- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Kesinlikle aynı kanaatteyim aynısını yazacaktım yazarken skldm kendimden o anBakir yeşil goze guzel oluyor.
Sitede yeniyim neden banŞikayet eden bı kötü niyetli çıkmazsa ban yemez
İşte art niyetli sözüm ona uyanık birileri geliyor şikayet ediyor yeter ki bı aciginizi bulsunlarAa sitede ywn
Sitede yeniyim neden ban
Kontrast renk olmasindan ötürü. Kirmizi yesil yakışıyor birine. Ay bazen bana da oluyor. Yeter be diyip yorumu siliyorumKesinlikle aynı kanaatteyim aynısını yazacaktım yazarken skldm kendimden o an
Çok şükür bı bana ugramiyorlarmis meğerKontrast renk olmasindan ötürü. Kirmizi yesil yakışıyor birine. Ay bazen bana da oluyor. Yeter be diyip yorumu siliyorum
Bahane de olabilir yaBenim de arada aklıma farklı renkler geliyor, kızıl, mavi siyah, bakır gibi. Ama platine zor ulaştım, saçlarım yıprandı falan. Bence tam emin değilseniz aldığınız riske değmez. Hem sizin değil, platoniğinizin isteğiymiş zaten.. geçer sonra..
Cogu zaman hesap vermek bile gereksiz canım. Sanane kesin ve kısa bir cevapBahane de olabilir ya
Ben bakır deneyince herkes niye yaptiiiin diyodu
Çünkü alışmışlar sarı sacıma.
Zaten herkes hep konuşur gereksizler.biliyosun
Neyse bende bahane olarak kocam istedi yaptım diyodumsiginabildigim bir bahaneydi
Şimdi yine farklı deneyesim var ama konu sahibinin fotosundaki kızla aynı renkteyim .ve bu renge bakırdan sonra döndüğüm için tararken kopuyor saçlarım yedi aydır .( çekince Uzama sünme olayı yok yanmadı yani ..yiprandilar feci )Benim de arada aklıma farklı renkler geliyor, kızıl, mavi siyah, bakır gibi. Ama platine zor ulaştım, saçlarım yıprandı falan. Bence tam emin değilseniz aldığınız riske değmez. Hem sizin değil, platoniğinizin isteğiymiş zaten.. geçer sonra..
İşte ger...kalı ben .Cogu zaman hesap vermek bile gereksiz canım. Sanane kesin ve kısa bir cevap
Yaaa bence yıprandıysa ve kopuksa farklı renk deneme. Vazgeçersen eski rengine dönemezsin falan . Kuaförüm demişti. Ben de karamel denesem mi diye düşünüyodum sarıda kal yakışıyo sana risk alma vazgeçersin demişti. Sarıya alışan farklı rengi kullanamıyo falan.Şimdi yine farklı deneyesim var ama konu sahibinin fotosundaki kızla aynı renkteyim .ve bu renge bakırdan sonra döndüğüm için tararken kopuyor saçlarım yedi aydır .( çekince Uzama sünme olayı yok yanmadı yani ..yiprandilar feci )
Diplerden kendi rengim gelince tamamen ....Yaaa bence yıprandıysa ve kopuksa farklı renk deneme. Vazgeçersen eski rengine dönemezsin falan . Kuaförüm demişti. Ben de karamel denesem mi diye düşünüyodum sarıda kal yakışıyo sana risk alma vazgeçersin demişti. Sarıya alışan farklı rengi kullanamıyo falan.
Kaldı ki gözlerinde mavi bence en güzeli sarı yakışır sanasen bilirsin tabii
Karamel fındık kabuğu filan yaşlı gosteriyoe bence bu arada .iyi ki vazgeçmissin diye düşünüyorumYaaa bence yıprandıysa ve kopuksa farklı renk deneme. Vazgeçersen eski rengine dönemezsin falan . Kuaförüm demişti. Ben de karamel denesem mi diye düşünüyodum sarıda kal yakışıyo sana risk alma vazgeçersin demişti. Sarıya alışan farklı rengi kullanamıyo falan.
Kaldı ki gözlerinde mavi bence en güzeli sarı yakışır sanasen bilirsin tabii
Bende 16,5 hissediyorum ama 39 um napalım18 hissediyorum :)