Aynı durumda kendi babanızda olabilirdi. O zaman da böyle düşünebilirmiydiniz.
Hayatın insanlara neler getireceği hiç belli değil.
nasıl tesadüf anlamadım yani sanki böyle hep aynı kişi yazıyormuş gibi (senin baban olsa ne yapardın)ayy konuyu açan arkadaştan çok ben sıkıldım yaa önceki yazıları okursanız bu tür sözlere ne tür cevaplar verildiğini de anlarsınız
ben de anladım artık
bu tür düşünen insanlara laf anlatılmıyor kardeşim yaa
çeken bilir demişler ya çok doğru söylemişler boşa dememişler
empati kuramıyorsunuz demekki o zaman moralde bozmayın bence
Biz karşı tarafa empati kuruyoruz canım. Tamam yaşlı olmayabilir kayınpederi.Ama erkek sonuçta.Erkekler kendilerine bakamazlar.Bu yaştan sonrada bişey öğrenemezler.
Yakınında bir ev tut diyen arkadaşlar bence bu yanlış.Çünkü yanındayken bunları diyen biri.Başka eve çıktığında önce hergün gider.Sonra haftada bir.Sonra hiç gitmez.Aman benimde evim var.Benimde işlerim var der.
Lütfen size dokunan tarafa empati kurmayın.
Ama arkadaş bir yerde bu soruya nasıl cevap vermiş.Kendi babam olsaydı yapmazdım.
İşte konu burda kapanır
Biz karşı tarafa empati kuruyoruz canım. Tamam yaşlı olmayabilir kayınpederi.Ama erkek sonuçta.Erkekler kendilerine bakamazlar.Bu yaştan sonrada bişey öğrenemezler.
Yakınında bir ev tut diyen arkadaşlar bence bu yanlış.Çünkü yanındayken bunları diyen biri.Başka eve çıktığında önce hergün gider.Sonra haftada bir.Sonra hiç gitmez.Aman benimde evim var.Benimde işlerim var der.
Lütfen size dokunan tarafa empati kurmayın.
Ama arkadaş bir yerde bu soruya nasıl cevap vermiş.Kendi babam olsaydı yapmazdım.
İşte konu burda kapanır
sadece şunu söyleyeceğim;
kayınbabanızın yerinde kendi babanız olsa idi onu o halde birakip başka eve çikar miydiniz?
canim tabiki cikmazdim ama o esiminde babasi degil zaten amcasi oda amca diyo zaten eminim esim benimde amcamla ayni evde yasamayi istemezdi yerimde olsaydi
arkadaslar oturdunuz benim kritigimimi yapiyosunuz evet babam olsa boyle birakip cikamam cunku onun yaninda rahatim ben kayinbabami skaga atmiyorum evden cik demiyorum biz ayri eve gecelim o da evlenesiye tabiki elimden geleni yaparim diyorum ayrica defalarca soyledim k.babam haftasonlari evde aksamlarida 6dan sonra birde sunu ekleyim kaynanam hastanelerde cok yatmis ben gelmeden ve evin tum islerini k.babam yaparmis yemegini temizligini yani hicbirsey bilmiyo degil ben simdide yapsin demiyorum yaptirmamda ama ayri eve cikinca kendini bi kac gun idare edebilir yinede yemegini temizligini ben yaparim kizi yok cunku ben isten korkmuyorum celiskili konussam buraya derdimi anlatmam arkadasim icin rahat olsun k.babama bakma heveslisi gordum seni boswercim inan kaynim olsa tanismani isterdim senden iyi gelin olurmus eminim
Kenara sıkışınca sataşıyorsun demekk..Oda güzell...kaydirigubbakcemile
Selam arkadaşım, derdini anlar gibiyim, bende evliyim efendi babam vefat etti ama sağ iken sık sıkgelirlerdi her şeyi sorar bilmek isterdi söylersin kafasına göre yorar problem haline getirir söylemezsen saygısızlık oluyor gibi.. bende bazı sıkıntıları çekmiştim, ama sabırlı ol.. ondan sıkıldığını belli etme, eşinede belli etme..mahkemesinin sonuçlanmasını bekle,,en medeni hareket bu mahkemesi sonuçlansın ondan sonra evlenecektir zaten..çok gençmiş, mutlaka uygun bir evlilik yapması için sizin sabretmeniz ve sakin olmanız lazım.. buna birazda onu yeni bir hayata hazırlamak moral vermek gibi düşün..sıkıldığını anlarsa sizi terk etmek ister ama yanlış şeyler yapabilir, kızgınlıkla acele evlilik yapıp daha farklı ve daha kötü bunalımlara kapılabilirsiniz. evlilik sorumluluk isteyen ömür boyu süren bir süreç, içine her dert giriyor sana tavsiyem onu, kayınbaban gibi değil, yardım ettiğin bir moral bekleyen bir arkadaş gibi gör. odana çekilme bence, çocuğunuda çekme, bırak dedsiyle hayatı paylaşsın, çocukların yaşlılardan öğreneceği çok şey var, hem senden de büyüklere saygıyı ancak bu yolla öğrenir, her evlliğin bu sıkıntısı var sen asla tek değilsin moralini yüksek tut..eşinede babasıyla ilgili problemleri sıkılırak yansıtma o da stres yapar, bence en güzel yol her problemi sakin ve hoş görüyle karşılamak,, unutmaki stress insanı hasta eder,, kendine zarar verme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?