• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben bu konuyu cok mu abartiyorum? Görüslerinize ihtiyacim var

Umarım 🙏
Cinselliği keşfetmek başka birşey konu sahibinin yaptığı bambaşka resmen taciz hatırlamıyorum yaşımı diyor ama 5 6 yaşlarındaki çocuklardan büyükse 10 11 yaşında oluyor en az ve ergenliğe girilen yaşlar yani farkında olunan ve hatırlanabilinen yaşlar bu yaşlar ben 11 yaşında adet oldum ve o yaşlarımı net hatırlıyorum ve herşeyin farkındaydım
Cok ilginc bir paylasim siz 11 yasinizda adet olduysaniz bende 13 yasimda adet oldum. Her cocuk farkli gelisir. Ve kimsd bana demesin o yaslarda cinsellik nasil oluyor diye. Ben ozamanlar neyin nasil oldugunu bile bilmiyordum. Simdi degerlendirdigimde aslinda normal birseyi olmadigini bende farkindayim. Ben görüsüyorum kendileriylede. Kimse kimseyi zorla birseyi yapmadi. 6-12 yas arasi cocuklar evcilik doktorculuk böyle seyleri rol model olarak görür ve merakdan yapmak ister. Psikologlarda normal karsiliyor. Yas farki vardi evet. Ama sizce ben bunun bir taciz oldugunu ozaman algiliyacak yasdamiydim
18 yaş akli sorumluluk yaşıdır.
Onun altındaki yaşadığın şeyler senin bilinçli yaptıgn seyler değildir.
Kendini yargılamayı bırak.
Şu an da böyle bir hissiyat içinde değilsen , daha çocul yaşta meraktan yapılan şeylerden sorumlu değilsin.
Sorgulayıp durma kendini.
İstismar dediğin şey ,aklın başındayken yaptığın sapkınlıklardır.

Tsk ederim. Ben kimseye zarar verecek kadar alcak bir insan degilim. Vicdansiz degilim. Ben ozamanlar bunun aslinda bir taciz oldugunu bile bilmiyordum. Algiliyacak yasda degildim. Ama simdi farkindayim. Ve bu beni etkiliyor. Cogu kisi yanlis anladi ve yargiliyor. Yinede herseyd acigim. Sagolun

Cok ilginc bir paylasim siz 11 yasinizda adet olduysaniz bende 13 yasimda adet oldum. Her cocuk farkli gelisir. Ve kimsd bana demesin o yaslarda cinsellik nasil oluyor diye. Ben ozamanlar neyin nasil oldugunu bile bilmiyordum. Simdi degerlendirdigimde aslinda normal birseyi olmadigini bende farkindayim. Ben görüsüyorum kendileriylede. Kimse kimseyi zorla birseyi yapmadi. 6-12 yas arasi cocuklar evcilik doktorculuk böyle seyleri rol model olarak görür ve merakdan yapmak ister. Psikologlarda normal karsiliyor. Yas farki vardi evet. Ama sizce ben bunun bir taciz oldugunu ozaman algiliyacak yasdamiydim..
Birşeyleri yoksa ne güzel sevindim ben sizin hatırlamıyorum cinsellik olduğunu bilmiyorum demenize takıldım şuan kaç yaşındasınız merak ettim çünkü ilkokulda gördük biz cinsel organları falan tvler maalesef çocukların dürtülerini tetikliyor haklısınız benim takıldığım ikinci nokta sizden küçğk çocuklara yapmış olmanız

O zaman 16 17 yaşında tecavüz eden erkek çocukları yargılanmasın nasılsa aklı başonda değil 18 yaşını doldurmamış

Of aklima munevver cinayeti geldi her ikiside 17 yasindaydi. Ama gece otelde dogum gunu kutlamislardi. Gayet bilincli yaslar kavak yelli olsada.

