Saç Rengi ve Saç Boyama sizce böyle mi kalsın, röfle mi yaptırıyım ?

yok cnm eski rengi avatarımdak değil,avatarımdaki renk aslında benim doğal rengim sadece uçlarda akmış sarılar var.En son boyamadan önce çok farklı değildi keza kimse ben söylemeden farketmedi:)
çok tuhaf bazen boyatmam boyattın mı diye sorarlar, bazende boyatım kimse farketmez
eski halinde çok az 1 ton kadar koyusuydu ben palette deluxe açık kumral aldım kutudaki renge bayılarak ama ancak bu kadar tttu daha 3 günlük fln bu saç hafta 10 günde ancak oturur rengi heralde

cnm yıkandıkça oturur rengi sabırsızlanma 2 hafta sonra tekrar aynı renge boya bak o zaman nasıl tam rengini alıcak saçın

evet dilşada katılıyorum hem bir haftaya rengi otuturur birde 2 hafta sonra flan gene aynı renge boyarsan bu sefer cuk oturur ... ama bu renkte güzel sevdim yani

blondebarbi saç rengin süper bence böyle kalmalı benim saçımda şaun boya yok saçım kestane tonlarında saçımı oryalle açsam ve koyu küllü kumral yapsam bu renk olur mu sence :97: bu renk olacağını bilsem hiç düşünmeden yapardım bir de ben buğday tenliyim biraz soluk nasıl olur?

valla nasıl olur bilemiyorum canım, benim zemin epey acıktı küllü koyu kumral boyamama ragmen böyle oldu, kuaföre bi sor istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…