• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi abartıyorum ?

Gaz çıkarmak, geğirmek vs.. insanın doğasında var malesef. Ama bunu "karşımdaki insan rahatsız olur mu, olmaz mı" diye düşünmeden rahatça ve utanmadan yapması görgü kurallarına ters bir mevzu, yani kısaca özür dilerim ama bu konuda görgüsüz..
Lakin bu sebeplerden dolayı ilişki biter mi diye soracak olursan, bana göre bitmez...
Çünkü bunlardan daha önemli şeyler var hayatta duygusal ilişkinin sürmesine yada bitmesine etken olacak..
İlerde evlendiniz diyelim ve adam horluyo (tahammül edilemeyecek bir şey ama) o zaman ne yapacaksın? Yatağını mı ayıracaksın? Boşanacak mısın? Elbette hayır bunun için boşananını hiç duymadım. O yüzden bunlardan ziyade adam gerçekten evlenilecek erkek kriterlerine uyuyor mu? Babalık ve kocalık sıfatını layığıyla göğüsleyebilecek mi bunlar konusunda kafanı yormalısın...

kesinlikle çok haklısın
kesinlikle yetiştirilme tarzıyla alakalı birazda
erkek çocukların hep sırtı sıvızlanır
aman oğlum sen yeterki ye iç geğir çıkar
sen erkeksin yaparsın diye hep gaz verirler
sonrada kazık kadar adam oluncada
böyle iğrençlikler yaparlar.
boşver şekerim emin ol üzülsende
çok geçmeden hafifliyceksin.
sonra da aman Allahım ben bu adamla nasıl çıktım
benim aklım nerdeymiş yaaa diye hayıflancaksın.
hani beni iğrenme bak seni iğreniyormuyum ben diyor ya
iğrenmeme durumu iki çift arasında şöyle olur
hani biriniz ağır hasta olur diğeri onun ihtiyaçlarını karşılar
ay iğrenirim ben diye bişey demezsin, seve seve bakar yardımcı olursun.
ama burun karıştırmak ne yaaaa
azıcık görgü yaa
tarzanmı bu afedersinde ormanda mı büyümüş:19:

arkadaşım okudum hepsini bu adam bencil ve problemli bi adam emin oldum buna sen kaç bu adamdan :10::4:inan rahatlarsın adam kendine hiç bakmıyo hem karşı tarafın kusurunu görüyo.ayrıca onun dediklerine inanma pişman falan olmazsın,ve yaş farkınızda çok üstelik.adam hiç olgun değil olgunluk yoksa abin gibi biriylede boştan yere evlenme.

kesinlikle çok haklısın
kesinlikle yetiştirilme tarzıyla alakalı birazda
erkek çocukların hep sırtı sıvızlanır
aman oğlum sen yeterki ye iç geğir çıkar
sen erkeksin yaparsın diye hep gaz verirler
sonrada kazık kadar adam oluncada
böyle iğrençlikler yaparlar.
boşver şekerim emin ol üzülsende
çok geçmeden hafifliyceksin.
sonra da aman Allahım ben bu adamla nasıl çıktım
benim aklım nerdeymiş yaaa diye hayıflancaksın.
hani beni iğrenme bak seni iğreniyormuyum ben diyor ya
iğrenmeme durumu iki çift arasında şöyle olur
hani biriniz ağır hasta olur diğeri onun ihtiyaçlarını karşılar
ay iğrenirim ben diye bişey demezsin, seve seve bakar yardımcı olursun.
ama burun karıştırmak ne yaaaa
azıcık görgü yaa
tarzanmı bu afedersinde ormanda mı büyümüş:19:

canım bende sana aynen katılıyorum erkek çocuğu olunca sanki ne oluyorsa ayrıca adama bak ya ben senin yanında rahat davranamazsam nerde davranacağım diyor ama kızcağızın yanında biblo gibi bakımlı olmasını istiyor o zaman bırak oda doğal davransın belki canı ogün oje sürmek istemiyor hayret birşey ya....ha birde bu adamda yaş kompleksi var canım sen küçüksün ya seni bastırmaya çalışıyor kaç kurtul bence gerçekten normal değil ne demek ya elini senin burnuna sokmaya çalışması vallahi okurken sinirlerim gerildi:47::53:canım bu adamın görgüyle alakası yok görgü sadece doğal davranmak demek değildir hoş onun doğal davranma tavırlarıda anormal ya neyse....pişman olmazsın korkma unutursun hatta oh be dersin canım inşallah herşey gönlüne göre olur...

