Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam aile hayatı güzel eşimi de seviyorum ama keşke daha geç evlenseymişim. kadın için kesinlikle bekarlık sultanlık. sultan olmak isteyen erkek evleniyor zaten.
kac yasinda evlendin merak ettim?
Siz hic kendi kirli camasirlarini yikayan, temizlik ve yemek yapan sultan gordunuz mu???Yanlizlik zor......evlilik tabii ki guzel ancak dogru kisiyle.,kismet.......:hulya:
Siz hic kendi kirli camasirlarini yikayan, temizlik ve yemek yapan sultan gordunuz mu???Yanlizlik zor......evlilik tabii ki guzel ancak dogru kisiyle.,kismet.......:hulya:
kocasından memnun olup olmamaya gore de degısır bence
bıde bekarlıgın neresı sultanlıkmıs kı
tamam temızlık bulasık az yapıyor olabılırız ama evlılık daha eglencelı olurdu bence
al 28 yıldır evdeyım pek bı guzellıgını goremedım bekarlgın
evlendiginiz kisiye göre degisir sorunun cevabi...
eger kendi sultanlıgını yasamak icin evlenmis bir esiniz varsa sadece fazladan sorumluluk ve is yüklenir omuzlarıiniza... ama herseyi paylasip, bekar oldugunuz zamanlardaki gibi gezip eglenebileceginiz bir esiniz varsa cook keyifli...
biz sahsen esimle bekar arkadaslardan cogundan daha cok egleniyoruz... bir de paylasim olunca tadindan yenmiyor....
canım evlenince kim yıkayacak zannediyorsun.ayrıca.Kendi ihtiyaçlarının dışında bir de eşinin çamaşırı ütüsü yemeği eklenecek. ayrıca tek başına ne bulsan yersin nereye istesen gider gezersin. ama evlenince hem eşinle hem e ailesiyle ilgilenmen gerekiyor.tabi ben bunlardan şikayetçiyim anlamında söylemiyorum ama hani sen kirlisini yıkayan sultan yok diyorsun ya ona istinaden söyledim. sizin deyiminizle de evlenince sultan olan yine erkek oluyor çünkü kirlilerini yıkatıyor:)))
bu yorumu erkekler yapar genelde, bu yorumu yapan kadın ilk defa görüyorumkaydirigubbakcemile3