- Konu Sahibi Ogungelecek
Zamanı çaldı bu konu ya sabır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha aramayın ki sizden cesaret bulur hiç olmadık bir zamanda arar zor durumda kalırsınız hemde herşey düzelmiş yoluna girmişken olursa çok üzülürsünüz olabilir böyle anlık sakin olun bir daha yapmayın aynı hayatı yeterBen zaten yorumlardan sonra daha da utandım zaten yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum inanin nefret ediyorum kendimden. Benimki duygusal boşluktu sanırım. Hatamdan donucem.
Çalışmasına izin vermemiş oyle yazıyodu konusundaMadem ihtiyaciniz yok niye duzenli harclik vermiyor diye sikayet ediyorsunuz, calissaydiniz bosanip.
Yok yok tövbe ben öyle bı insan değilim inanın tanimiyorsunuz sizde haklısınız yaptım bı hataBir daha aramayın ki sizden cesaret bulur hiç olmadık bir zamanda arar zor durumda kalırsınız hemde herşey düzelmiş yoluna girmişken olursa çok üzülürsünüz olabilir böyle anlık sakin olun bir daha yapmayın aynı hayatı yeter
Uğraşıp didinip herşeyi yola sokmuşken iş mi şu yaptığınız? Eşiniz zahmet etmiş tedavi olmuş, kendini düzeltmiş; keşke o gün kimseyi dinlemeyip boşansaydınız. Boşanmak istiyorsanız yine boşanın ama eski sevgiliye güvenerek değil. Zamanında siz basit sebeplerden bağı kopardığınızda çok üstünüze düşmemiş, şimdi hiç düşmez.Kızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Sabır çekeceğine okuma niye okuyorsun sana zorla mı okuttumZamanı çaldı bu konu ya sabır
Ben şuan gerçekten çok kötüyüm inanın yaşama isteğim azaldı. Ben kötü ahlaksız bı insan değilim çok sevgisiz kaldım bende insanım oldu bı hata çok pişmanım. Aradığım güne lanet olsun. Şiddet görürken korkularım çoktu tehdit altındaydim. Ama zamanla bir şey yapamayacağını gördüm.Her şey düzeldi derken yine anlaşamadığız zamanlarda oldu. Onca şeyden sonra sevgi falan kalmadı. Sanırım o boşluktan dolayı gördüm rüyayıBen çocuklarımı dusunmeyean bı anne değilim bosanirsam da başkası yüzünden değil sadece yaşadıklarından dolayı bosanirim. Ve gider çalışır çocuklarımla bı hayat kurarım. Hemen gidipde ona koşmam ben öyle bı anne degilimUğraşıp didinip herşeyi yola sokmuşken iş mi şu yaptığınız? Eşiniz zahmet etmiş tedavi olmuş, kendini düzeltmiş; keşke o gün kimseyi dinlemeyip boşansaydınız. Boşanmak istiyorsanız yine boşanın ama eski sevgiliye güvenerek değil. Zamanında siz basit sebeplerden bağı kopardığınızda çok üstünüze düşmemiş, şimdi hiç düşmez.
Bir kadının yıllarca sevgiye ac kaldığı bir evlilikten çıkınca, sevmek sevilmek istemesi bu duyguları yasamak istemesi neden "ERKEKSIZ DURAMIYOR MUSUN " sacmaligiyla karşılanıyor, hem de her seferinde ustelik hemcinsleri tarafındanilk paragraftaki nedenlerden dolayı ayrılmak isteseydiniz sonuna kadar haklıydınız ama eski sevgiliniz yüzünden boşanmayı istemeniz çok saçma. Erkeksiz yaşayamıyor musunuz.