canım bende okudum yorumlarını valla sinirim bozuldu okurken, :53: yani yaş farkını geçtim bu kişi hiç olgun biri değil aksine onun yaptığı seviyesiz görgüsüz hareketler karşısında olgunluk gösteren sensin.bilemiyorum iycene düşün artılarını eksilerini hangisi sende daha ağır basarsa ona göre karar ver bence... sonuçta sen tanıyorsun bu hareketleri dikkat çekmek içinmi yapıyor acaba anlamadımki bu kadarda rahatlık olmazki canım

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle.. elbette dört dörtlük bi erkek yok hayatta, önemli olan onun mükemmel olmayışı değil ki, var olan eksilerine katlanabileceğime güvenemeyişim ve uyardığımda kendini biraz olsun düzeltebilme çabası göstermeyişi.. ben de mükemmel değilim mutlaka vardır benim de kusurlarım ama o bana kusur olmayan şeylerimi bile kusur gibi dile getirip düzeltmemi istediğinde elimden geleni yaptığıma inanıyorum.. ancak bu çabayı ondan görmüyorum.. daha önce benim kafamı öyle karıştırmıştı ki doğru bildiğimi acaba yanlış mı yapıyorum der olmuştum ama artık eminim, hep benim uyum sağlamaya çalıştığım bir erkekle ömrümü geçirmek istemiyorum.. şimdi geriye tek şey kaldı bunu ona nasıl açıklayacağım.. yüzyüze söylemek istemiyorum bikere onu denedim ama telefon ya da mail ile ne desem ki bulamadım düzgün bişey.. mail ile bitirme saygısızlık olur diyeceksiniz ama onunla herhengibir konuda konuşmak biraz imkansıza yakın çünkü dinleyemeyen hep anlatacak bişeyleri olan bi insan.. yada dinlesin yada dinlemesin telefonla mı bitirsem..

ah canım ya ne diyeyimki sana adam 34-35 yaşında ama bakıyorumda dinleme özürlü galiba birde bence al karşına beni iyi dinle de ciddi ciddi sözümü kesmeden de anlat tlf yada maille olmaz gibime geliyor yinede sen bilirsin canım...:47:

:22::47::57::88:AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR diye bir atasözü vardır ne kadarda doğru baksana canım senin evlendiğini hayal ettimde içim daraldı vallahi yanında gaz çıkaracak gegirecek ama sana neden pijamayla gezdin bakımsızsın diye hesap soracak bu adam kendi doğalım diyecek ama senin doğal davranmana karışacak ayyyyyy Rabbim yardımcın olsun canım ama al karşına konuş adam gibi dinlesin senide

zehra doğru söylüyor bencede adam gibi al karşına konuş
haaa olmadıı gene bıdı bıdı yapıo fırsat vermiyor
daha önce anlatmaya çalıştım ama beni sallamadın
şimdi senden msjla ayrılıyorum
hadi çüs dersin
tabi tam olarak benim gibi demezsinn:9:

Ben 12 yıl boyunca benden 10 yaş büyük biriyle evli kaldım bacım.
Zor o iş benden söylemesi...ömrüm olduğumdan 10 yaş büyük davranmaya çalışmakla, hayatımın 10 senesini yaşamamış saymaya, atlamaya uğraşmakla geçti.
Abla abi demediğim bi tane bile arkadaşım yoktu, kendi çevremi yok saydım çünkü eşim "sıkılıyordu" 10 yıl önce hissettiklerini, yaşadıklarını yeniden benimle yaşamaya.

