Sizce bekarlk sultanlk m?

Bekarlik Sultanlikmidir?

• evet, kesinlikle öyle ben memnunum

OY: 10 41,7%
  • hayir aile hayatini hic bir seye degismem

OY: 6 25,0%
  • evlilik güzel ama yanlizda olabilirim

OY: 6 25,0%
  • bekarlik sultanlik diyen halt etmis,,,,

OY: 2 8,3%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

scheker

herseyin hayirlisi...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
3.151
146
373
İstanbul
siz bekarlik sultanlikdir diyenlerdenmisiniz yoksa aile hayati cok güzel diyenlerdenmi ? yorumlarinizi bekliyorum

aıle hayatı cok guzel.bekarlık ta neymiş.keske eşımı bulup daha once evlenseymişimmm

tamam aile hayatı güzel eşimi de seviyorum ama keşke daha geç evlenseymişim. kadın için kesinlikle bekarlık sultanlık. sultan olmak isteyen erkek evleniyor zaten.

Siz hic kendi kirli camasirlarini yikayan, temizlik ve yemek yapan sultan gordunuz mu???Yanlizlik zor......evlilik tabii ki guzel ancak dogru kisiyle.,kismet.......:hulya:

Siz hic kendi kirli camasirlarini yikayan, temizlik ve yemek yapan sultan gordunuz mu???Yanlizlik zor......evlilik tabii ki guzel ancak dogru kisiyle.,kismet.......:hulya:

canım evlenince kim yıkayacak zannediyorsun.ayrıca.Kendi ihtiyaçlarının dışında bir de eşinin çamaşırı ütüsü yemeği eklenecek. ayrıca tek başına ne bulsan yersin nereye istesen gider gezersin. ama evlenince hem eşinle hem e ailesiyle ilgilenmen gerekiyor.tabi ben bunlardan şikayetçiyim anlamında söylemiyorum ama hani sen kirlisini yıkayan sultan yok diyorsun ya ona istinaden söyledim. sizin deyiminizle de evlenince sultan olan yine erkek oluyor çünkü kirlilerini yıkatıyor:)))

bu yorumu erkekler yapar genelde, bu yorumu yapan kadın ilk defa görüyorumkaydirigubbakcemile3

kocasından memnun olup olmamaya gore de degısır bence
bıde bekarlıgın neresı sultanlıkmıs kı
tamam temızlık bulasık az yapıyor olabılırız ama evlılık daha eglencelı olurdu bence
al 28 yıldır evdeyım pek bı guzellıgını goremedım bekarlgın

Bende göremedimmmmmmm :) dua ediyorum iyi bir kismetim ciksada evlensem diye annemin dirdirini cekiyorum temizlikse yine yapiyorum birde evdeyim yani cok sinirr...

evlendiginiz kisiye göre degisir sorunun cevabi...

eger kendi sultanlıgını yasamak icin evlenmis bir esiniz varsa sadece fazladan sorumluluk ve is yüklenir omuzlarıiniza... ama herseyi paylasip, bekar oldugunuz zamanlardaki gibi gezip eglenebileceginiz bir esiniz varsa cook keyifli...

biz sahsen esimle bekar arkadaslardan cogundan daha cok egleniyoruz... bir de paylasim olunca tadindan yenmiyor....

allah mutlulugunuzu daim etsin darisi bekarlarin basina

Yalniz ve mutsuz bi sultan olmaktansa..
Beraber ve mutlu bir isci olmayi tercih ederim..

Arkadasimizin soyledigi gibi, sorumluluk is cogalir ama paylasim ve eglence artar..

şuan sevdiğimle evlenmek için neler vermem

valla halt etmiş bekarlık sultanlık diyen..

Canim yeterince uzun suren bir evlilikten cikmis ve bir suredir yanlis yasayan biri olarak hala bekarligin sultanlik olmadigini dusunenlerdenim...artik tum otomatik aletler hayatimizdayken ve cogumuzun temizlikcisi/ yardimcisi varken bana ev islerinden sikayet etmek biraz gereksiz geliyor..yemek konusu ise evde ne varsa onu esinle paylasirsin ,birsey yoksa cikar disarida atistirirsin, hem de degisiklik olur ,onemli olan hayati paylasabilmek,bos eve girmek gercekten cok tatsiz, emin ol..

bu yorumu erkekler yapar genelde, bu yorumu yapan kadın ilk defa görüyorumkaydirigubbakcemile3

Canim bunun kadin/erkek olmakla bir ilgisi yok,uzun yillar yurtdisinda gayet iyi kosullarda "yanliz" yasamis biri olarak basta hersey cok iyi olsa da , zamanla yalnizligin insani cok zorladigini gordum..evislerini de bir sekilde paylasabilmek mumkunken onemli olan hayati acisiyla, tatlisiyla paylasabilmek,keyif alabilmek derim..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…