- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
E sen benden uzunmuşsunda ben 162 yimBoyum 167 yada 169 arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sen benden uzunmuşsunda ben 162 yimBoyum 167 yada 169 arası
Yanlarım ve koca bi göbeğim var bacaklrmda kalinlasti ideal kilom 45 48 üstü yakismioE sen benden uzunmuşsunda ben 162 yim
Doğallıktan yanayım diyorsunuz ama bronzluğunda olması gerektiğini düşünüyorsunuz :)
bronz olmak yaz dışında doğal olan bişe değil bence ve güzel yapılmış bi estetikten daha yapay duruyor bana göre
Ne yaptın Sen?böyle dolaşmam için hayatla baglarımı koparmış olmam gerek tmm suan şıkır şıkır değilim ama bu kadar da salmaz insan kendini yaniPeki günlük hergün mü böylesiniz? eşofman üstüne laçka lcw dan bi bluz altına kalın çoraplar dünden kalma göz makyajı soluk bi cilt öğlen soğan yemiş ağız akşama kadar oturmaktan yanları yağ bağlamış manikürcüye verdiği paraya acıyan pedikürü sadece tatile giderken yaptıran ağdasını ormana çevirmeden ama uzadıkça yapan saçları yerlerden toplanan E bazende hafif yağlanmış ama kokacak kadar değil kimse Yok mu yaw bi biz mi geziyoruz evde Adidas don ceyo terlik yemek kokan bluzumuzla ?
iyi bir cilt bakımı ve vitamin desteği ile cildinizi makyaj olmadan iyi görünür hale getirin. Kapatıp yok göstermektense sorunu çözmeyi tercih ediyorum ben. Kokoş değilim ama saçımı tarar toplar, cildimi temiz tutarım. Tek takıntım oje. Bir gün bile ojesiz ve kısa tırnaklı geçirirken zorlanıyorum. :) Bir de koku. Temiz vücut, cilde oturan bir parfüm kokusu bence muhakkak olmalı.
Hmmmm tamam o zamanBronzluktan kastım solaryum değil, güneş ışığı almak. Güneş sağlıktır :) biraz bronzluk sağlıklı diri bir görünüm verir.
Minik bir bebeğim var ve evdeyim. Evde asla makyaj yapmam. Cildim için arada bir cilt bakımına gidiyorum sivilce vs sıkıntım yok. saçlarım omuzlarından biraz aşağıda daha yeni ombre yaptırdım. Arada sarı ışıltılar var. İşe girip para kazandığım an lazere gitmiştim fazla tüyüm yoktu. Hamilelikte işler değişti. Lazer makinesi aldım ben de. Saçlarım genelde tepede topuz yapıyorum evdeyken. evde diz yapmış çamaşır sulu eşofmanlarla gezmiyorum. Eşofman altı+düzgün tişört kombinasyonları yapıyorum. dışarı çıktığımda ise eşim bile rahatsız bu kadar makyaha gerek var mı diye ki 10 dk da lens+giyim+makyajı hallediyorum.
Hmmmm tamam o zaman
evet doğal bronzluk gerçekten çok güzel
bronzluk deyince yaz kış olarak söylüyorsun sandım o yüzden kusura bakma
Peki günlük hergün mü böylesiniz? eşofman üstüne laçka lcw dan bi bluz altına kalın çoraplar dünden kalma göz makyajı soluk bi cilt öğlen soğan yemiş ağız akşama kadar oturmaktan yanları yağ bağlamış manikürcüye verdiği paraya acıyan pedikürü sadece tatile giderken yaptıran ağdasını ormana çevirmeden ama uzadıkça yapan saçları yerlerden toplanan E bazende hafif yağlanmış ama kokacak kadar değil kimse Yok mu yaw bi biz mi geziyoruz evde Adidas don ceyo terlik yemek kokan bluzumuzla ?
Ayrıca arkadaşlar ben bir karar mekanizması değilim. Jüri falan da değilim. Başlıkta "sizce?" Diyor. Subjektif öznel bir yorumum yani bu benim kafamdaki şıklık modeli. Kimse benle aynı görüşte olmak zorunda değil.
Kendi adıma yazdığın şeyi beğenmediğim için
muhalefet olmaya çalıştığımı düşünme sakın
Öyle hissettiysen yanlış anladın demektir :)
Estetiksiz kısmını ilginç bulup sordum sadece.
Diğer yorumunda da hani uzun saç bronz ten demişsin mesela
Bunlar daha çok güzellik kriteri gibi geldiği için garip geldi.
Bakımlı ve şık olmak
Estetikli olan için de, estetiksiz olan içinde değişebilir
şeyler değil..
Bakımın ve şık görünmenin doğal burun yada estetikli burunla
Yada ten rengiyle ilgisi yok.
Biz sorduk sen cevap verdin sana göre var demek ki
anlamış olduk seni :)
Tekrar söylüyorum yanlış anladıysan özür.
Philips lumea nın en minnakından aldım. Henüz iki kere kullandım. Bacağımı jiletle alıp kullandım. Normalde 6-7 güne çıkardı jiletle aldığımda. şimdi 15 gün oldu daha az çıktı sanki. Bugün yarın yapmam lazım yenidenlazer makinanızdan memnunmusunuz acba? markası nedir?
e vitaminini ne sıklıkla içiyorsunuz?Ben e vitamini içiyorum düzenli, evicap.
Haricinde de çinko + c vitamini içeren bir efervesan tablet.
Bunlar bana iyi geliyor. Problemli bir cildim yok, sadece gözeneksiz ve parlak olmasını sağlıyor.
İhtiyacınıza ve doktor tavsiyesine göre alabilirsiniz. Solgar'ın kadınlara özel multivitamini de iyi diye biliyorum.
Çok nadir makyaj yapıyorum, yaparsam da çok iyi temizliyorum.nasıl çözüyosunuz cilt sorunlarını. ne kullandıysam dediğiniz gibi olmadı da.
ben kadin dogumda testler icin yaptirdim aile hekimlerine aclik kan sekerime baktirmak istiyorum dersen yaparlar sanirim olmadi butun hastaneler yapar zaten siz boyle elim ayagim bosaliyo diyince ilk yapacaklari test buHayir hangi bolum bakıyor banada normal gelmio bu durum herks acktm der 1 saat yemek yapar hazrlr öyle yer ben acıkır ackmz yemek hazr olmzsa baş dönmesi baş agrisi aşırı sinir olr