Bayramda, seyranda "gençler" eğlenmeye giderken ben evde oturup aile büyüklerine çay kahve servisi yapardım... onlar genç gezecekler tabi denilirdi, benimle yaşıttı hepsi oysa ki. Ben hep eşimin yaşında kabul edildim onca sene, hep öyle görüldüm. Çok zor o iş çok zor... sonunda da bitti zaten, dayanamadım.

Farkındaysan gazdı, tozdu konularına hiiiiç girmiyorum bile...

Aşk çok güzel bir şey ama deli gibi aşıkken evlenmemek çok daha doğru bir karar. Senin de bunu ağırdan alman iyi olur. Zira insanın gözü körken karşısındakinin kusurlarını görmez; görse de sevimli gelebilir. Ancak er ya da geç o pembe bulutlar dağılacak, maskeler düşecek. O gün şayet evliyse kişi çok büyük olasılıkla kendini mutsuzluğa mahkum etmiş olur.
Gelelim sana:
Yaşın evlilik için en güzel yaş, ben de senin yaşında evlendim. Yalnız sevgilinle aranızda epey yaş farkı varmış. Adam haliyle olması gerekenden daha kıskanç. Zaman geçtikçe o daha da yaşlanacak sen yine de genç kalacaksın. Yani bu kıskançlık çoook uzun bir süre devam edecek, öncelikle bunu kabul et.
Gelelim rahat davranmasına. Maalesef şimdi yapması evlendikten sonra yapmasından iyi. Şimdi tercih hakkın var, onunla kalabilir ya da arkandan King Kong kovalıyormuş gibi kaçabilirsin.
Aniden patlaması, tehlikeli. 35 yaşında yaşı kemale gelmiş bir adamın öfke kontrolü yapamamasının son noktası ne olur bilinmez. Alttan aldığını söylemişsin; şunu unutma bir gün sabrın taşacak ve ciddi bir kavga kaçınılmaz olacak. Düşünmen gereken senin sabrın taştığında onun da öfkesi patladığında en fazla ne yapabilir?
Eş adayın kendisiyle çelişiyor, hem kıskanç hem bakımsızlığa tahammülü yok. Yarın sana Allah korusun bir şey olsa, güzelliğin bir süreliğine seni terketse ne olacak?
Bir de anladığım kadarıyla, sen kendini yeterince ifade edebilen, hayat dolu bir kızsın. O da senin gençliğinden besleniyor. Evlilik bir denge meselesi. Alışkanlıklarınız (hobileriniz, yemek zevkiniz vs) uysa da mizaçlarınız birbirinizi dengelemezse zor bir evlilik hayatınız olur.
Son olarak arkadaş konusunda da şunu diyebilirim, erkekler arkadaşlarından VAZGEÇMEZLER. Kazık yemedikleri sürece tabi. Aralarında gözünün tutmadığı olsa da senden gizli görüşecektir, tecrübe ile sabittir.
Uzun oldu biliyorum hemen bitiriyorum, son olarak sen abartmıyorsun, bak ben neler düşündüm. Sen evlilik olayı için kendine biraz daha zaman tanı. Hayat senin hayatın canım, yine en son kararı sen vereceksin. içine sinmeyen bir şey yapmayacağını düşünüyorum.

biraz önce aradı bikaç gündür konuşmuyorduk tartışmıştık.. yarın görüşücez becerebilirsem konuşmayı gerçekten daha fazla geç olmadan halletmem lazım böyle olmayacak haftaya hemen gelip aileler tanışsın sonraki hafta söz sonra nişan derken olan olacak yoksa cesaretimi toplamalıyım yarın sabaha kadar kurayım kendimi... yüzünü görünce kötü olucam, ayrılık sonrasını da kolay atlatamayacağım biliyorum ama işler ciddileşip bozulmasındansa böyle olması daha iyi olacak.. :43: ama inşallah pişman olmam bu yapacağımdan..

