• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi abartıyorum ?

şuan o insana karşı hislerimle sokaktaki elektrik direğine olan hislrim aynı olduğu için:9:
bi rahatsızlık duymuyorum canım.
yaşım daha 19du o zamanlar babam vermemişti haliyle
ben çok üzüldüm ağladım tabi
ama adam vermezlerse üzgünüm ayrılmak durumundayız ben erken evlenmek istiyorum deyince
tam olarak böyle demedi tabi hatırlamıyorum birebir ama bunları kastetmişti
bende çok gururluyumdur. olgunlukla karşıladım tabi olur dedim.
ama 4 duvar arasında ne çektim ben biliyorum canımdan can gidiyor sanmıştım.
1,5 ay sonra o depresyonlu halim bitti,
üzgündüm tabi ama genede o özgürlüğün verdği tat rahat hissettiriyodu beni
6 ay sonra geri dönmek ister gibi oldu, o yaklaşnda bende iyi davranır gibi oldum tabi
buluştuk bununla.
elini uzattı tutayım diye
baktım bunun suratına dedim o eller bana yabancı artık,
hem dedim hani dedim yüzük daha evlenemedin mi yoksa?
kötü oldu tabi gözleri doldu ama ağlamadı, ağlasaydı çok daha mutlu olurdum yaa neyse:9:
daha fazla konuşmadık, o ona yeter dedim, oh intikamımı aldım içim soğudu dedim.:9:
sonrada zamanla unuttum gitti.
şimdide evlenmiş birde kızı varmış sanırım arkadaşım söylemişti, kapalı bir hanım almış
Allah mutlu etsin tabi, başka bi laf düşmez bize artık.
ben insanların kendilerinden çok daha büyük kişilerle birlikte olmalarını pek doğru bulmuyorum
kendi yaşıtınla beraber büyüyorsun, beraber görüyorsun
öteki türlü öbürü seni küçük görüyor, nedense kendinde ezme hakkını buluyor.

Yaşın büüyük değil ki yani yaşsa sorun dert etme bile.
Aniden parlaması kişiliğinin özelliği ama kişiliği bu diye kabul etmen gerekmez,senin için az da olsa düzeltebilmeli bu huyunu.Çok konuşup ukalalık yapması da hiç hoş değil bence,sizin evde,senin arkadaşlarının yanında,ailesinin yanında da böyle yapıyorsa yakında gıcık olmaya başlarsın.
En garibime giden de senin yanında her laçkalığı yapabileceğini sanması.Oldu o zaman evlendiniz diye yanında geğirsin,gaz çıkarsın,ayağıyla-burnuyla oynasın,rahat olacak ya.......Ama sendeki en ufak bakımsızlığa tahammül etmesin. Yeri gelecek ağdayı geciktireceksin,dip boyan gelecek,kilo alacaksın,belki selülitin olacak......vs o zaman bunu hemen sorun mu edecek yani?Benim hiç hoşuma gitmedi.Umarım mutlu olursun

canım sen bbilirsin ama yaşın büyük degl dert etme ama tavırları cokta tekin gelmedi.saygısız bi kere daha cıkıyosunuz ya nişanlı bile deglsiniz bile bile de yaplmaz ki ayıp dene bişey var.senden büyük oldgu için seni avucunun içine almaya calışmış bence.evlendiğinizde bi ömür alttan alabilecek misin bnu bi düşün?cünkü hiç alttan almadıgını söylüyorsun karar senin

yinede hayrlısı olsun hakkında ama iyi düşün canım ailenin görüşlerini de al onlar daha ii fikir verir sana özellikle annen

hytdnze ve kelebek_84 teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için çok yardımcı oldu gerçekten.. oh çok iyi demişsin bu arada, okurken içimin yağları eridi valla :9: ya bazen bakıyorum bazıları aralarındaki yaş farkına rağmen ne kadar mutlular ya da mutlu gözüküyorlardır ne bileyim.. artık bende pek inandırıcı bulmuyrum bunu.. şimdi benim yazdıklarım içinde sizce de en önemlisi 5. madde değil mi.. karar verirken başka hangisini daha çok önemsemeli yada önemsememeliyim sizce..

ya varya bi yandan da kendimi suçlu gibi hissediyorum bi tuhaf oluyorum böyle anlatırken.. seviyorum çünkü.. :78: hatta öyle ki ilk başta hiç böyle şeyler yapmıyordu sadece o titiz halini biliyordum ya, artık hiçbir erkeğin titizliğine inanmam hepsi öyleymiş gibi geliyo.. ileride pişman olacağım bişey yapmak istemiyorum devam ederek de bitirerek de.. gözümü karartıp karar vermem gerek yumurta kapıya dayandı artıkk:18:

vallahi canım bende 5.maddeye takıldım ben eşimle 5 yıl çıktım 2 yıl nişanlı kaldık etti 7,1.5 yıllık evli olacağım nerdeyse eşim evlendiğimiz ilk zamanlar bile o konularda yani gaz çıkarma filan hala utanırdı yanımda tabiki evlenince rahat davranacak ama okadarda değil sevdiğin kişi sadece o sözün arkasına sığınıyor yaptıkları çok iğrenç geldi ya bana sana saygısı olmalı herşeyin başında yaşıda küçük değilmiş karar senin tatlım hakkında hayırlısı olsun...

