sizce bayanlar fikirleriniz önemli

konumu çok güzel.toplu taşıma aracı kapmızın önünden geçiyor nerdeyse o bakımdan içim rahat.geri ödemeside sanırım 6 7 yıl civarı.fakat evde kalıcı olmucağım için ya kiraya veririm diyorum çıkarken yada borcunu kapatıp satarım diye düşündük.

Balkon benim için önemli. Yazın çamaşır asıyorum. Evin içinden çıkıyor böylece. Kışın kapalı olan salonumda. Çamaşır sorun değilse başka da bir şeye sorun olmaz. Kışın evin içindeyiz zaten, yazın da dışarıda. Ama satarken kolay olur mu ona bakmak lazım.

borcu kapatıp satarım diyorsunuz da, boşu boşuna faiz ödemiş olacaksınız. ilk önce faizi alır banka. anaparayı sonlarda alır.

bence beğendiyseniz alın. kiraya verirsiniz. mantıklı geldi.

evet haklısınız satmak kısmı benim içinde çok önemli.iyice araştırıp ona göre almak lazım.hayırlısı inş.tşkler yorumunuz için.

borcu kapatıp satarım diyorsunuz da, boşu boşuna faiz ödemiş olacaksınız. ilk önce faizi alır banka. anaparayı sonlarda alır.

bence beğendiyseniz alın. kiraya verirsiniz. mantıklı geldi.
yok yok elime para geçince kapatmam borcu aynen faiz öderim boşuna aynen dediğiniz gibi kiraya veririm borç bitince satarım ancak.tşkler fikirleriniz için.

İşyerinize yakınsa bahsettiğiniz yerler çok güzel. Açıkçası balkonda oturmayı seven bir insan değilseniz, balkon gereksiz. Çamaşır için kurutma makinesi ideal çözüm. İşleri çok kolaylaştırıyor.

evt gerçekten çok güzel bir yer.zaten çamaşır kurutma makinesi istiyordum bahane olur eşim yine dicek aldırcak bişey buldun diye .Birde evin içini yapan harika yapmış sıfır masraf oda önemli benim için.

bahettiğiniz evin geri ödemesi kaç yıl ve ne kadar toplu para veriyorsunuz. Bir de şu toplu konutlar mı?

Yenikentteki 2+1 evimi satamıyorum. Nerdeyse bir yatırım. Satarsam aldığım ev daha güzel olabilir ama bu kadar değerli olmayacak. Ev kadar önemli birçok faktör var. İşyerine yakınığı, çevresindeki okullar, markete yakınlığı yada çevre düzenlemesi, oturanların sosyoekonomik yapısı vs. evin muhiti iyiyse balkonsuzda olsa satılırken kolay satılır.

bahettiğiniz evin geri ödemesi kaç yıl ve ne kadar toplu para veriyorsunuz. Bir de şu toplu konutlar mı?
evet cnm toplu konutlar.satan kişiye göre ve ödeme planına göre değişiyor fiyatlar 50 binede satan var 45 binede 35 binede.ona göre ödeme ve yıl artabiliyor.bizimki 50 bin peşin yanlış hatırlamıyordsam 6 7 yıl civarı geri ödeme yanlışta söylüyor olabilirim pazar günü netleşir rakam.

çevre düzenlemesi çok güzel.taşıma aracı kapının önünden geçiyor cami ve market yakınımızda hemen manzarısada yeşilliğide çok hoş.okul yakınımızda var mı yok mu unuttum şuan bir kere gittim bende.hafta sonu daha iyi incelicem.

Toplu konutlar hakkında fazla bilgim yok ama bahsettiğiniz koşullar çok uygun geldi bana. İyice araştırıp alınabilir bence. İzmitte ev fiyatları son bir yılda o kadar çok yükseldiki; söyleyecek söz bulamıyorum.

Hayırlısı olsun.

evet haklısınız fakat toki konutları yapıldıkça aslında biraz düştü gibi fiyatlar tabi bu bulduğu konum açısından çok önemli.büyük konuşmayım ama ama o 10 katlı evlerden hiç hoşlanmıyorum tabiki evim olsun önemli olan o ama o evleri sevemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…