5 kılo kadar versen daha formda olursun canım ...ergenlıkte alınan kılolar yas ılerlemeden verılmezse kalıcı oluyor maalesef
oy kiyamam cimcimeme ya
daha yasin genc hareketli ve kipirkipirsindirda kessin
ama evvet sanirim söle 4-5kilo versen ideal olur boyunca herhalde
gerci diyene bak ayni boydayiz ama ben 85kiloyum
ahhh ahhh zamaninda dal gibiydim yakaydirigubbakcemile3simdi kütük oldum remenkaydirigubbakcemile3
54-55 kilo iyi gibi canım
canım 5 kilo versen en azından senin için tabiki daha iyi olur
48-50 ne diyosunuz arkadaşlar yaa gelişme çağındaki ve 1.65 boyundaki birine..
1.65 kısa bir boy değil ortalama bir boydur.55 kilo olsan tam ideal olur cnm ama herkesin vucut yapısı farklı.
ben 170 boyundayım 58 kg yim herkes fiziğimi begeniyor ve zayıf bulunuyorum.hemen hemen benim boyumda olup 56 kg olan bir arkadaşım da balık etli görünüyor mesela..yani bu biraz vucut yapısıyla alakalı bişey.
evet canım sana katılıyorum.bence ideal kilon 55. aşağıya sakın inme madem kemiklerinde kalın.. bu sefer görüntün çok kötü olabilir.bende tam 14 yaşındayken bir diyetle 56 kiloya düşmüştüm boyumda 1.70 ve inanılmaz çirkindim. üstüne üstün de birde tansiyon düşüklüğü beni yakaladı 29 yaşındayım hala düşük tansiyon yüzünden sürünüyorum(
hem daha 14 yaşındasın ve boyun daha uzayabilir... sakın ha zayıflayacağım diye dengesiz beslenme sonra boy uzaması durabilir.