- Konu Sahibi BlondeBarbie
-
Aslında tam istediğim saç rengi..Ama benim şu an alt rengim biraz daha koyu hafif karamelimsi...Ben de dilşadın tavsiyesiyle palette deluxe açık kumral yapıcam bu hafta içinde bakalım nasıl olck
HANGİ BOYA İLE BOYUYOSUN CNM RENGİ ÇOK HOŞ OLMUŞ
bu sarı zeminin üzerine küllü koyu kumralın akmış hali :)))
aynen ya bende saçımı açık bi renge boyamıyorum ama altında açıcı var boya akınca açık bi renk oluyor herkes diyor ki saçını tekrar mı boyadın
Öncelikle herkese merhabalar
Geçen sene siyaha boyadığım saçlarımı 2 kere açtırdım şuan koyu bi sarı. Aylardır böyle kullanıyorum ve artık sıkılmaya başladım. Aslında saç rengimden memnunum ben doğal sarı seviyorum Serenay Sarıkaya' nınki gibi ve öyle de bi renk zaten. Ama platin sarısına zaafım var o yüzden platin röfleler attırmak istiyorum. Kendi saçlarımın ve istediğim rengin resmini buraya koyamadığım için albümüme koydum. Çok kararsızım hem tek renk olsun doğal dursun istiyorum hemde platin istiyorum
Resim bu linkte :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17972&attachmentid=204920
Ne yapmalıyım sizce böyle mi kalsın, röfle mi yaptırıyım ? :26:
cnm süppper nasıl oldu sonuç evettttinş çok güzel tutar cnm
merhabaaaa:80:saçlarınız çok güzellllÖncelikle herkese merhabalar
Geçen sene siyaha boyadığım saçlarımı 2 kere açtırdım şuan koyu bi sarı. Aylardır böyle kullanıyorum ve artık sıkılmaya başladım. Aslında saç rengimden memnunum ben doğal sarı seviyorum Serenay Sarıkaya' nınki gibi ve öyle de bi renk zaten. Ama platin sarısına zaafım var o yüzden platin röfleler attırmak istiyorum. Kendi saçlarımın ve istediğim rengin resmini buraya koyamadığım için albümüme koydum. Çok kararsızım hem tek renk olsun doğal dursun istiyorum hemde platin istiyorum
Resim bu linkte :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17972&attachmentid=204920
Ne yapmalıyım sizce böyle mi kalsın, röfle mi yaptırıyım ? :26:
canım biraz turuncumsu hafif sarımtırak oldu ama ben beğendim tabi daha bu ilk izlenimler bir haftaya fln oturur rengi,en azından eskisinden kalan koyuluklar gtti
Bakalım öğretmen arkadaşlar beğenecekler mi
merak etme canım o turunculuklar 1 haftaya falan akar bende genelde öyle oluyor
anladım ben papatya sarısına boyicam 10.4 2 4 tona kadar açıcı özelliği varmış bakalım nasıl açıcak :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?