Sizce baslamadan bitirmeli mi yoksa oluru var midir?

Kıskanç olmaması da evet bence sıkıntılı, kendinizi çok kaptırmayın bu adama.
Ne sıkıntısı acaba?Kıskançlık normal değil.Bu ülkede kıskançlık cinayetleri oluyor.Kadınlar kocalarının paronayak derecede kıskançlığından şiddet görüp,öldürülüyorlar.Güvenmiyorum demektense kıskanıyorum demek yumuşatılmış hali gibi geliyor bana.
Dış görünüşüne bu denli güvensiz erkeğin kesin bir kusuru vardır görmediğiniz bir yerde.
Benim de aklıma geldi.Siz bacak örneği vermişsiniz de küçük filan mı acaba?Kas yapacakmış.Sanki evlendikten sonra salmayacak.
Konu sahibi daha yüzyüze görüşmediğiniz biri için çok fazla şey beklemiyor musunuz?Belki hiç çekim alamayacaksınız.Ama şu iş olayında haklısınız.32 yaşındaymış.Hayatını biraz düzene koyabilirdi.Elinde telefon sürekli size yazsa bence bundan rahatsız olmalıydınız.Annesi konusuna gelince;herkes annesiyle aynı fikirde olamıyor.Ama onu yetiştiren de o kadın.Etkisi vardır.Annesi ile ilişkileri nasıl?Ben olsaydım direkt söylerdim annesi ile ilgili o gördüğüm paylaşımı.Tepkilerine bakardım.Onu sorgulama bunu sorgulama.Başka nasıl tanıyacaksınız ki adamı?

Siz yurtdışında yaşıyordunuz, Almanya'da mıydınız ? Adam Türkiye'de mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…