• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce bu gelinlik modeli bana yakışır mı?

ben iki sene önce evlendim ama hala gelinlik bakmak hoşuma gidiyor :52::52::52::1::1::1: bu gelinliğin aysiranın sitesinde çok beğenmiştim...açık havada yapılacak bir kır düğününüe de çok yakışır...umarım fotoğraftan beğendiğiniz kadar üzerinizde de güzel durur...şimdiden mutluluklar :16::16::16:

ben de çok beğendim
ucuş ucuş çok romantik
hatta bu yaz evlenecek arkadaşlarım var
onlara da gönderdim bu modeli
çok güzelmiş gerçekten
sakıncası yoksa fiyatını biliyorsan yazar mısın merak ettim

Canım henüz mağazaya gidip denemedim o yüzden pek de bilmiyorum ama gazete de görmüştüm sanırım fiyatı %30 indirimli 2300 tl gibi bişi kalmış aklımda...

ben iki sene önce evlendim ama hala gelinlik bakmak hoşuma gidiyor :52::52::52::1::1::1: bu gelinliğin aysiranın sitesinde çok beğenmiştim...açık havada yapılacak bir kır düğününüe de çok yakışır...umarım fotoğraftan beğendiğiniz kadar üzerinizde de güzel durur...şimdiden mutluluklar :16::16::16:

Umarımm zaten üzerimdee istediğim gibi durursa sanırım ilk denediğim gelinlik alacağım gelinlik bu olucak:))

2700 falan diye hatırlıyorum ben de fiyatını yanlış olmasın ama. indirimde demişlerdi 3 küsürden 2700e mi indi dediler 2300e mi indi dediler o civarlarda aşşa yukarı

biraz taşlı olsaymış daha güzel olurdu sankim

Çok şık ve güzel bayıldım:)Kesinlikle bunu tercih etmelisin tabi üstündede görmek lazım.Mutlulukla giy inşallah.:52::52:

biraz taşlı olsaymış daha güzel olurdu sankim

Haklısın tatlım bende baştan biraz daha taşlı bi model düşünüyordum ama düğün konseptine uygun olmuyor öyle bi model.. deniz kenarında çiçekli ağaçlı bir bahçede olacağı için daha sade olsun istedim...

Çok şık ve güzel bayıldım:)Kesinlikle bunu tercih etmelisin tabi üstündede görmek lazım.Mutlulukla giy inşallah.:52::52:

aynneen dediğin gibi düşünüyorum birde üstümde görimmm.. inşallah dilediğim gbi olur da hayallerimi gerçekleştiririm:))

Çok sade ve kesinlikle çok şık.. eminim çok yakışıcaktır sanada.Boyun ve kilon ideal bance bu gelinlik için bel kısmından sonra genişliyo zaten.SÜPERRRR sakın vazgeçme al bunu,bide ne kadar biliyomusun fiyatını yazarsan sevinirim.

güzel bir model,basenlerin varsa sorun olmaz, zaten uygun bir model..

Back