım benımkı cok karısıktı dur karıstırmadan anlatıyımcanım benim kaçıncı günü yaptın kürü ben de şimdimi yapayım 11 günümde 10 mm olmuş 14 günümde tekrar kontrole çağırdı şimdi yapsammı bu kürü işe yarar mı bugün okadar hayal kırıklığı yaşadım ki seninde inş hamilelikle sonuçlanır hayırlı bir şekilde
bence de bir dahaki ay başlahayır canım yapmadım perşembe tekrar gel bakalım dedi fakat ilaçla ki sabah akşam kullandım bu kadar büyüdü ben perşembeye büyüyeceğini sanmıyorum iğne falanda vermişti incir kürünü bir dahaki ay mı yapsam
ama yok bence hemen başla bak adrenalinde işe yaramışbence de bir dahaki ay başla
canım ya umutlandım sayende moralim düzeldi nasıl dua ettim sana bilemazsin inş bende yarın başlayayım çalışıyorum gerçi yarın incir alıp akşam başlayayım sana zahmet nasıl yaptığınıda yazarmısıncanım benımkı cok karısıktı dur karıstırmadan anlatıyım
12. gun bır 9 mm bır 8 mm ıkı yumurta vardı
14. gun 11.2 bır 9 mm bır yumurta vardı
17. gun folikul sıvısı vardı artı bırde 15.2 lık bır yumurta vardı (foliıkul sıvısı çatladıgını gösterıyor kı olgunlasmadan çatladıişe yaramaz yanı )
19. gun gıttım yanı bugun o 15.2 mmlık yumurta bugun 20.5 mm olmus yanı ıkı gunde 5.3 mm buyumus oluyor ki gayet ıyı buyume bu
gelelim incir kürüne ben 14. gun yumurtalar gelısmıyor bakalım buyuyecekmı dıye sordugunda işkillendım hemen o akşam ıncır kurune basladım yanı toplamda 4 gun içtim umarım karıstırmadan anlatabılmısımdır sende hemen basla bence
evet canım hemen başlayayım bir umutama yok bence hemen başla bak adrenalinde işe yaramış
canım 2.5 su bardagı suyu cezveye al hatta ben 3 su bardagı koydum kaynayana kadar baya buharlaşıyor sonra suyu kaynat su kaynadıgında 8 tane ıncırı ortadan ıkıye böl kaynayan suya at ağzını kapat 15 dakıka kaynat ve altını kapat ılınınıca suzer içersın aç karnına iç tadı çok guzel vallacanım ya umutlandım sayende moralim düzeldi nasıl dua ettim sana bilemazsin inş bende yarın başlayayım çalışıyorum gerçi yarın incir alıp akşam başlayayım sana zahmet nasıl yaptığınıda yazarmısın
çok sağol canım yarın inş hemen incirlerimi alıp başlayayım yarın akşam içerim diğer günler sabah akşam inş hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruzcanım 2.5 su bardagı suyu cezveye al hatta ben 3 su bardagı koydum kaynayana kadar baya buharlaşıyor sonra suyu kaynat su kaynadıgında 8 tane ıncırı ortadan ıkıye böl kaynayan suya at ağzını kapat 15 dakıka kaynat ve altını kapat ılınınıca suzer içersın aç karnına iç tadı çok guzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?