nacizane fikrim hala gerek yok diyorumalt bacak kasların özellıkle yamukluğu düzeltmiş önden görüntü daha güzel ama bu demek değil arkadan kötü sadece önden daha hoş
Benimkiler de seninkine benziyor.benim de hep aklimdan geçer.hele tayt giyip da düzgün görünen bacaklara hayranim.eteğin altından dolgun dolgun görünen bacaklara da hep iç çekerek bakiyorum.simdi burada kim sana düzgün derse desin aklinda hep olacak.kendimden biliyorum.imkanin varsa yaptir derim ben.keşke ben de cesaret edebilsem.
Hayretle okuyorum acaba kalın selülitli bacakların olsa ne yapacaktın hiç etek giyemeyecektin birbirine değdiği için yazın rahatsız edecekti ayrıca o ektirmeyi düşündüğün yağlar inşallah yamuk yumruk olup selülitli bir görüntü yaratmaz yağ sonuçta başa çıkmak daha zor bacaklarının kıymetini bil yorumlara gül geç cevap bile verme çünkü bi çok insanın ben de dahil imreneceği bacakların var.
sakın bırsey yapma bacaklarına ne kadar guzel ınsanlar boyle olsun dıye neler yapıyor uzun ve ınce bacak herzaman daha ıyıdır kı senın cok ıncede degıl kıvamında canımm
bence canim hafif kilo alarak ve spor yaparak giderebilirsin sorunu. bacaklarin ne guzel uzun bence dert etme hatta ameliytlik bi durum hic soz konusu degil canini sikma.
canım bacakların sanki benimkilerin fotokopisi benim inceliğinden yana bir şikayetim yok hatta bende estetik düşünüyorum fakat kalınlaşsın istemiyorum aynı zamanda estetik operasyonlarda da beni tatmin edeceğini düşünmüyorum . arada kafama ilizarov yöntemini düşünüyorum hatta dr a gittim sordum o da bu yöntemin çok zor olduğunu ve sağlık açısından bir sorunum olmadığı için böyle birşeye gerek olmadığını söylediyse de içimde hep var. yani düşünüyorum mesela bacağın içine silikon yerleştirip üstüne yağ dokosuyle görüntüyü yumuşatıp düzeltiyorlar fakat kemik asslında eğri yine sadece kısmen düzelmiş oluyor. bacağın alt kemiği bilek kısmı düzgün inmiyor gene. başka bir yöntemde bacağın alt bacağın üst bacakla birleştiği yere plak koyupdüzeltiyorlar fakat bu her hastaya uygulanamıyor ve riskli . ilizarov yöntemiyse bunların içinde en acılı en zahmetli ama en iyi sonucu veren. hem 1-2 cm boyunda uzayabilir . 3-4 ay boyunca bacağını delip kemiğine ulaşan metallerle yaşamak hergün vidaları oynatmak zorunda olmak hergün pansuman yapmak çok zor.delilik belki ama bende taktım mı takıyorum işte. belki sevgilim olsa bu kadar takmamarkadaşlar bacaklarım ince ve zayıf olduğum için aralıklı, sizce yaptırmalı mıyım yoksa kilo alsam ya da sporla düzelir mi? görselini de koyuyorum rahat fikir belirtebilmeniz için. çarpık mı sizce bacaklarım? :/
http://imgur.com/T2ZFDWk
http://imgur.com/5cBEJTw (topuklu ile)
benimkilerde kilo alınca daha düzgün görünüyor ama ben kendimi normal kilomda beğeniyorum sırf bacaklarım için niye göbek yapayımkisağ ol canım :) kilo almak da çok zor kolay yolu bulmak istedim. ama vazgeçtim yaptırmaktan.
bacakların gayet güzel elletme...spora devam...yanlız senin bacak tipin kilo almaz..ne güzel işte millet inceltmek için dùnya para dókùyor...
sendeki sıkıntı aslında bu sıkıntı olcak bir durumda degil ayrıca...bacakların benim kardeşiminkine benziyor...kalçandan aralık arası sadece...bu da yapısal...ayrık gibi durarak sanada çarpık zayıf gibi algılatır...gayet fitsin tatlım dert etme...
Benim bacaklarıma çok benziyor bugün Dr a gittim silikon olmaz mı diye kalçadan ayrıkmış bu yüzden çok küçük cc koyulabilirmiş üst bacakta ince olduğu için ve o cc Tr de yokmuş sipariş etmek gerekliymiş eğer seni mutlu ederse sadece dizi küçültüp altını dolduralım dedi en azından ayrık ama düz bi bacak oluyordu tamam dedim sonra baktı yağın yok kilo al öyle bakalım dedigöbek oluyor o zaman dedim tamam sen al ben düzeltirim dedi
Canım bacak olayı cesaret ister ya..
Evet tüm cesaretimi toplayıp gittim bugün ama silikon yağ kar etmiyormuşkalçadan ayrıkmış annem yanlış mı bezledi acaba silikon olsa bile çok küçük olur ona da değmez masraf dedi yağ olacak ama alacak yağı bulamadı göbek te bile çok az varmış yetmezmiş kilo al gel yapalım diyo nasıl alacağım alsam doğumdan sonra alırdım zaten off
Benim bacaklarıma çok benziyor bugün Dr a gittim silikon olmaz mı diye kalçadan ayrıkmış bu yüzden çok küçük cc koyulabilirmiş üst bacakta ince olduğu için ve o cc Tr de yokmuş sipariş etmek gerekliymiş eğer seni mutlu ederse sadece dizi küçültüp altını dolduralım dedi en azından ayrık ama düz bi bacak oluyordu tamam dedim sonra baktı yağın yok kilo al öyle bakalım dedigöbek oluyor o zaman dedim tamam sen al ben düzeltirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?