ya kızlar haklısınız gerçekten işin kötüsü ben özellikle 5. madde hakkında kimseye bişey soramıyorum evlennce böyle mi olur evde diye filan. ben bizim evde alışkın değilim böyle şeylere ne bileyim.. ayrılınca da neden ayrıldın sorusunun cevabı yok yani ne denebilir ki,ben utanıyorum bunları söylerken.. anneme söylesem hemen ayrıl der.. iki gündür konuşmuyoruz zaten bana sorup duruyor niye konuşmuyosunuz dargın mısınız diye filan.. ayrılacağımı düşününce de kalbim sıkışıyo, onunla evleneceğimi düşününce de kalbim sıkışıyo.. galiba en iyisi ayrılmak..:43:

canım elbette sen bilirsin ama yaşın genç daha hem 10 yaş biraz fazla ya bence en fazla yaş farkı 5-6 olmalı benimle eşim arasında 2 yaş var mutluyum çok şükür ha 10 yaş olupta mutlu olanlarda var ama onlar istisna tabiki kararını iyi ver canım ailende illa evleneceksin diye zorlamıyormuşta bak ben kapalı bir bayanım ama okadarda modern giyinirim eşim asla karışmaz bana...seninki çok sıkıyor gibime geldi birde hep sen alttan alacaksın nereye kadar birgün sende mutlaka dolup patlayacaksın ozaman ne olacak?

zehraya katılıyorum bende.
iyi düşün iyi karar ver.
eğer ki ayrılmaya karar verirsen,
kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin.
gerçekten değilsin.
çok merak eden olursa
anlaşamadık bizde geç olmadan yolları ayırdık diye
politik cevap verirsin.

biraz önce aradı bikaç gündür konuşmuyorduk tartışmıştık.. yarın görüşücez becerebilirsem konuşmayı gerçekten daha fazla geç olmadan halletmem lazım böyle olmayacak haftaya hemen gelip aileler tanışsın sonraki hafta söz sonra nişan derken olan olacak yoksa cesaretimi toplamalıyım yarın sabaha kadar kurayım kendimi... yüzünü görünce kötü olucam, ayrılık sonrasını da kolay atlatamayacağım biliyorum ama işler ciddileşip bozulmasındansa böyle olması daha iyi olacak.. :43: ama inşallah pişman olmam bu yapacağımdan..

bizide napıp ettiğinden haberdar et.
kesin kararını ver ama iyi düşün tamammı?
tabi iyi yönleride vardır bu insanın ama
biz sadece senin yazdıklarına göre yorumlarda bulunduk.
genede pişman olacağını zannetmiyorum.
ilerde üzülüp pişman olmaktansa
bi kere üzül sık dişini
aradan biraz zaman geçince
yüzünü bile doğru dürüst hatırlamıycaksın.
zaman en acı fakat tek iyileştirici ilaçtır.

insan bazen gerçeği görse bile kabullenemiyo işte.. yarın nasıl gidicem yanına nolucak ya ben şimdiden ayrılmış gibi kötü hissetmeye başladım bile.. haber vericem tabi ki vermem mi.. pff hayırlısı olsun ne diyeyim.. :14:

kızlar bugün konuştum.. başta biraz zor oldu ama ben seninle bişey konuşmak istiyorum diyince artık gerisi gelmek zorunda kaldı..

ben bu bu sebeplerden dolayı endişeleniyorum ilerisi için,bi ömür bunları anlayışla karşılayacağıma güvenemiyorum dedim.. "allah aşkına neyim varmış bu kadar erkekler hep öyledir zaten sen çok tecrübesizsin bigün pişman olucaksın bu söylediklerine kıymetimi o zman anlayacaksın" dedi.. ben devam edince "bunları yapıyorum diye böyle düşündüğüne inanamıyorum dedi soğuk konuşmaya başladı, ilk kez bozuldu galiba.. sonra yine, "ben senin yanında rahat hissetmeyeceksem kimn yanında rahat olayım? bizim birbirimizden iğrenmememiz lazım bak ben iğreniyomuyum" diyip kendi parmağını burnuma sokmaya çalıştı.. :53: ben zorla kurtardım kendimi ama sinirim bozuldu gülme krizine girdim, bütün ciddiyet filan gitti bende sinir minir kalmadı vallaha ya yemin ediyorum yarım saat filan ağladım gülerken.. doğal olarak yaptığım ciddi konuşma kaynadı.. Allahım nasıl bir manyakla beraberim yarabbim.. napayım ben bu adamı şimdi vallaha normal değil..

