zaten benimde icim içimi yiyen bu cok kararsizim bir yandan beni seviyor mu acaba diyorum ama cok fazla hataları oldu. Surekli küfür etmesi hakaretleri ve sorumsuz olması mantıklı değil diyorumKonuyu bir başkası yazmış gibi okur musunuz? Evlenmeli misiniz kararını verebilirsiniz bence
evet haklisiniz ama iste ya sonradan pişman olursam düşüncesi varHer şey çok açık ve net değil mi?
Kusura bakmayın ama böyle birini reddedince sonrasında pişman olmak için aklınızı peynir ekmekle yemiş olmanız lazım. Gençsiniz yahu daha kimler kimler çıkacak karşınıza, dünyadaki tek erkek o değilevet haklisiniz ama iste ya sonradan pişman olursam düşüncesi var
Kusura bakmayın ama böyle birini reddedince sonrasında pişman olmak için aklınızı peynir ekmekle yemiş olmanız lazım. Gençsiniz yahu daha kimler kimler çıkacak karşınıza, dünyadaki tek erkek o hak
bende iste çok kararsizim sizce tüm erkekler boyle miCanina mi susadin arkadasim?
tüm erkekler boyle mi acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ama sorumsuz çalışmayı sevmeme ağırbaşlı olmama durumları isteEvlenme tabiki milletin terbiye veremediği oğluna sen mi terbiye vereceksin
bende iste çok kararsizim sizce tüm erkekler boyle mi
ben vermediği için oyle yapıyor diye düşünüyordum birde tüm erkekler küfür eder diye ogrendigimden belki acaba normal mi dedimCanina mi susadin arkadasim?
Ailem hakkinda kotu konusan adami semtime ugratmam. Sen koynuna girmeyi dusunuyorsun.
Bir de kufurbaz
Kaç yıllık sevgilimin ağzından bir küfür bile duymadım. Tüm erkekler böyle değilhaklisiniz aslında en istemedigim erkek tipi acaba tüm erkekler mi boyle ben mi abartıyorum diyip kendimi sucluyordum
Tüm erkekler böyle değil en yakının babana bak öylemi meselatüm erkekler boyle mi acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ama sorumsuz çalışmayı sevmeme ağırbaşlı olmama durumları iste
yaa bana mi hep denk gelir belki bende sorun var ben bile bile lades dedim tüm cevremde aksine sakin evlenme bunla diyorKaç yıllık sevgilimin ağzından bir küfür bile duymadım. Tüm erkekler böyle değil
ben vermediği için oyle yapıyor diye düşünüyordum birde tüm erkekler küfür eder diye ogrendigimden belki acaba normal mi dedim
maalesef yakinlarimdada bu duruma şahit olduğumdan zaten ondan dolayı istemiyorum boyle biriniAlakasi yok.
Baban, amcan, dayin, erkek kardeslerin varsa böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?