sizce ben calismali miyim?

Canım benim hemşire bir arkadaşım var senin yaşadıklarını bire bir yaşadı ve halen yaşamaya devam ediyor.
1- eşin bu mantıkla yetiştirilmiş
2- sen çalışsan da çalışmasan da ailesine para verecek
3 - sen çok acı da olsa elinde ki fırsatı değerlendir çalışmaya başla kendini garanti altına al.

Her erkek birbirinden farklı.. yine bir arkadaşım var kendisi öğretmen .. ağır bir depresyon sonucu kendisini işine vermediği için işinden ayrıldı ve ev hanımı olmaya karar verdi. eşi de onun kararına saygı duydu ve mutlu giden evlilikleri var.. artı benim eşim de çalışmama izin vermeyecek erkekler sınıfında yer alıyor .. Dediğim gibi ; her erkek farklı.. sende kendini üzüp sorgulama ve yapman gerekeni yap. Kendin için çalış kendini garanti altına al.

Eşinin senin kiranı ödüyorum demesi son derecede yanlış olsa da sen asrın hatası okul bitmeden evlenmekle yapmışssın insanın bir işinin gelirirnin olmasının verdiği güvenle evlenmesi kadar güzel bir şey hayat müşterek tabi ki maddi açıdan iki kişinin rahatı için çalışıyorsun ama ben özellikle bayanının elinde bir işi olması gerektiğine inanıyorum

kadınlar klubunde bir kadın düşmanı

Bence siz çalışmayın. Eşiniz size harçlık olarak kaç YTL. verecek diye bekleyin durun. Vermezse girin yatak odanıza ağlayın, kendinizi aşağılanmış hissedin. Sonra neden annene babana veriyorsun da bana vermiyorsun diye kavga çıkarın.
Şimdi neden annesine babasına veriyor biliyor musunuz? Çünkü onlara saygı duyuyor, seviyor, değer veriyor.

Gerçekten kırıcı şeyler söylemiş. Ama kırgınlığını düzgün bir dille muhakkak izah et ona hatasını anlayacaktır orta yol bulunur seviyorsunuz birbirinizi sonuçta.

Çalış, ama kocan bunları söylediği için değil. Kendin için. Arkadaşlarında dediği gibi boşuna mı okuyorsun. Herkes hem çalışıyor hem çocuk büyütüyor. Bence bu konuda yanlış düşünüyorsun.

Ama kocanın söyledikleride hiç hoş değil, sanki aşk evliliği değilde mantık evliliği yapmış bi adamın ağzından çıkacak cümleler gibi. Erkek o, senin kazancına güvenerek mi evlendi.

Kaygılarındada haklısın bu arada, ben çalışıcam o aannesine babasına göndericek. Hoşlanmam bende olsam.

Bencede çalış ama kendin için ama sakın diyim fazla sorumluluk alma üstüne çünkü bi çok erkek parayı görünce eşini kullanmaya çalışıyor.tecrübeyle sabit ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…