- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
-
- Konu Sahibi yasmin1985
hahahaha güldürdünüz benide.ne bileyim şimdiki oturduğum yer o kadr ferah ve manzaralıki birden balkonsuz olunca tuhafıma gitti açıkcasıBalkon olmayinca ne oluyor ki ya? Balkon yani hani mutfak yok deseniz o sorunama balkonun oyle aman aman önemli olduğunu düşünmüyorum
1 tane var.yazları falan yemek yeriz.çamışırları asmak için kullanırım falan o şekilde.Şu anda kaç balkonun var ve kullanım şekîlleri nasıl
içimi rahatlatıyorsunuz tşkler :)Benim 3 balkonum var ama yazın balkonda oturmak yerine dışarıda olmayı tercih ediyorum, yani demem o ki 3 balkonum var bi hayrını göremedim
Rica ederim :)içimi rahatlatıyorsunuz tşkler :)
yani peşinat veriyorsun belli bir miktar ger kalanını kira öder gibi tamamlıyorsun.benim içinde sizin söyledikleriniz önemli ama dediğim gibi çokta oturmucam aklım karıştı o yüzdenBalkon bana göre önemlidir. Ne bileyim çamaşır asılır, mangal yapılır, daralırsın çıkar temiz hava alırsın filan filan... Bu arada geri ödemeli ne demek?
anladım cnm tşkler yorumun için.Bir dönem küçük bir balkonu olan bir dönem de büyük iki balkonu olan evde yaşadım büyük olan daha sıkıntılı idi yıkamak vs
Diğer evimde hiç balkon yoktu ondan sonrakinde vardı galiba ama çıktığımı ya da çamaşır astığımı hatırlayamadım şimdi manzara vs bir şey canlanmadı gözümde
Yani bence balkon olsa guzel olur ama yoksa ve başka ev de bulamayacaksaniz alın. Arastirmanizi iyi yapin tabi. Uzun süre kalacaksiniz belkide orada.hahahaha güldürdünüz benide.ne bileyim şimdiki oturduğum yer o kadr ferah ve manzaralıki birden balkonsuz olunca tuhafıma gitti açıkcası
bende bakıyorumda genelde izmitteki toki evlerine çok katlı olanlar hariç onlarında bir kısmı sadece büyük balkonlu diğerleri ufacık.bu baktığmda da hiç yok.neden yapmıyorlar bilemedimbizim evimiz kentsel dönüşüme girdi yıkıldı. eski evimizde 3 adet balkon vardı. ferah ferahtı.
şimdi kiradayız. salonda 1 adet balkon var. o da 3mkare falan. yetmiyor. mutfakta balkon olmaması kötü. çöp hemen kokuyor.
bir de çiçek bağımlılığı var. çiçeklerimize yetmiyor dar kalıyor baya. bence önemli..
1 tane var.yazları falan yemek yeriz.çamışırları asmak için kullanırım falan o şekilde.
çok baktık araştırdık ancak bütçemiz bu.allah bişey vermezse 2 yıl oturucam.nasip tabi.Yani bence balkon olsa guzel olur ama yoksa ve başka ev de bulamayacaksaniz alın. Arastirmanizi iyi yapin tabi. Uzun süre kalacaksiniz belkide orada.
evet bu evlerinde çamaşır askıları var dışarda yapılmış.yok çamaşır o kadar sorunum değil.baktığım evin dışarı düzeni çok güzel parklar yeşilik vs o açıdan iyi.Bir tane imiş zaten olsa güzel olur ama olmayınca çok sorun değil balkonsuzevde oturdum çamaşırları hatırlayamadım 10 yıl geçmiş
Ama zaten ana cadde idi balkon olsa da asılmaz
Çamaşır sizi üzmeyecekse sorun olmaz
Hatırladım balkonu sonradan kapatıp mutfağa dahil etmişlerdi çamaşırluğı açıp pencereyi açardık
Balkondan kastınız teras mı acaba? Çünkü klasik balkonda mangal komşularla husumet yaratabilir.Balkon bana göre önemlidir. Ne bileyim çamaşır asılır, mangal yapılır, daralırsın çıkar temiz hava alırsın filan filan... Bu arada geri ödemeli ne demek?