Saç Kesim Şekilleri Sizce bayanların erkek kuaförlüğü yapması doğru mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Zihniyetiniz çok yanlış. Kadın bir insandır bunu unutmayın ve karşı cinsin yaptığı HER mesleği yapabilme kapasitesine sahiptir. Karşıdaki adam kadından hoşlanırmış taciz edermiş diye yapmasın ne demek? Oldu o zaman yolda da yürümesin kadın belki el atarlar. Hatta pencereden bakmasın dimi adam görüp hoşlanabilir. Hahahaha.Hem belki bende saçımı kesen adamdan hoşlancam nolcak o zaman? Aaaa sen kadınsın otur yerine o erkeğin işi cık cık cık. Yani ilk defa gördüğünüz için yadırgamanızı anlarım belki ama bu yada herhangi bir mesleği yapmamasını savunmak? Çok yanlış.

Bir örnek vermek istiyorum;
Benim annem zamaninda evi gecindirebilmek icin cay ocagi isletmisti. O günleri hatirladikca bir hos olurum, gurur duyarim annemle. O zamanlar cocuktum ama cok dikkat ederdim anneme, cok kiskanirdim. Hic de yan gözle bakan, ters harekette bulunan olmamistir. Orada herkesin ablasiydi cünkü o, agirligini bastan koymustu. Kimse de anormal görmüyordu. Cok iyi insanlarla tanismistik, bir sürü arkadas edinmistim, komsu dükkanlara cay kahve götürmeye gider oturur muhabbet ederdik.
Aah ah ne günlerdi be... :97:

neden doğru olmasın yanlış ne var bunda
herkes ekmeğinin peşinde namusuyla ekmeğini
kazandığı sürece yanlış bunun neresinde

Ben bir yanlış göremedim. O zaman erkekler de bayan kuaförü olmasın. Meslek sonuçta olabilir. Ona bakarsanız kadınlar doktorluk da mı yapmasınlar o zaman erkek hastaları da oluyor. Ben kişi istediği sürece olabilir diyorum.

Ankara'da gördüğün bayan çalışanlı berber dükkanı'nın adresini verirmisin bende bu mesleği icra etmek istiyorum da :)

ankarada bahçelievlerde kime sorsan söyler adresini ben kendisiyle konuştum yanına bi bayan yardımcı alacağını söylüyor git yanında bu mesleği öğren ayrıca kendisi berber diye hitap edilmesinden hoşlanmıyor kendisine kuaför desek daha doğru olur çünkü erkeklere ağda hizmetinden kaş bakımına vs kadar her türlü hizmeti veriyor önceden bayan kuaförlüğü yapıyormuş sonra erkek kuaförlüğüne geçmiş işinde çok başarılı bi kadın git tanış derim

Pes ya..
Erkekler ile kadinlar arasinda ucurum fark var sanki...
Arkadaslar bu kadar abartmayin lütfen. Evde cocuk bakip da ayni zamanda her ise kosturan üstüne bir de kocasini memnun etmeye calisanlar erkekler mi?? Hele discilik gibi insan gücünün az kullanildigi bir meslegi örnek vermek cok mantik disi. Annem hemsire, dis polikliniginde de calisti. Yanina gittigimde discileri izlemeyi cok severdim, hic de öyle bir örnekle karsilasmadim... Her insan yorulabilir, belki öncesinde yorucu bir is yapmistir ya da sIkIntili bir zaman geciriyordur, uykusunu alamamistir vs. vs. Bunlari sadece kadin yasamaz erkek de yasayabilir.
Ben kendimi bildim bileli annem, kerdesim ve ben kadin kadina yasariz ve hic bir zaman bir erkege ihtiyac duymadik. 1.50 civari boyumuzla koca koca koltuklari, dolaplari tasidik. 55 ekranlik tüplü koca televizyonu her yaz hic yorulmadan balkondan iceri iceriden balkona tasidik. Elimizde malzeme oldugu sürece her türlü arizayi hallettik. Daha simdi ev temizledim, koltuklari sürükledim, televizyonu tasidim, sadece biraz dolasip gelmisim gibi bir yorgunluk var üzerimde.

Hepimizin eli, kolu, kafasi var cok sükür. Bir berberligi yapamayacak kadar zayif ve acizsek biz erkeklere degil erkekler bize baksin öyleyse... Ama bir cogu ev temizligi yapmaktan, cocuk bakmaktan, yemek yapmaktan aciz. Sadece ise gidip gelmek bile bir tas yemek yapabilecek bir kadina muhtac ediyor onlari.

Bu yorum yeni dikkatimi cekti, yine de cevap verme geregi duydum..

Bir erkeğin bayan kuaförlüğü yapması sizi rahatsız etmiyor da neden ta tersi rahatsız ediyor? Çocukluktan bu yana kdınlara yüklenen ve bize adım adım öğretilen saçma kurallar, geleneklerden olabilir mi acaba? Kadın evinde oturur bir güzel kocasını bekler, ne isterse yapar vb. Artık bilinçlenelim arkadaşlar! Kadın erkek ayrıı gibi birşey kalmadı. Önyargılı olmamak lazım. Bir kadın veya bir erkek yapabiliyorsa her işi yapmalıdır. Bu kadın işi bu erkek işi demek yersiz. Herkes sevdiği, yaparken kendini mutlu hissettiği işi yapmalıdır. Bunlar cinsiyetlerle belirlenemez!

allah allah.. neden kendim yazdım, kendim oynadım yapmış...
ne zor bişey..
üşenmeyip iki mail adresi alıp, ardından iki üyelik alıp ,konu açmak ve bu konuya farklı karakterler olup yazmak meşakkatli bir iş...
arkadaşı azminden dolayı tebrik mi etmeli ,karar da veremedim?

ne farkeder ? benim kuaförüm de erkek ....eeee??? ekmek parası için çalışıyor başka ne olabilirki? kolay yoldan kazanmıyor ...alnının teriyle kazanıyor parasını helal olsun öyle kadınlara !!!! önemli olan her yerde ve her koşulda niyettir....bence gayet normal

canım, sen sondaki kazen in yazdığı bombayı okumadın herhalde..

Erkek erkekliğini, kadın kadınlığını bilirse sorun çözülür. Ama baksanıza burada mesajlarda bile çift karakterler felan, zor valla. İçimizdeki erkek!!!

herkese mrb
kızlar bu şaka mı ? türkiyede özellikle ankarada gerçekten bayanlar erkek kuaförlüğü yapıyor mu bana çok garip geldi biz bayanlar bayan kuaförlüğü bile yapamazken erkek kuaförlüğünü nasıl yapıyoruz erkeklerde bayanların önüne oturuyorsa bu çok iyi yıllardır ankaradayım ama bana denk gelmedi hiç görmedim erkek kuaförü bayan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…