Evlenilecek Kız Modeli

yellowbomb yazı çok saçma diğer arkadaşlarada aynen katılıyorum ama sen bu tarz yazılar okumaya ara versen he...kafayı yiyceksin... bırak.. neden hoşlanırlarsa hoşlansınlar...
sen kendini önce olduğun gibi sev ...
Her erkeğin beğenisi farklıdır önemli olan sevgi...

ya arkadaşım banane neyi seviyolarsa sevsinler ne alaka şimdi yaaaa ben gülelim eğlenelim diye açtım konuyu çünkü komik yazılar..kafayı da yemem merak etme kafam sağlamdır

Son düzenleme:
Komik yazı diyorsunda nedense hep bu tarz konulara takmışsın komiklikte bile... :1closedeyes:
Merak etmiyorum düşüncemi söyledim ister yee ister yeme :icecream:

Komik yazı diyorsunda nedense hep bu tarz konulara takmışsın komiklikte bile... :1closedeyes:
Merak etmiyorum düşüncemi söyledim ister yee ister yeme :icecream:

hani göster başka açtığım bu tarz konu 1dir 2dir yani kafayı yiyeceğimi düşüneceğin kadar konu açtıysam bütün açtığım konuların bu tarz olması gerekiyor..:KK1:
te allam:KK1:
yermiyim hiç:eek:lmaz:

kaydirigubbakcemile3 ooo bende cok sey istiyom ozaman dicem ama ben askımla cok mutluymmmmmmmmm

Bence bunlar kişilere göre değişir hem insan aşık lunca bunların hiçbirini aramaz ki

katılıyorum :)

'' 1.65 boylarında,
iri yeşil gözlü (mümkünse mevsimsel olarak güneşe göre rengi değişebilsin)
minik çene, bıdık burun,
öpülesi, kendinden pembe dudaklar minik bir ağız.
ince bir boyun,
saçlar uzun beline doğru şöyle, esmer ''

Ne yani tatlım kahverengi gözlüler ve kısa saçlı kızlar evde mi kalıyor muş :) çok saçma konun kusura bakma :KK66:

geçen gün kuzey güneyi izliyoruz eşim bade işcil hastasıdır her diziyi izleyişimizde kendisine methiyeler yazar bende kıskançlıktan patlama noktasında salak saçma bir savunmaya girdim dedimki 'Ya gelsin benim bi günlük işlerimi yapsın bak o zaman o fönlü saçlardan bakımdan eser kalcakmı '
cevap: onu alsam işmi yaptırırım ...
bu soru cevabın üstüne edilecek binlerce küfür binlerce hakaret yüzlerce hakverme olabilir ama

yani özetle bacım senin bu saydığın fiziki ne ruhsal tarife uymayanların işi cidden zor.

Açık konusmak gerekirse fiziksel özellikleri okudugumda iğrenç! dedim nedendir bilinmez. ama sonrasına cok güldüm :KK70: :KK9: bide kadınlar cok sey ister derler

X