• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bizden olur mu?

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
546
123
Psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.

Cevap vereyim; OLMAZ.
Erkekler her yalanı kılıfına göre uydurmayı çok iyi biliyor ya yok seni kaybetmekten korktum yok pratik içindi şuydu buydu falan. :D
Yurt dışına çıkınca onunla işini görücek buradaykende seninle birlikte olacak işte.
Dip dipe çalışıyorsunuz diye neden onu vazgeçilmez olarak görüyorsun ki ?

Cevap vereyim; OLMAZ.
Erkekler her yalanı kılıfına göre uydurmayı çok iyi biliyor ya yok seni kaybetmekten korktum yok pratik içindi şuydu buydu falan. :KK70:
Yurt dışına çıkınca onunla işini görücek buradaykende seninle birlikte olacak işte.
Dip dipe çalışıyorsunuz diye neden onu vazgeçilmez olarak görüyorsun ki ?

Çünkü hoşlanıyorum. Yalnızım . Paylaşıma ihtiyacım var ve herkes anlamıyor o anlıyordu beni. Ortak noktalarımız var. Kadınla şuan konuşmayı kesti ama beni kazanmaya çalışıyor.. başta beraber götürmeyi düşündü bencede kararsizdi çünkü benle de kesin bişey olmadığı için ki bunu söylemişti açıkça. Şimdiden sonrasina bakmam.gerekmez.mi

Neden peki ? O da yalnızken boyle hatalar yapmış ama şimdiden sonra benle düzgün bir ilişki içine giremez mi ? Bana çok ilgili davranıyor
Eğlenilecek ve evlenilecek kız kriterleri olan biriyle mi olmak istersiniz?
Ya bir gün canı yine eğlenmek isterse?

Sizden gerçekten hoşlansaydı elinin altında diğer kadını tutmazdı diye düşünüyorum ben.

Bunu bende düşündüm birden bire kesip atamamis tabi kez kez gorusmusler cinsel ilişkileri olmuş o yakınlıktan sonra .. bilmiyorm gerçekten kafam.karisik şuan kadını engelledi sildi ama

Eğlenilecek ve evlenilecek kız kriterleri olan biriyle mi olmak istersiniz?
Ya bir gün canı yine eğlenmek isterse?

Eglenilecek kız da değil ki kadın onun için bizim yaş 27. Kadın 38 yaşında iki çocuklu boşanmış ta ukraynada yaşayan biri.. :/

Çünkü hoşlanıyorum. Yalnızım . Paylaşıma ihtiyacım var ve herkes anlamıyor o anlıyordu beni. Ortak noktalarımız var. Kadınla şuan konuşmayı kesti ama beni kazanmaya çalışıyor.. başta beraber götürmeyi düşündü bencede kararsizdi çünkü benle de kesin bişey olmadığı için ki bunu söylemişti açıkça. Şimdiden sonrasina bakmam.gerekmez.mi
Kadınla konuşmayı kestiğini nereden biliyorsun? 7/24 onun yanında mısın? :)

Hayır olmaz.
Konuştuğu biri varken seninle konuşmaya çalışan biri, gün gelir seninle konuşurken başkasıyla konuşur.
Şimdiden birşeyler gizleyen insanla olmaz.

Ahh cheryl vah cheryl gördün mü bak şimdi de neyle sinaniyorum.. tam karşıma biri çıktı hoşlanıyorm ve durum bu. Bunu da sordum bugün benim için onu bıraktın yarın başkası için beni ne malum diye.. o gerçek bir ilişki değildi olacak tutulur bir yanı yoktu haz ilişkisiydi dedi.

Bunu bende düşündüm birden bire kesip atamamis tabi kez kez gorusmusler cinsel ilişkileri olmuş o yakınlıktan sonra .. bilmiyorm gerçekten kafam.karisik şuan kadını engelledi sildi ama

Kendi adıma birinden gerçekten hoşlansam diğer insanlar zerre umurumda olmaz. Siz cinselliğe bakış açınızı belirtmişsiniz, arkadaş da"bu yabancı kadın burada dursun lazım olur"gibisinden iğrenç bir düşünceye girmiş bence. Bahane uyduruyor. Ayrıca bence de hala konuşuyor.

:KK43: Of off bende öyle çok.soyledim. ama şu aptal duygularım .... Sadece senle olmak istiyorum diyor pişmanım vs. Zamanla onu izleyip karar versem.olmaz mi
Olur tabi. Ama huyu degısmeyecek.
Bu konuda aklasa kendısını benzer konu baska insanla olacak, gene onune cıkacak
İnsanlar degısmez.

Instagram'dan sildi whatsapina baktım engelliydi. Ayrıca kadına beni söylemiş ki kadın ınstagram'dan beni engellemiş.
Instagramdan silip vatsaptan engelleyip hatta aramadan dahi engelledıgım ama ıstedıgınde bana ulasan bırını tanıyorum.
Sen o engelleri ciddiye alma.

Engel degıl mesafeler ask yoluna mesk yoluna, bulurum kaf dagına kacsan da demıs unlu dusunur Kenan dogulu :)

Kendi adıma birinden gerçekten hoşlansam diğer insanlar zerre umurumda olmaz. Siz cinselliğe bakış açınızı belirtmişsiniz, arkadaş da"bu yabancı kadın burada dursun lazım olur"gibisinden iğrenç bir düşünceye girmiş bence. Bahane uyduruyor. Ayrıca bence de hala konuşuyor.

Hala konuşuyor mu emin olamam tek bildiğim kadını ınstagram'dan sildi . Whatsapta da engelledi.. ama sonuçta bilemem açıyor.mu konsuuyor mu vs şuan bana söylediği kesinlikle yalan söylemiyorum artık böyle bişey olmucak demesi

Ahh cheryl vah cheryl gördün mü bak şimdi de neyle sinaniyorum.. tam karşıma biri çıktı hoşlanıyorm ve durum bu. Bunu da sordum bugün benim için onu bıraktın yarın başkası için beni ne malum diye.. o gerçek bir ilişki değildi olacak tutulur bir yanı yoktu haz ilişkisiydi dedi.
Üzüldüm sana ya.
Haa oldu deseydin haz ilişkisiymiş lafa bak.
Ya ileride seninle beraberken canı haz ilişkisi çekerse? Bunun olmayacağının garantisini verebilir mi? Hayır. Çok ilişkim olmadı ama çevremden gözlemlediğim birşey varsa o da yalan söyleyen bir erkeğe güvenilmemesi. Kaldı ki sen görmeden sana söylemeye niyeti yokmuş bile? Bu bile bile seni saf yerine koymak olmuyor mu?
Hobi kursları düşünür müsün? İşten arta kalan zamanlarda gitsen, belki daha iyi biriyle karşılaşırsın. Ama bu adam olmaz gerçekten, sağlam ayakkabıya benzemiyor.

Back
X