- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 25
- Konu Sahibi Within Temptation
Birde bu rengi ben boyadım kızılı isteğim gibi tutturamam ihtimalim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna katılamiyorum ya...annem doğal tonlarla resmen 6 7 yaş fazla oluyor,sarı bildiğin açıyor kadını ve öyle o kadar kadın gördüm ki ve konu sahibi de onlardan benceO da saç renginden işte. Açık kahve dışındaki tonlar muhakkak doğallığı bozarak yaş ekleyecektir. Neden üzüldünüz nokta atışı yapmışım resmen, 2 yaş nedir ki.
2 yaş niye üzüyor?Benim ama 21 yaşındayım. cidden 23 üzdü
Konudan silip profiline koymuş.Resim göremiyorum
Zorunlu gözlerin ne güzel kaç konudur diyecem diyecem diyemiyorum. Guzellikle ilgili bir konuda bari diyeyim.Resim göremiyorum
Profile koydu şimdiResim göremiyorum
Çok teşekkürler lilimam :)Konudan silip profiline koymuş.
Rica ederimÇok teşekkürler lilimam :)
Profil fotosundaAy kaldırmıssınız fotonuzu çok merak ettim
Çok incesin çok teşekkür ederim kadının kadına iltifatı çok zor bulunurZorunlu gözlerin ne güzel kaç konudur diyecem diyecem diyemiyorum. Guzellikle ilgili bir konida bari diyeyim.
Bakir yeşil goze guzel oluyor.Saçınızın sarı tonu çok güzel bende şuan bu saridayim.
Bakirda yakışacaktır
Gözleriniz lens mi bilmiyorum ama benimde gözler mavi ve maviyken bakır renk çok kötü duruyor bende denedim ...
Lensse bakır olduğunuz dönemde lutfen lens kullanmayın
18 hissediyorum :)2 yaş niye üzüyor?
Şikayet eden bı kötü niyetli çıkmazsa ban yemezProfile koydu şimdi
O değilde banlancan kiz butun konuyu silmişsin
Lens değilBakir yeşil goze guzel oluyor.
Operim guzel gozlerindenÇok incesin çok teşekkür ederim kadının kadına iltifatı çok zor bulunur
O yüzden yorumun çok degerli oldu