sizce bayanlar fikirleriniz önemli

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
ev almak istiyoruz bu bir hafta içinde.şuanda oturduğumuz ev kira ve satılık durumda.çok çok birikimimiz yok gelicek paramız var miras gibi ama zamanı var daha gelmesine mirasın. şimdilik birikimimizle alıcağımız ev 2 artı 1 evi baktım gördüm içi yapılı gayet güzel pazar günü konuşmaya gidicez fakat ama evin balkonu yok ve ev geri ödemeli 270 lira geri ödemesi. benim önemsediğim konu evin balkonu olmaması fakat biz bu evde en fazla 2 yıl oturucaz sonrasınnda allah izin verirse büyük eve taşınıcaz balkonsuz evde oturanlar memnun musunuz ve bilgi verebilir misiniz bana ve balkonsuz ev kolay satılır mı? ne yapsam bilemedim evim satılık olmasa çıkmam asla ya satılırsa bide habire kiraya çık sonra ev al yine off bilemedim ne yapsam sizce?

Balkon olmayinca ne oluyor ki ya? Balkon yani hani mutfak yok deseniz o sorun ama balkonun oyle aman aman önemli olduğunu düşünmüyorum

Balkon olmayinca ne oluyor ki ya? Balkon yani hani mutfak yok deseniz o sorun ama balkonun oyle aman aman önemli olduğunu düşünmüyorum
hahahaha güldürdünüz benide.ne bileyim şimdiki oturduğum yer o kadr ferah ve manzaralıki birden balkonsuz olunca tuhafıma gitti açıkcası

Benim 3 balkonum var ama yazın balkonda oturmak yerine dışarıda olmayı tercih ediyorum, yani demem o ki 3 balkonum var bi hayrını göremedim

Balkon bana göre önemlidir. Ne bileyim çamaşır asılır, mangal yapılır, daralırsın çıkar temiz hava alırsın filan filan... Bu arada geri ödemeli ne demek?

Balkon bana göre önemlidir. Ne bileyim çamaşır asılır, mangal yapılır, daralırsın çıkar temiz hava alırsın filan filan... Bu arada geri ödemeli ne demek?
yani peşinat veriyorsun belli bir miktar ger kalanını kira öder gibi tamamlıyorsun.benim içinde sizin söyledikleriniz önemli ama dediğim gibi çokta oturmucam aklım karıştı o yüzden

Bir dönem küçük bir balkonu olan bir dönem de büyük iki balkonu olan evde yaşadım büyük olan daha sıkıntılı idi yıkamak vs

Diğer evimde hiç balkon yoktu ondan sonrakinde vardı galiba ama çıktığımı ya da çamaşır astığımı hatırlayamadım şimdi manzara vs bir şey canlanmadı gözümde

bizim evimiz kentsel dönüşüme girdi yıkıldı. eski evimizde 3 adet balkon vardı. ferah ferahtı.

şimdi kiradayız. salonda 1 adet balkon var. o da 3mkare falan. yetmiyor. mutfakta balkon olmaması kötü. çöp hemen kokuyor.
bir de çiçek bağımlılığı var. çiçeklerimize yetmiyor dar kalıyor baya. bence önemli..

anladım cnm tşkler yorumun için.

hahahaha güldürdünüz benide.ne bileyim şimdiki oturduğum yer o kadr ferah ve manzaralıki birden balkonsuz olunca tuhafıma gitti açıkcası
Yani bence balkon olsa guzel olur ama yoksa ve başka ev de bulamayacaksaniz alın. Arastirmanizi iyi yapin tabi. Uzun süre kalacaksiniz belkide orada.

bende bakıyorumda genelde izmitteki toki evlerine çok katlı olanlar hariç onlarında bir kısmı sadece büyük balkonlu diğerleri ufacık.bu baktığmda da hiç yok.neden yapmıyorlar bilemedim

1 tane var.yazları falan yemek yeriz.çamışırları asmak için kullanırım falan o şekilde.

Bir tane imiş zaten olsa güzel olur ama olmayınca çok sorun değil balkonsuzevde oturdum çamaşırları hatırlayamadım 10 yıl geçmiş

Ama zaten ana cadde idi balkon olsa da asılmaz

Çamaşır sizi üzmeyecekse sorun olmaz

Hatırladım balkonu sonradan kapatıp mutfağa dahil etmişlerdi çamaşırluğı açıp pencereyi açardık

evet bu evlerinde çamaşır askıları var dışarda yapılmış.yok çamaşır o kadar sorunum değil.baktığım evin dışarı düzeni çok güzel parklar yeşilik vs o açıdan iyi.

Balkondan kastınız teras mı acaba? Çünkü klasik balkonda mangal komşularla husumet yaratabilir.

ev alacaksanız, büyük karar. büyük borç. balkonu yoksa bile konumu, toplu taşımaya yakınlığı, civardaki evlerin mkarelerinin değerleri, uzun süreçte ne kadar değerlendiği, muhitte yaşayan insanların yaşam kalitesi bile önemli. 5-10 yıl ödeyeceksiniz. çok iyi düşünün bence.

içinize sindiyse balkonu yok diye de vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…