Sizce benim işimi mi küçümsedi?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
29
8 aylık bir ilişkimiz var. İkimiz de muhendisiz benim ayrıca güzel bir mesleğim daha var. Üniversitede çift anadal yaptım. Kendisi başarılı ve benden fazla maaş alıyor. Ben de bir firmada çalışmaktayım ancak mühendislik işi yapmıyorum. Asgarî ücretin 2.5 katı kazanıyorum ve çalışma şartlarım iyi. Fakat kendisi benim başka bir yerde çalışmam gerektiğini mühendislik yapmam gerektiğini söyledi. Ben de sartlarimdan memnun olduğumu önemli olanın benim mutluluğum olduğunu belirttim. Sizce yaptığım işi küçük mü gördü yoksa ben mi çok alinganim

Bence kötü niyetle söylemedi,mühendislik yapmanızı tavsiye etmiş olabilir araya çok zaman geçmeden,meslekten soğumadan uzaklaşmadan. Adam olaya parasal olarak bakmıyor olabilir . Büyütmeyin

Bence kötü niyetle söylemedi,mühendislik yapmanızı tavsiye etmiş olabilir araya çok zaman geçmeden,meslekten soğumadan uzaklaşmadan. Adam olaya parasal olarak bakmıyor olabilir . Büyütmeyin
Olabilir ama şartlardan memnunken işten çıkmayı neden düşüneyim

8 aylık bir ilişkimiz var. İkimiz de muhendisiz benim ayrıca güzel bir mesleğim daha var. Üniversitede çift anadal yaptım. Kendisi başarılı ve benden fazla maaş alıyor. Ben de bir firmada çalışmaktayım ancak mühendislik işi yapmıyorum. Asgarî ücretin 2.5 katı kazanıyorum ve çalışma şartlarım iyi. Fakat kendisi benim başka bir yerde çalışmam gerektiğini mühendislik yapmam gerektiğini söyledi. Ben de sartlarimdan memnun olduğumu önemli olanın benim mutluluğum olduğunu belirttim. Sizce yaptığım işi küçük mü gördü yoksa ben mi çok alinganim

Mühendislik gibi mesleklerde mesele sadece para değil, mesleği ilerletip elinizin sıcak kalması gerekli. Eski iş yerimde vardı mühendis arkadaşlar onlardan biliyorum, bu meslekte geride kaldığınız zaman dönmek biraz sıkıntılı oluyor o yüzden demiştir erkek arkadaşınız

Olabilir ama şartlardan memnunken işten çıkmayı neden düşüneyim
şimdi bakın ,siz mesajınızda işten çıkmanız gerektiğini söyledi demediniz mühendislik yapmamı istedi gibi cümle kurdunuz .
tabiki kimsenin lafı ile işten çıkılmaz hele ki erkek arkadaş koca vs sözü ile .
kariyerinizi,şartlarınız,hayallerinizi bir tek siz bilirsiniz ve kararlar sadece size kalmış .bu devirde iyi bir maaşınız var ise 2 defa düşünün

Asıl mesleğinizi yapmanızı tavsiye etmesi makul karşılanabilir. Eğer bunu sürekli dile getirir, dayatırsa o zaman problem var demektir. Bu konuda bir defa fikir belirtilmesi normal bence

Asıl mesleğinizi yapmanızı tavsiye etmesi makul karşılanabilir. Eğer bunu sürekli dile getirir, dayatırsa o zaman problem var demektir. Bu konuda bir defa fikir belirtilmesi normal bence
Birkaç defa belirtti ben de isterdim meslek üzerine yogunlasayim ancak şartlar bunu gerektiriyor

Neden küçümsesin, gayet iyisin bence

İnsan alınmak için bu kadar da zorlamamalı ya. Bazı insanlar nerden ne çıkarsam diye her söylenende artniyet arıyolar resmen. Adam kendi okuduğunuz mesleğinizi yapmanızın sizin için daha iyi olacağını düşünmüş işte neden artniyet arıyosunuz çok mu kötü biri?

X