Cok ilginc bir paylasim siz 11 yasinizda adet olduysaniz bende 13 yasimda adet oldum. Her cocuk farkli gelisir. Ve kimsd bana demesin o yaslarda cinsellik nasil oluyor diye. Ben ozamanlar neyin nasil oldugunu bile bilmiyordum. Simdi degerlendirdigimde aslinda normal birseyi olmadigini bende farkindayim. Ben görüsüyorum kendileriylede. Kimse kimseyi zorla birseyi yapmadi. 6-12 yas arasi cocuklar evcilik doktorculuk böyle seyleri rol model olarak görür ve merakdan yapmak ister. Psikologlarda normal karsiliyor. Yas farki vardi evet. Ama sizce ben bunun bir taciz oldugunu ozaman algiliyacak yasdamiydimUmarım
Cinselliği keşfetmek başka birşey konu sahibinin yaptığı bambaşka resmen taciz hatırlamıyorum yaşımı diyor ama 5 6 yaşlarındaki çocuklardan büyükse 10 11 yaşında oluyor en az ve ergenliğe girilen yaşlar yani farkında olunan ve hatırlanabilinen yaşlar bu yaşlar ben 11 yaşında adet oldum ve o yaşlarımı net hatırlıyorum ve herşeyin farkındaydım
18 yaş akli sorumluluk yaşıdır.
Onun altındaki yaşadığın şeyler senin bilinçli yaptıgn seyler değildir.
Kendini yargılamayı bırak.
Şu an da böyle bir hissiyat içinde değilsen , daha çocul yaşta meraktan yapılan şeylerden sorumlu değilsin.
Sorgulayıp durma kendini.
İstismar dediğin şey ,aklın başındayken yaptığın sapkınlıklardır.
Tsk ederim. Ben kimseye zarar verecek kadar alcak bir insan degilim. Vicdansiz degilim. Ben ozamanlar bunun aslinda bir taciz oldugunu bile bilmiyordum. Algiliyacak yasda degildim. Ama simdi farkindayim. Ve bu beni etkiliyor. Cogu kisi yanlis anladi ve yargiliyor. Yinede herseyd acigim. Sagolun