Sevgili arkadaşım, pek yerinde olmasa da bir ata sözünü hatırlatmak isterim sana; "ölüsü olan bir gün ağlar, delisi olan hergün ağlar".

kızlar bugün görüştüm, bu konular haricinde başka ve yine saçma sapan bir konuyla tartıştık eve geldiğim gibi daha önce yazdığım mailimi tamamlayarak yolladım. telefonum kapalı.. henüz kartımı kırmaya cesaret edemedim.. çok tuhaf hissediyorum.. ama dönmeyeceğim.. bile bile lades olacak çünkü o kadar belli ki.. içimde büyük bi boşluk var,ağlayayım desem ağlayamıyorum, mal gibiyim.. :14:

tecrübelerini benimle paylaşan yazdıklarıma özenle yorum getiren herkese çok teşekkür ederim.. şu anda hiç iyi hissetmiyorum geçecek diyin bana lütfen.. :43:

canım gerçekten geçecek ya üzülme bence hatta ilerde boşuna üzülmüşüm diyeceksin seni gerçekten seven ve seninle aynı yaşamı ve duyguları paylaşan biriyle yaşamak çok güzel bende seninle yaşıtım eşimde benden 2 yaş büyük inan bana herşeyimiz aynı aynı dönemin çocukları olduğumuz için okadar ortak noktamız varki sana anlatamam biz çocukken şu vardı diyebiliyoruz gülüp geçiyoruz bazı şeylere ikimizde çünkü yaş farkımız yok yani hani derler ya aynı kuşağın çocuğuyuz aynen öyle sakın ama sakın üzülme seni doğal halinlede sevecek bir insan çıkar elbette karşına zaman herşeyin ilacıdır unutma bunu ve üzülme oldu mu herşey gönlünce olsun inşallah...:16:

Erkek arkadaşın ilginç bir şekilde kendi bakımsızlığına rahat olmak diyor, seninkineyse özensizlik. Senin arkadaşlarınla görüşmene izin vermiyor ama o herkesle ballı cicimli. Gerçekten bu anlamda bir dengesizlik ve adaletsizlik var. Ve evlendiğinizde onu sınırlandıran hiçbir şey olmazdı, en azından şuan terk edilme korkusu var.

Şu kadarını söyleyeyim. Benim ablamın da nişanlısıyla sorunları vardı ama sevdiği için ve iş o noktaya geldiği için geçer dedi, bile bile lades dedi ama evlenince bu sorunlar bitmedi hatta büyüyerek devam etti, en sonunda da boşandılar. Belki sorun seninkinden çok farklıydı ama sonuç olarak evlenince de göze alamayacağın seni rahatsız edecek şeylerse sorun sırf hissettiklerinden ötürü göz yummamalısın, çünkü zamanla böyle şeyler aranızdaki sevgiyi ve saygıyı da bitirir. TaDukHePa arkadaşımızın dediğine katılıyorum, her gün ağlamaktansa bir kere canın yansın daha iyi.

Zaten sanırım an itibariyle de ilişkinizi noktaladın, hayırlısı olsun, sıkma canını, kimse senden daha kıymetli değil, her şey gönlünce olsun.

Yazdıklarından 5. madde(sen ojesiz gitsen bakımsız oluyorsun, o bu durumdan rahatsız oluyor, fakat yanında oldukça iğrenç davranıp bu rahatı kendinde buluyor), ve milletle canımlı cicimli konuşup sana karışıp "BEN ERKEĞIM" demesi, kaldırılabilir şeyler değil..
Ben sadece bir yere takıldım. "Aşk" yok sanırım senin içinde.
Sırf güvenilir bir insan diye aşık olmadığın insanla evlenirsen çok mutsuz olursun.
Bunu yapma bence kendine. Yaşın da genç ayrıca. Kendine yazık edersin aşık değilsen...
İnceldiği yerden kopsun diyorum.

Son düzenleme:
sevgi o kadar basit değil...arada yaş farkı kapanamıyorsa ....ister kadın büyük olsun ister erkek....o zaman ilişkinin hükmü yok demektir ...yap boz değil bu. Aşk dünyanın en kutsal en güzel duygusu ama seni önemsemeyen birini asla önemseme ....saygı yoksa önemseme yok demektir bu kadar basit.

Back