- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi duzelicezins
Olabilir ama şartlardan memnunken işten çıkmayı neden düşüneyimBence kötü niyetle söylemedi,mühendislik yapmanızı tavsiye etmiş olabilir araya çok zaman geçmeden,meslekten soğumadan uzaklaşmadan. Adam olaya parasal olarak bakmıyor olabilir . Büyütmeyin
8 aylık bir ilişkimiz var. İkimiz de muhendisiz benim ayrıca güzel bir mesleğim daha var. Üniversitede çift anadal yaptım. Kendisi başarılı ve benden fazla maaş alıyor. Ben de bir firmada çalışmaktayım ancak mühendislik işi yapmıyorum. Asgarî ücretin 2.5 katı kazanıyorum ve çalışma şartlarım iyi. Fakat kendisi benim başka bir yerde çalışmam gerektiğini mühendislik yapmam gerektiğini söyledi. Ben de sartlarimdan memnun olduğumu önemli olanın benim mutluluğum olduğunu belirttim. Sizce yaptığım işi küçük mü gördü yoksa ben mi çok alinganim
şimdi bakın ,siz mesajınızda işten çıkmanız gerektiğini söyledi demediniz mühendislik yapmamı istedi gibi cümle kurdunuz .Olabilir ama şartlardan memnunken işten çıkmayı neden düşüneyim
Birkaç defa belirtti ben de isterdim meslek üzerine yogunlasayim ancak şartlar bunu gerektiriyorAsıl mesleğinizi yapmanızı tavsiye etmesi makul karşılanabilir. Eğer bunu sürekli dile getirir, dayatırsa o zaman problem var demektir. Bu konuda bir defa fikir belirtilmesi normal bence
Neden küçümsesin, gayet iyisin bence8 aylık bir ilişkimiz var. İkimiz de muhendisiz benim ayrıca güzel bir mesleğim daha var. Üniversitede çift anadal yaptım. Kendisi başarılı ve benden fazla maaş alıyor. Ben de bir firmada çalışmaktayım ancak mühendislik işi yapmıyorum. Asgarî ücretin 2.5 katı kazanıyorum ve çalışma şartlarım iyi. Fakat kendisi benim başka bir yerde çalışmam gerektiğini mühendislik yapmam gerektiğini söyledi. Ben de sartlarimdan memnun olduğumu önemli olanın benim mutluluğum olduğunu belirttim. Sizce yaptığım işi küçük mü gördü yoksa ben mi çok alinganim
Bu söylemlere devam ederse bir düşünün derim. İnsan hayatta ger zaman istediğini yapamıyorBirkaç defa belirtti ben de isterdim meslek üzerine yogunlasayim ancak şartlar bunu gerektiriyor