Ben kimdyi

Ben kimseyi sIkIstirmadim. Farkindaysaniz bende normal karsilamiyorum bu yaptigimi. Yasimi pek net hatirlmiyorum bile. Cinsellik neyir bilmezdim. Tv lerde gördüklerimi merak ederdim. Evet biliyorum bende cocuktum. Ve evet benden kücüklerdi. Ama ne yapabilirim bende bilmiyorum. Zamani geri alamam.hepsinle hala görüsüyorum. Ve emin olun okadar cok kisi varki
Böyle seyleri yasiyan. Bilmeden.. neyse tsk ederkm görüsünüz icin
Tam olarak ne yaptınız?🤔

Of aklima munevver cinayeti geldi her ikiside 17 yasindaydi. Ama gece otelde dogum gunu kutlamislardi. Gayet bilincli yaslar kavak yelli olsada.
Arkadaşın dediğine göre yargılanmaması lazım reşit değil reşit olmadığı için aklı başında değil 18 i doldurunca basiretimiz açılıyor bizim

Yasimi pek net hatirlamiyorum. En kötü 13 demistim. Kimse cocuguna zarar gelmesini istemez. Kimseninde travma falan gecirdigi yok. Ben hala görüsüyorum kendileriyle. Bende yaptigimin simdi farkindayim zatdn.
Kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Hatırlamasalar bile dolaylı olarak hayatlarının başka noktalarına etki ediyor olabilir.
Normalleştirmeye çalışmayalım.

Cok ilginc bir paylasim siz 11 yasinizda adet olduysaniz bende 13 yasimda adet oldum. Her cocuk farkli gelisir. Ve kimsd bana demesin o yaslarda cinsellik nasil oluyor diye. Ben ozamanlar neyin nasil oldugunu bile bilmiyordum. Simdi degerlendirdigimde aslinda normal birseyi olmadigini bende farkindayim. Ben görüsüyorum kendileriylede. Kimse kimseyi zorla birseyi yapmadi. 6-12 yas arasi cocuklar evcilik doktorculuk böyle seyleri rol model olarak görür ve merakdan yapmak ister. Psikologlarda normal karsiliyor. Yas farki vardi evet. Ama sizce ben bunun bir taciz oldugunu ozaman algiliyacak yasdamiydim..
İçiniz bu kadar rahatsa neden konu açtınız?

Kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Hatırlamasalar bile dolaylı olarak hayatlarının başka noktalarına etki ediyor olabilir.
Normalleştirmeye çalışmayalım.
Çok enteresan bir konu kendisi normal olduğunu savunuyor çocuktum yaptığımın farkında olmamam normal diyor ama kendi içinde vicdan muhasebesi yapıyor madem normal neden psikolojini bozdu bu konu madem normal neden dert edip buraya yazdın garip

11-13 yaşlarinda birinin 5-6 yaşlarda çocukları sıkıştırıp bişey yapmasına nasıl olabilir takılma deniyor hayretler içindeyim.
Aynen cok ilimli yorumlar yapilmis. 13 yasindaki bir genc kiz 5 6 yas cocugu taciz ediyor , surtunme vs diyor...Ayni yastaki erkek cocugu icinde normal varsayarsak eger is ileriye giderse...Konu sahibi davranisin hic normal bence .13 yasinda ergensin, bu yasta regl olup evlenen var.

Diğer çocuklar evet küçükmüş
Ama üzgünüm size aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Belki hoşunuza giden bir yorum olmayacak ama zaten sizde buraya sizi haklı çıkaralım diye konu açmamışsınız
Benim 5-6 yaşındaki çocuğuma
11-13 yaş aralığındaki erkek yada kız çocuğu bu şekilde yaklaşsa sonumuz hiç iyi olmazdı

Eşim ilk ve çocukluk aşkım.
Yaşım 13tü konuşmaya başladığımızda.

O yaşlarda da yaşıtlarım bihaber değildi bu konulardan. Başka da bir şey demiyorum.

yaptıgınızın yanlıs oldugunu bıldıgınız ıcın vıcdan muhasebesı yapıyorsunu zaten sorunuzun cevabı kendı ıcınızde
bırcok kısı yasarmıs cocukken ama bana tuhaf geldı mesela nasıl yasanırmıs

cocukluk masturbasyonu denılen sey baska bebeklerın koltuk kenarlarına surtunmesı mesela bu haz aldıgı ıcın falan degıl sız onla karıstırıyorsunuz yasadıgınız seyı sanırım ? sızın yasadıgınız sey cok anormal sahsen ben cocukken kımselere surtunmedım kız kız surtunmeler olurmus normalmıs falan yorumlar gordum şok oldum arkadaslar sızler ıcınızde ne yasıyorsunuz cocukken tacıze falan mı maruz kaldınız bence ıyı dusunun cunku gercekten normal degıl ...

