Saç Rengi ve Saç Boyama sizce böyle mi kalsın, röfle mi yaptırıyım ?

bence de senin saçın güzel ama röfleli olan daha bi hoşgibi ... bide bence resmi kuaföre götür o anlar nasıl atılması gerektiğini ...

aynen ya bende saçımı açık bi renge boyamıyorum ama altında açıcı var boya akınca açık bi renk oluyor herkes diyor ki saçını tekrar mı boyadın

Aynen ben de saçımı açmıştım sora üstüne çikolata kahve,sora o akınca üstüne kumral alix avien boyadım şimdi arada sarımsı ışıltılar var ama hafif karamelimsi:)
o yüzden şimdi açık kumral yapıp aralara sarı attrcam inş

bence böyle güzel

cnm süppper nasıl oldu sonuç evetttt inş çok güzel tutar cnm

canım biraz turuncumsu hafif sarımtırak oldu ama ben beğendim tabi daha bu ilk izlenimler bir haftaya fln oturur rengi,en azından eskisinden kalan koyuluklar gtti
Bakalım öğretmen arkadaşlar beğenecekler mi

merhabaaaa:80:saçlarınız çok güzellllayy hangi sarı bu yazarsanız sevinirim röflelide çok güzel olur kesin yaptırın aman güvendiğiniz bir kuaför olsun bu güzel saçları bozmasınlarsonra

canım biraz turuncumsu hafif sarımtırak oldu ama ben beğendim tabi daha bu ilk izlenimler bir haftaya fln oturur rengi,en azından eskisinden kalan koyuluklar gtti
Bakalım öğretmen arkadaşlar beğenecekler mi

merak etme canım o turunculuklar 1 haftaya falan akar bende genelde öyle oluyor

çok sevindim cnm sadece açık kumralla biraz açıldıysa bir dahakine aynı açık kumralla palette natural papatya sarı 10.4 onun açıcı özelliği var bununla karıştır dahada açılır tatlı bir sarı olur sana yakışır onun üstüne attırırsın balyajlarını şimdi birkaç yıkamaya dahada açılır tam rengini bulur ama resim ekle albümüne bakim çok merak ettim

gerçekten papatya sarının açıcı özelliği var mı çünkü geçen arkadaşımın saçını boyadım arkinin saçı doğal koyukahveydi baya bi açık kahveye boyadık ama sonuç tırıt sanki hiiiiiç boyamamışız gibi oldu :26:

nasıl açık kahvenin üzerine mi boyadınız cnm anlamadım bakalım haftaya boyicam pazartesi boyarım yazarım sonucu

arkadaşımın saçı koyu kahve ve hiç boyamamıştı daha önce doğal rengi oydu yani ... bizde rengini açmak istedik ve açık kahve boya aldık numarasını hatırlamıyorum ama en açık kahveydi... boyadık onla ama hiç bir değişim olmadı ...

anladım ben papatya sarısına boyicam 10.4 2 4 tona kadar açıcı özelliği varmış bakalım nasıl açıcak :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…