Saç Kesim Şekilleri Sizce bayanların erkek kuaförlüğü yapması doğru mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

deryadanmend

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
105
0
96
Ankara
mrb kızlar bügün yoldan geçerken tesadüfen bi erkek kuaförünün içinde bi bayanın erkek saçını keserken gördüm yine bi kaç gün sonra yine aynı yerden geçerken yine aynı bayanın bu sefer başka bi erkeğin saçını kesiyordu sonradan öğrendim ki o kadın o işyerinin sahibiymiş bana biraz tuhaf geldi kızlar sizce bu doğru mu?

Gayet normal yurtdışında geçerli bir meslek namusuyla çalıştıktan sonra kamyon bayan şoförü dahi var adanada şehir otobüslerinin çoğu bayan ,

evt canım izmirde de var bu tip erkek kuaförleri bende gördüm ama banada gayet normal gelmişti sonuçta şöyle düşünebilirsin bir erkek bayan saçı kesebiliyorsa bir bayanda erkek saçı kesebilir sonuçta bencede bu bir meslek

işte onu yapamazlar canım kuaför bayan her haliyle güvende çünkü erkek bayanın önüne oturmuş makasta kadının elinde ustura bayanın elinde sıkıyorsa yapasında görelim bakalımm

bilmiyorum ama bence hic hos degil, bi kadinin bi erkegin sacini kesmesi yada traj etmesi. bana gore degil boyle seyler.
bu arada bende avrupada kaliyorum etrafimda goruyorumda turk kizlarinin erkek sacini kesmesini ama ne bilim benim hosuma gitmiyo

bence olmamasi daha güzel
kapanmadan evvel yaklasik 15-16 yaslarinda almanyada bir kuaförde yardimci olarak calisiyordum ,
erkek müsterilerle cok zor oluyordu
yani sac keserken bazen o kadar cok yaklasmaniz gerekiyorki
yada saclarini yikarken elleriniz adamin kafasinda,genci oluyor asilani oluyor
önce ise baslarken bunu hic göz önünde bulundurmamistim,
sonra baktim böyle olmuyor ,cok kisa bir süre sonra hemen ayrilmisdim ordan..

bu açıdan düşünürseniz erkeklerin bayan kuaförlüğü yapmasıda çok saçma öle değil mi ? o zaman şöyle diyelim erkek kuaförlüğünü erkekler bayan kuaförlüğünü bayan yapmalı

bence kuaförlük işi bayanların elinde olmalı şöyleki zaten her bayan yarım kuafördür bide güzellik sekterönde bayanlar daha başarılı oluyorlar dünya bu böyle arkadaşlar kadınlar her zaman her alanda erkeklerden daha başarılıdır

Kadinlara ve erkeklere genelleme yapip meslek belirlemek, belli görevler yüklemek bence dogru degil. Bir kadin erkek berberligi yapabilir, gayet de güzel yapar hem de. Sonucta tas tasitmiyoruz kadina. (ki onu bile yapan kadinlar var.) Berberligin agir bir is olmadigi kesin. Müsterilerin ters hareketlerine gelince kadin bastan agirligini koydu mu insanlar o sekilde yanasmaya cekinir zaten. Ve bu toplumda ne kadar yayilirsa o kadar alisildik bir durum olur. Örnegin Izmir'de kadinlar kahvelerde okey, kagit oynar ve bu hic de anormal karsilanmaz, kadinlar da hic bir sekilde rahatsiz edilmez. Cünkü buranin insani bu duruma aliskindir. Yani bu tamamen toplumun elinde, özellikle de kadinlarin. Meydani erkeklere birakmamak lazim.

"Erkek kuaförlüğünü erkekler bayan kuaförlüğünü bayan yapmalı" bu bana bir yeri animsatti ama neyse... Kadin doktorlar kadinlara baksin erkekler erkeklere, kadin söförlerin taksisine/otobüsüne kadinlar binsin, erkekler erkeklerinkine...... Böyle gider bu..

peki kızlar siz sevgilinizi veya eşinizi erkek kuaförlüğü yapan bi bayanın eline bırakırmısınız ?

Neden olmasin? Esinizin/sevgilinizin bayan bir doktora isi düstügü zaman ne yapacaksiniz? Veya da bayan bir terzi? Bir kadin bir erkek bir araya geldi mi birbirlerine saldirmazlar herhalde, insaniz hayvan degil...

O zaman kadın doktorlar da erkeklere bakmasınlar böyle saçma şey olabilir mi
Bi kbb uzmanı kadın doktor yeri gelio erkek hastalarının ağzının içine kadar bakıo yakın olmaması gerektiğini savunanlar bu da yanlış demek ki size göre
Sadece kuaförlük alanında olmuo ki bu çoğu meslekte var
Alnının teriyle çalışan insanları bu şekilde garipsemek çok üzücü

ben kıskançlık açısından sormuştum kızlar bide lütfen sağlık sektörünü bu konuya dahil etmeyelim çünkü o çok ayrı bi konu konuyu saptıran arkadaşlar var ne yazik ki

ben kıskançlık açısından sormuştum kızlar bide lütfen sağlık sektörünü bu konuya dahil etmeyelim çünkü o çok ayrı bi konu konuyu saptıran arkadaşlar var ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…