- Konu Sahibi muallakmualla
-
ya varya bi yandan da kendimi suçlu gibi hissediyorum bi tuhaf oluyorum böyle anlatırken.. seviyorum çünkü.. :78: hatta öyle ki ilk başta hiç böyle şeyler yapmıyordu sadece o titiz halini biliyordum ya, artık hiçbir erkeğin titizliğine inanmam hepsi öyleymiş gibi geliyo.. ileride pişman olacağım bişey yapmak istemiyorum devam ederek de bitirerek de.. gözümü karartıp karar vermem gerek yumurta kapıya dayandı artıkk:18:
aynı sıkıntı bendede var erkek arkadaşım bu konuda beni sinir ediyor :84::84::84:kendisi senin yanında çok saygısızca davranıp bir de senin en ufak bir bakımsızlık halinde laf ediyorsa ilerde napacak bu adam bir düşünsenize hasta oldun veya ameliyat filan oldun diyelim o halde de süper bakımlı olcak halin yok veya doğum yaptığın zaman. O zamanda ben artık seni beğenmiyorum diyip çekip gidecek mi yani. Bir de kendisi senin yanındaki davranışlarına çok özen gösterse neyse dicem ama cidden seviyesizlik geldi bana. şu da var elbette hepimiz insanız yanlışlıkla gaz kaçırabiliriz geğirebiliriz ama sonra insan özür diler yanlışlıkla filan oldu diye kasıtlı olrak yapılması hiç hoş bir davranış değil. Ben hem sevgiliyken hem de evliyken çiftler arasında her zaman seviyenin korunmasından yanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?