• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bacak estetiği yaptırmalı mıyım yardımm

İncecik bacakların var kıymetini bil.. Ne estetiği :))) ama bence spora yüklenebilirsin

sonunda fikir belirten birileri çıktı! :) çok ince ama kızlar ya kürdan gibi duruyor şort filan giydiğimde. etek giyemiyorum :/ dar pantolon giydiğimde aradaki açıklık belli oluyor

bu bacağın neresı ince yahu benım bunun yarısı bide gayette kaslı özellıkle alt bacağın

tabiki senın kararın ama inan gerek yok yanı ben yolda görsem bacakları ince diye düşünmem istersen birde arkadan göruntusunu ekle

tabiki senın kararın ama inan gerek yok yanı ben yolda görsem bacakları ince diye düşünmem istersen birde arkadan göruntusunu ekle

mesela topuklu giydiğimde etek varsa baldırdaki kaslar görünüyor falan hoşuma gitmiyor etekle topuklu ayakkabı giymiyorum o yüzden. hatta etek bile çok isteyerek giymiyorum inceler diye :14:

Ciddi degilsindir umarim bu sorunda. Ben kucuk yasimdan beri, daha dogrusu kendimi bildim bileli parentez/carpik bacakliyim ve bu koydugun fotograftaki gibi bacaklara sahip olmak benim icin bir ruya. O yuzden kiymetini, degerini bi cunku bir diger arkadasin da belirttigi gibi fistik gibi bacaklarin var.

arkadaşlar öyle yorumlar yapan insanlar oluyor ki insan düşünüyor ister istemez. şortun eteğin altında görünce ayy bacakların ne incee azcık kilo almalısınn bacakların kürdan gibi kırılacak sanki denince insan olumsuz etkileniyor. her ne kadar o anda lafımı esirgemesem de sonradan kafaya takmamak mümkün değil ki :( bu nedenle fikirlerinizi almak istedim, objektif yorumlar almak istedim. aynada bakıyorum kötü değil diyorum bu bahsettiğim yorumları duyunca özgüven tabana iniyor :14:

Son düzenleme:
arkadaşlar öyle yorumlar yapan insanlar oluyor ki insan düşünüyor ister istemez. şortun eteğin altında görünce ayy bacakların ne incee azcık kilo almalısınn bacakların kürdan gibi kırılacak sanki denince insan olumsuz etkileniyor. her ne kadar o anda lafımı esirgemesem de sonradan kafaya takmamak mümkün değil ki :( bu nedenle fikirlerinizi almak istedim, objektif yorumlar almak istedim. aynada bakıyorum kötü değil diyorum bu bahsettiğim yorumları duyunca özgüven tabana iniyor :14:

Ah kuzum yaşın çok mu genç, fesatlıktan yavrum o yorumların hepsi, ben de bacaklarımın arası ayrılsın diye uğraşıyorum bak. Senin gibi fit vucudu olmayanların b.klaması o yorumlar hiiiç takma bacakların çok çok güzel maşallah sana sakın elletme derim ben manken gibi bacakların var

Ah kuzum yaşın çok mu genç, fesatlıktan yavrum o yorumların hepsi, ben de bacaklarımın arası ayrılsın diye uğraşıyorum bak. Senin gibi fit vucudu olmayanların b.klaması o yorumlar hiiiç takma bacakların çok çok güzel maşallah sana sakın elletme derim ben manken gibi bacakların var

çok genç değil 25 yaşındayım :) manken gibi değil yahu ne bacaklar gördük biz.

Benimkiler de seninkine benziyor.benim de hep aklimdan geçer.hele tayt giyip da düzgün görünen bacaklara hayranim.eteğin altından dolgun dolgun görünen bacaklara da hep iç çekerek bakiyorum.simdi burada kim sana düzgün derse desin aklinda hep olacak.kendimden biliyorum.imkanin varsa yaptir derim ben.keşke ben de cesaret edebilsem.

Back