- 5 Ekim 2020
- 13.376
- 35.929
- 548
- 36
ben zaten çevremdeki insanlardan rahat siz olduğum için boyle biri istemiyorum ama kader çekiyor mu anlamiyorum
Bende çok merak ettim. Her mesajında korktuğunu ve istemediğini yazmış ama hala kafası karışık.Peki hala evlenmeyi planlamanin sebebi ne?
gerçektende benim durumumu anlatmışsınız sanirim evlilik konusu oyle hafife alınacak mesele degilBu konu çok sinirimi bozdu çünkü kuzenimin eşi böyle. Kuzenim küfürlerinden o kadar bıktı ki konuşamıyorlar bile.
Küfürbaz
Sorumsuz
Kupon yapıyor (bu bağımlılıktır kolay vazgeçmezler)
Ailen hakkında konuşup zorla evlenmeye ikna etmeye çalışıyor.
Bak alt alta yazdım belki aklın başına gelir diye. Yakma kendini.
haklisiniz ya aslında iste çevremden kaçış yolu olarak görüyorum ama yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olacak sanırımnormalleştirme o zaman bu durumu kendi içinde. Herkes böyle değil ve herkes evlenmek zorunda da değil. Hayatımı b.k etme pahasına neden evleneyim ki ömür boyu bekar kalırım bütün erkekler böyleyse eğer. Lütfen yapma.
çevremdeki insanlardan uzaklasmak evlenince kafam rahat eder düşüncesiPeki hala evlenmeyi planlamanin sebebi ne?
hangi konularımıkonularınızı silecek misiniz?
hangi konularımı
bunun benle ilgisi ne öğrenebilir miyimsizce boyle biriyle evlenmeli miyim?
7 yıldır konuştuğum biri var. fakat ben kendimi tam açamadım mesela benim rahatsızlığından dolayı bir çok ameliyat geçirdim hatta bu yüzden yüzümde yara sesimde sorun var. Ben bunu ona söylemedim. çünkü terkedilmekten korktum basta ve düştüm dedim. ailevi durumumu bilmiyor cok sorunlu bir ailem...www.kadinlarkulubu.com
bu konunuzu ! başak örnek vereyim mi ?
ve konu burda silinmiyor diye bana mesaj geldi üye olunurken bana nasil yaftaliyirsun başkasının mesajınıbunun benle ilgisi ne öğrenebilir miyim
haklisiniz ya aslında iste çevremden kaçış yolu olarak görüyorum ama yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olacak sanırım
zaten bir mesleğin var fakat su an icra edemiyorum aslında bende kariyer yapıp evlenmek hic istemiyorum evliliği kaçıs olarak goremek daha kotuCevrenden kacmak icin meslek edin, parani kazan.
Anana babana dayanamadigin bu dunyadada elin kufurbazina mahkum etme kendini.
40 yıllık ailen ve çevrene katlanamayıp elin hanzolarına katlanma motivasyonunu nerden bulursunuz ben de onu anlamıyorum.haklisiniz ya aslında iste çevremden kaçış yolu olarak görüyorum ama yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olacak sanırım
çevremden uzaklasayim belki beni seviyordur düşüncesi pişman olur muyum dusuncesiBu kadar olumsuzluk varken neden evlenesiniz ?
40 yıllık ailen ve çevrene katlanamayıp elin hanzolarına katlanma motivasyonunu nerden bulursunuz ben de onu
haklisiniz yağmurdan kaçarken doluya tutunacağım bir meslegim var aslındaEvlenmen hiç mantıklı görünmüyor. Çevrenden kurtulmak için çalışmayı düşünebilirsin. Belki üniversite okumak da olabilir. Beterin beteri durumu olacak gibi
Aklını peynir ekmekle mi yedin?konuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?
ve konu burda silinmiyor diye bana mesaj geldi üye olunurken bana nasil yaftaliyirsun başkasının mesajını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?