Çalışmasına izin vermemiş oyle yazıyodu konusunda
Yok yok tövbe ben öyle bı insan değilim inanın tanimiyorsunuz sizde haklısınız yaptım bı hata
Siz şu saatten sonra boşanmazsınız. Çünkü bu sefer insanlara sunabileceğiniz bir sebep yok, öyle mutsuzum boşanıyorum size ne diye rest çekecek bir yapınız da yok. Ayağa kalkıp kimseden hayır ummayacağınız günü beklemeniz lazım malesef.Ben şuan gerçekten çok kötüyüm inanın yaşama isteğim azaldı. Ben kötü ahlaksız bı insan değilim çok sevgisiz kaldım bende insanım oldu bı hata çok pişmanım. Aradığım güne lanet olsun. Şiddet görürken korkularım çoktu tehdit altındaydim. Ama zamanla bir şey yapamayacağını gördüm.Her şey düzeldi derken yine anlaşamadığız zamanlarda oldu. Onca şeyden sonra sevgi falan kalmadı. Sanırım o boşluktan dolayı gördüm rüyayıBen çocuklarımı dusunmeyean bı anne değilim bosanirsam da başkası yüzünden değil sadece yaşadıklarından dolayı bosanirim. Ve gider çalışır çocuklarımla bı hayat kurarım. Hemen gidipde ona koşmam ben öyle bı anne degilim
Bana gerçekten kendimi çok kötü hissettirdiler tamam hataliyim kabul ama öyle başkasını arayım eşimi aldatayim gönlümü eglendireyim diye hiçbir zaman düşünmedim Allah şahit yapsam kaç yıldır yapardim.Ben kafamı kaldırıp bı erkeğe dahi bakmadim. bı saattir tutamıyorum gözyaşlarımiBir kadının yıllarca sevgiye ac kaldığı bir evlilikten çıkınca, sevmek sevilmek istemesi bu duyguları yasamak istemesi neden "ERKEKSIZ DURAMIYOR MUSUN " sacmaligiyla karşılanıyor, hem de her seferinde ustelik hemcinsleri tarafından
Boşansın o zaman. Daha evliliği bitmeden bu duyguyu yaşıyorsa aldatmış olur dimi? E bunu erkek yapsa aynı duyarı kasacak mıydınız acaba? hiç kusura bakmayın bu duruma alkış tutacak değilimBir kadının yıllarca sevgiye ac kaldığı bir evlilikten çıkınca, sevmek sevilmek istemesi bu duyguları yasamak istemesi neden "ERKEKSIZ DURAMIYOR MUSUN " sacmaligiyla karşılanıyor, hem de her seferinde ustelik hemcinsleri tarafından
bu sebepler için evet boşanın.bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca.
.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm.
kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.
ama başka bir insana güvenerek böyle bir karar almayın. kendi yolunuzu kendiniz çizin, başka biri için yeni bir yol çizilmez. 2 çocuğunuz var tekrar söylüyorum kimseye güvenmeyin.O beni hala seviyormus evlenememis.
Bir kadının yıllarca sevgiye ac kaldığı bir evlilikten çıkınca, sevmek sevilmek istemesi bu duyguları yasamak istemesi neden "ERKEKSIZ DURAMIYOR MUSUN " sacmaligiyla karşılanıyor, hem de her seferinde ustelik hemcinsleri tarafından
Muhtemelen yıllarca yaşadığınız boşluk ve bıkkınlık. Belkide eski sevgiliyle olsaydım nasıl olurdu düşüncesi. Sonuçta siz onu bırakmısınzk. Ama sevgiliyken. Her erkek iyidir belki evliyken o daha kötü olacaktı. Boşanma ciddi bir karar öncesi olsaydı boşanın derdim ama adam çaba sareftmiş ve düzelmiş bir süre ona şans vermelisiniz. Belki yine eskisi gibi olacak veya tamamen değişip iyi biri olcaka. 2 çocuk zaten aşk kimse de kalmaz sevgi saygı değer başka bişey yok sabırlı ol biraz daha bekleKızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Bana yaptı zaten aynisiniEvet eşinden hiç güzel muamele görmemişsin ama bu senin yaptığın yanlışın bahanesi olamaz.
Aynısını eşinin sana yaptığını düşün bakalım, ne hissedersin.
Ayrılmaya sebep eski sevgilinle tekrar iletişime geçmen ve onun hala seni seviyor oluşu gibi geldi.
Eğer bunun için boşanmak istiyorum diyorsan boşan eşine de yazık. Hiç kimse aldatılamayı hak etmez.
Eziyet, şiddet görüyorsan, evine bakmadığını söylüyorsan boşanırsın ama aldatmak olmaz.
İkinizde birbirinize yanlış yapmışsınız.