- Konu Sahibi BlondeBarbie
-
bence senın saçların daha güzel ve doğal canım çok bir fark da yok aralarında...
bu arada saçlarını hangi noyla boyuyorsun...
saçların gerçekten doğal nasıl başardın ? :)
ama istediğin saçrengide çok hoş bence yaptırmalısın ...
şu an ki saç rengin gerçekten çok güzel istediğinle pek bir fark yok aralara sadece bir kaç ton açık atılacak güzel durabilir deneyebilirsin..
istediğin saç rengiyle seninki nerdeyse aynı onunki bir ton açık ve aralara ışıltı şeklinde seyrek balyaj atılmış seninde aralara seyrek balyaj attır aynısı olur röfle daha yoğun olur istediğin renk gibi doğal durmaz
Aslında tam istediğim saç rengi..Ama benim şu an alt rengim biraz daha koyu hafif karamelimsi...Ben de dilşadın tavsiyesiyle palette deluxe açık kumral yapıcam bu hafta içinde bakalım nasıl olck
bence senin rengin sarı cnm çok yakışır sana böyle seyrek seyrek aralara çok güzel olur yakışıcandan eminim bazıları kıskançlığından öyle der :79: takma sen hatta ilerde röfle bile yaptır yüzün müsait seni hiçte olgun göstermez ama sen şimdilik seyrek balyaj attırırsın kıskananlar çatlasınnnnn
Öncelikle herkese merhabalar
Geçen sene siyaha boyadığım saçlarımı 2 kere açtırdım şuan koyu bi sarı. Aylardır böyle kullanıyorum ve artık sıkılmaya başladım. Aslında saç rengimden memnunum ben doğal sarı seviyorum Serenay Sarıkaya' nınki gibi ve öyle de bi renk zaten. Ama platin sarısına zaafım var o yüzden platin röfleler attırmak istiyorum. Kendi saçlarımın ve istediğim rengin resmini buraya koyamadığım için albümüme koydum. Çok kararsızım hem tek renk olsun doğal dursun istiyorum hemde platin istiyorum
Resim bu linkte :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17972&attachmentid=204920
Ne yapmalıyım sizce böyle mi kalsın, röfle mi yaptırıyım ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?