bu bacağın neresı ince yahu benım bunun yarısı bide gayette kaslı özellıkle alt bacağın
arkadaşlar bacaklarım ince ve zayıf olduğum için aralıklı, sizce yaptırmalı mıyım yoksa kilo alsam ya da sporla düzelir mi? görselini de koyuyorum rahat fikir belirtebilmeniz için. çarpık mı sizce bacaklarım? :/
http://imgur.com/T2ZFDWk
Bacak estetiği nasıl oluo ki ya bnm de açık arası çarpık hatta :/
tabiki senın kararın ama inan gerek yok yanı ben yolda görsem bacakları ince diye düşünmem istersen birde arkadan göruntusunu ekle
arkadaşlar öyle yorumlar yapan insanlar oluyor ki insan düşünüyor ister istemez. şortun eteğin altında görünce ayy bacakların ne incee azcık kilo almalısınn bacakların kürdan gibi kırılacak sanki denince insan olumsuz etkileniyor. her ne kadar o anda lafımı esirgemesem de sonradan kafaya takmamak mümkün değil kibu nedenle fikirlerinizi almak istedim, objektif yorumlar almak istedim. aynada bakıyorum kötü değil diyorum bu bahsettiğim yorumları duyunca özgüven tabana iniyor
Ah kuzum yaşın çok mu genç, fesatlıktan yavrum o yorumların hepsi, ben de bacaklarımın arası ayrılsın diye uğraşıyorum bak. Senin gibi fit vucudu olmayanların b.klaması o yorumlar hiiiç takma bacakların çok çok güzel maşallah sana sakın elletme derim ben manken gibi bacakların var
tabiki senın kararın ama inan gerek yok yanı ben yolda görsem bacakları ince diye düşünmem istersen birde arkadan göruntusunu ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?