3 yasında kızım var basına boyle bırsey gelse mahalleyı ateşe verebılırım acık soyleyeyım

konu sahıbı psıkolojık tedavı almanız gerek sanırım ... yaptıklarınız ve kendı ıcınızde celısmenız bunlar normal degıl ıyıkı buraya konu actınız bır an once bunun cozumlenmesı gerek bunu uzmanlar cozer bız ne desek bos sımdı

13 yaş liseye bir adım kala. Ben pedagog ya da bu konualrda uzman biri değilim ama anormal bir durum olduğuna eminim. Bence bu konuyu hiç de abartmıyorsunuz. Hatta hiç abartmıyorsunuz herkese bir cevabınız var madem kendinize bu telkinleri yapın ve kötü hissetmeyin.

13 yaş gayet de bilincimizin yerinde olduğu bir yas. 5 6 yaş ise çok küçük. yazık çocuklara inşallah etkilenmemislerdır. Hatirlayamamanizin sebebi olayı inkar etmeniz kendi kendinize bile itiraf edememeniz. Geçen birşey farkettim bundan 6 7 yıl kadar önce iki kişi tarafından tacize uğradım popoya ellenmek suretiyle. Yalnız olayı kafamda öyle bir inkar etmişim ki geçenlerde bi arkadaşa anlatırken bambaşka anlattigimi farkettim sizin de durumunuz böyle bence

bırde anneler bukadar mı cocugundan bı haber cocugu gıtmıs baska cocukları tacız edıyor cocuk yanı bu tacız eden ergen kocaman buyuk de tacız edılenler 4-5 yas kucucuk yahu annelerı nerde nıye basıbos bırakmıslar dısarda onu anlamadım
cocuga ıkı dakıka bakıver ablası denılecek yastaymıssınız

Yargılamıyorum sebebini soruyorum konu sahibi
Var mı bir cevabınız kendinize
Durum normal değil ama sebebi çok önemli kendiniz için

Arkadaşın dediğine göre yargılanmaması lazım reşit değil reşit olmadığı için aklı başında değil 18 i doldurunca basiretimiz açılıyor bizim

Cinayet isleyenler var anne olanlar var. Buna katilmiyorum. Adetten sonrası herseyin farkindasın vucut bile kendini annelige hazirlamaya basliyor hormonlar beyini etkiler .. ben acaba daha mi kucuk diye dusundum tum yaslari salladi mi falan enteresan konu unut dedim. Buarada insan travma yasarsa bilinc altinda kaliyo benden buyuk kizlar mahallede ki benle yasit erkek bir cocuk icin onunla evlenir misin dedi 5 -6 yaslarindaym agladim ya istemiyorum diye. :(

Cinayet isleyenler var anne olanlar var. Buna katilmiyorum. Adetten sonrası herseyin farkindasın vucut bile kendini annelige hazirlamaya basliyor hormonlar beyini etkiler .. ben acaba daha mi kucuk diye dusundum tum yaslari salladi mi falan enteresan konu unut dedim. Buarada insan travma yasarsa bilinc altinda kaliyo benden buyuk kizlar mahallede ki benle yasit erkek bir cocuk icin onunla evlenir misin dedi 5 -6 yaslarindaym agladim ya istemiyorum diye. :KK43:
Bunu ben değil bi arkadaş demiş tabiiki insan herşeyin farkında ben 11 yaşında adet oldum olduğumda evde annem ablam kimse yoktu annem ablam anlatmıştı bana adet olunca ne yapılacağını mesela annem cinsel organımızla oynamamamız gerektiğini orada bir yara olduğunu ve onu kanatabileceğimizi söylemişti o zamanlar anlamamıştım ne olduğunu okulda duymuştum kızlık olayını yani bilinçli yaşlar o yaşlar

Back