tecrübesizliğimden falan değil dimi kızlar ya cidden problemli bu adam bana öyle gelmiyo yani.. sonradadan geldi aklıma bide , hem ben senden iğreniyo muyum diyo hemde en ufak bakımsızlığımda (mesela kaşım çıkmışsa yada oje sürmemişsem) genceciksin daha bakımsız bakımsız dolaşıyosun hiç sevmem bi oje sür filan der, 1.74 boyum 54 kilo olmama rağmen biraz kilo ver bak göbeğin çıkmış der ciddi ciddi yağlı bişey yerken uyarır filan.. kendi üçgen vücut sanki.. şimdi size anlatırken daha iyi anlıyorum ki meğer çok yorucuymuş bu ilişki.. yüzyüze konuşmadan telefonda arayıp öyle bitiricem, hattımı filan değiiştiricem yeni bi başlangıç yapıcam.. başta yine de özleyip hatırlayıp çok ağlıyacağım biliyorum ama gelecekte daha çok ağlamaktan kurtulucam..:43:

canım yazdıklarını baştan sonuna kadar okudum... doğru karar vermişsin bence... gerçekten saygı kısmında büyük bir eksiklik var ve de seni küçük görüyor... tüm erkekler öyle değil elbette... benim 2 yıllık bir ilişkim vardı ve bir kere bile bu bahsettiğin tarzda şeylerle karşılaşmadım... abim ; erkek kardeşim ve babamda da rastlamadım böyle bir duruma... sonuçta kendi evleri değil mi... bir de "çok pişman olacaksın" gibi cümlelerle kafanı karıştırmaya çalışmış... benim için en önemli şey saygıdır ve senin için de öyle olmalı...

kararı vermek elbette zor ama doğru kararı verdiğinden emin olursan ; sonrasından korkma hiç...
hakkında güzel şeyler olsun inşallah...

kendisi senin yanında çok saygısızca davranıp bir de senin en ufak bir bakımsızlık halinde laf ediyorsa ilerde napacak bu adam bir düşünsenize hasta oldun veya ameliyat filan oldun diyelim o halde de süper bakımlı olcak halin yok veya doğum yaptığın zaman. O zamanda ben artık seni beğenmiyorum diyip çekip gidecek mi yani. Bir de kendisi senin yanındaki davranışlarına çok özen gösterse neyse dicem ama cidden seviyesizlik gibi geldi bana. Şu da var elbette hepimiz insanız yanlışlıkla gaz kaçırabiliriz geğirebiliriz ama sonra insan özür diler yanlışlıkla filan oldu diye kasıtlı olrak yapılması hiç hoş bir davranış değil. Ben hem sevgiliyken hem de evliyken çiftler arasında her zaman seviyenin korunmasından yanayım.

Son düzenleme:
kendisi senin yanında çok saygısızca davranıp bir de senin en ufak bir bakımsızlık halinde laf ediyorsa ilerde napacak bu adam bir düşünsenize hasta oldun veya ameliyat filan oldun diyelim o halde de süper bakımlı olcak halin yok veya doğum yaptığın zaman. O zamanda ben artık seni beğenmiyorum diyip çekip gidecek mi yani. Bir de kendisi senin yanındaki davranışlarına çok özen gösterse neyse dicem ama cidden seviyesizlik geldi bana. şu da var elbette hepimiz insanız yanlışlıkla gaz kaçırabiliriz geğirebiliriz ama sonra insan özür diler yanlışlıkla filan oldu diye kasıtlı olrak yapılması hiç hoş bir davranış değil. Ben hem sevgiliyken hem de evliyken çiftler arasında her zaman seviyenin korunmasından yanayım.
aynı sıkıntı bendede var erkek arkadaşım bu konuda beni sinir ediyor :84::84::84:

Biraz kilo alsam kilo aldın diyor sinir oluyorum hep bakımlı görünmeye çalışıyorum ya bunun hastalığı var herzaman da bakımlı güzel olacak halimiz yok dediğiniz gibi o zaman ne olacak ayrılacakmı ne gıcıklar yaaa...:59:

ya hayır kendisi bu tip şeylere çok dikkat eden bişey olsa anlıycam... anladığım şu ki türk toplumunda erkek çocuklarına gereksiz dercede bi ilgi gösteriliyor ve büyüyüp kazık kadar adam bile olsa mükemmelliğin kıyısından geçmeseler bile herşeyi talep etme hakkı görüyorlar kendilerinde.. :113: kaldı ki bana herkes çok zayıfsın ne bu ye azcık der, o bana yeme kilo alma göbeğin çıkmış filan diyor.. hayret ettim ilk söylediğinde ilk kez yeme konusunda böyle bi uyarı almıştım hayatımda.. o "senin yanında rahat etmeyeceksem kimin yanında edicem" diyo, ben iki defa üst üste ojesiz buluşmaya gidemiyorum dırdır yapacak diye olaya bak.. hayırlısıyla bi atlatayım gerçekten üzülsem de hafiflicem gibi bi his var içimde artık..

Back