- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi Birprensess
-
Ama canım bundan 2 3 sene öncesi farklı şuan ki durumuz farklı hamilelik için o yüzden bazı şeyleri her yere yazamıyoruz ki malumİyi de hamile kalsan zaten burada konu acmazsin ki eşinin tepkisini bilirsin :) sağlık sorununu evet Allah bilir ama uyguladığıniz yöntem korunma yöntemi olmadığı için eğer hiç hamile kalmadiysan istediğin ay direkt kalamayabilirsin demek istedim. Tabi daha önce hamile kaldiysan bu dediğimi dikkate almayabilirsin. Hayırlısı olsun diyorum tekrar. İyi forumlar.
Bu vajinal dus enfeksyon sebebi. Bi baslarsa enfeksyon arkasi gelmiyo uyarayim. Ayrica bi yerde okumustum sanirim bu yikama isi pek birseye yaramiyomus:) hamile kalacagin varsa vajinal dus etkiler mi sence?Vajinal duş diye tabir ediliyor doktorlar tarafından
Ama canım bundan 2 3 sene öncesi farklı şuan ki durumuz farklı hamilelik için o yüzden bazı şeyleri her yere yazamıyoruz ki malumteşekkür ederim yorumların için Allah nasip eder de hamile kalırsam sağlık sorunum yokmus diye form açarım
Evet canım koruma yöntemi olmadığını bildiğimi yazmıştım konuya zaten. Hamile kalmaktan korkmuyorum konuyu yanlış anladınız sanırım. Çok isterim bebeğim olsun. Sadece eşim erken beklemediğimiz zaman da oldu diye tepki verir mi diye sordum. Yaşayan arkadaşlar var mı diye. Yoksa hamile kalmaktan korkmuyorumCevaplariniz gerçekten cok prensesce geldi.
Her söylenene bu kdr kolay alinmayin yahu
Ayrıca vajinal dus dediginiz sey bir korunma yöntemi degil ve cok zararli vajina icin.
Bu kadr hamile kalmaktan korkuyorsan arkadasim niye tam korunma yöntemlerinden biriyle korunmuyorsun?
Birde esiniz de bu yaptiginiz şeyin tam koruma saglamadigini biliyordur kizmaya hakki var mi sizce?
Ayy teşekkür ederiz teyzesi eksik olmaTamam ben de yeğenime bı çeyrek takarım
Evet canım koruma yöntemi olmadığını bildiğimi yazmıştım konuya zaten. Hamile kalmaktan korkmuyorum konuyu yanlış anladınız sanırım. Çok isterim bebeğim olsun. Sadece eşim erken beklemediğimiz zaman da oldu diye tepki verir mi diye sordum. Yaşayan arkadaşlar var mı diye. Yoksa hamile kalmaktan korkmuyorum
Evet çok sağlıklı değil çoğu kişiden duydum bu forumda bunuBu vajinal dus enfeksyon sebebi. Bi baslarsa enfeksyon arkasi gelmiyo uyarayim. Ayrica bi yerde okumustum sanirim bu yikama isi pek birseye yaramiyomus:) hamile kalacagin varsa vajinal dus etkiler mi sence?
Erken bebek istemeyebilirsiniz ama herhlde simdi hamileysende su 7 ay icin aldurmazsiniz.
Teşekkür ederim yorumların için iyiki geldinDigerlerini de halledersiniz insallahgercekten bilincli bir doktora giderseniz size tek tek bunlari soyleyecektir.
Siz evliliğinizin iyi gittiğine emin misiniz? Elinizde olan bir durum değil ki şu an. Olduysa oldu, bu kadar korkmanız anormal geldi bana.
Bu ay biraz şüphe yaşıyorum da o yüzden biraz heyecanla karışık değişik duygular yaşıyorumBen derdinizi gerçekten anlayamadım.
Eşiniz ne güzel; Nisan gibi düşünürüz demiş.
Sizde hemfikirsiniz. Neyin kaygısını yaşıyorsunuz ki?
Hamile kalmayın sizde bi 6-7 ay daha. prezervatif kullanın.
Aslında konuda yazmıştım ama satır atlayarak okumuş olabilirsinizÖncelikle başlıktaki soruna cevap vereyim,
Allah ne zaman isterse.
Yani senin ya da esinin istedigi anda olacak diye birsey yok.
Gelelim diger meseleye,evlendiginiz ilk zamanlar olursa aldırırız diyormus,esiniz bence de korkulcak bir insan degilmis,vicdan,merhamet,mantık biraz az miktarda. Sahsen ben boyle erkekten korkarım. Hele cocuk planlamasi yapamaz bir erkek. Onun haddine degil Allah'ım varken,zaten bakacak olan da erkek degil yuzde 90 kadin,cok cok markete gidip bez falan alir erkekler. Genelleme yapiyorum herkes böyle demiyorum bu arada.
Neyi yazmıştınız konuda?Aslında konuda yazmıştım ama satır atlayarak okumuş olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?