Merhaba 8 aylık evliyim eşimle internet ortamında tanıştık görüştük ve 1 sene içinde de evlendik bu bir aşk evliliği değildi onun için de benim için de yaşımız gitmeden evlenelim çabasıydı sanırım.. İlk tanıştığımız zamanlarda çok ilgili değildi sürekli telefonla uğraşırdı bunu kendisine söylediğimde evlenınce aynı eve girince öyle olmaz diyordu fakat hiçbir şey değişmedi telefondan kafasını kaldırıp pcye geçiyor ordan kalkıyor telefona bu durumu bi süre sonra bende önemsememeye başladım kendi halimde takılmaya başladım fakat sürekli beni hizmetçi gibi kullanması çayına suyuna kadar önüne getirtmesi ev işlerinde bana yardım et dememe rağmen ev işi kadın işidir deyip kestirip atması beni çok yıprattı bende çalışan bir bayanım üstelik eşimden daha zor şartlarda eve gelince pestilim çıkıyor bana yardım etmediği gibi her şeyi eleştirmesi şunu şöyle yap bunu böyle yap diye yönlendirmesi de cabası psikolojim bozuldu üstüne bide ailesi sürekli gelip gitmemizi istiyor ben yoruluyorum bi yandan işte bi yandan evde bir şeylere yetişmeye çalışıyorum sürekli dolayısyla haftada 1 kez gidiyoruz ona bile surat yapıyorlar artık cidden çok yıprandım ailemden uzaktayım anneme anlatmakta istemiyorum üzülmesin diye
( ama burda bu şehirde bu şartlarda yapamıyorum çok mutsuzum hayattan soğudum bi terfi olayım var başka şehire sizce tayin istemeliyim?? Temelli gitmeli miyim yoksa yine bulunduğum şehirde mi kalmalıyım?? Evlendikten sonra eşim doğum günümü bile unuttu ben kendimi bu kadar değersiz hissetmedim bi sevgiye muhtaç hissetmedim eşimi seviyorum ama bu şartlarda da yapamıyorum boşanmalı mıyım lütfen akıl verin