• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce bu elbiseyi giydiğimde saçımı nasıl yaptırsam güzel olur kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
merhaba kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim en iyisini kk üyeleri bilir dedim ve size sormak istedim sice bu elbiseme nasıl saç ve makyaj yapsam güzel olur sünnet düğünü için büyük ihtimalle eşimde orda olucak eniştemle ortaklar beraber çalışıyolar o yüzden onunda gelmesi çok büyük ihtimal bu yüzden çok güzel olmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :31: :kkk:

$23052012968.jpg

at kuyruğu kesinlikle krape atılıp hafif kabartılmış saçla yapılanlardan.Saçların kısa ise postiş taktıra bilirsin kuaföre :32:

elbisenin önü hareketli olduğu için sade bir saç modeli olabilir mesela düz topuz yaptırabilirsin.

düz topuz istemem diyorsan elbisen ip askılı ve omuzların açık olduğu için hafif dalgalı dağınık toplatabilirsin.

benim önerim saçların abartı olmasın, güzel bir makyajla yüzün ön planda olsun,kendini daha iyi hissedersin.

arkadaşlara katılıyorum krepeli at kuyruğu ya da sade bi topuz tercih etmelisin...zaten abartılı saçları sevmiyorum ben de...

Bencede kabartıp at kuyrugu yaptırmalısın :)
elbisen hareketlı sade olmalısın ..
makyajını da elbıseye uyun yada gümüş rengidende yapptırabılırsın ama çok koyu olmasın bence :) çok güzelmiş elbise canım iyi günlerde giy

dalgalı bir şey kesinlikle düşünme en güzeli krepeli at kuyruğu olur hem modern hem şık görünür toplatmak istemezsen düz fön de gidebilir :16:

Back