Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce bi kadının güzel olmasında saç rengi önemlimidir?
Bence saç rengi kadar saç şeklide önemli...Renginin değişmesi kadar şeklinin değişmeside bir bayanı bambaşka biri gibi gösterebiliyor . Bunlarda benden örnekler.
koyu renkler daha asil duruyo genel olarak..ama istisnalar da yadsınamaz tabi çok yakışan insanlar da var.. ve insanı gerçekten çok değiştiriyo saç baş olayları
saç rengi önemli olmaz mı hiç.. zenci bi kadında portakal gibi turuncu kafa düşünün:dilcikar: ve yine bi zencide siyah-kahve tonlarını düşünün sorunun cevabı çok açıkyerimseniben
Önemli... Kara kasli kara gözlü esmer bir hatuna sari sac yakismayacagi gibi bembeyaz tenli sari kasli-kirpikli hatuna da simsiyah sac yakismaz. Ayrica rengi kadar modeli de önemli. Mesela ben siyah ve kizil rengi dümdüz saca yakistiriyorum. Sari sacta dalgali modelleri begeniyorum.