Sen işine bak senin gibi milletin yaşadıklarını dalgaya alanlara göre değil bu site . Mal
Insanı cıldırtırlar. Hayatı bilgisayar oyunu, tıktok vıdeosu sanıyorlar.Valla bu konuda katılıyorum. Anne baba şöyle kart bir zamparayla evlenicem dediğinde bir güzel dövseydi belki rahatlardı.
33 yaşındaki kadına abla derken, 40 yaşındaki adama kocaaammmm mı diyorsunnn
Şu uslup hıc hos degıl. Senı kardesımız gıbı gorup dertlndık kurtarmaya calısıyor uz hıc yakısıyor muSen işine bak senin gibi milletin yaşadıklarını dalgaya alanlara göre değil bu site . Mal
Abla deme lazım olur dıcem olmıycak33 yaşındaki kadına abla derken, 40 yaşındaki adama kocaaammmm mı diyorsunnn
Abla deme lazım olur dıcem olmıycaksınırlerım bozuldu gercekten. Cok uzulüyorum bıle bıle atese yuruyor
Gercekten sımdı genclerımız de pek yakısıklı boylu poslu. Gezmeyı, yemeyı seven ortak payda da bulusulabılıcek cok delıkanlı vardır etrafında. Sorsanız onlar kullnmak cınsellık ıstıyor derler hmn ama kart horoz ne istiyor acaba. Kacın kurasıYahu bir dışarı çıksan bir kampüse gitsen ne yakışıklılar var görsen ertesi gün küfrü basarsın bu kart herife. Şu yaşta en fazla 30-32 yaş aralığı ilgi çekebilir maks. onun dışındakiler abidir hatta senin durumunda amca dayıdır. İki üç arkadaşınla çiftler olarak görüşelim deseniz sizi alkollü mekana sokabilmek için yanınızda amcanızı götürmüşsünüz gibi gezersiniz. Arkadaşlarının hep evlendikleri adamlara bakacaksın gencecik güçlü delikanlılar bir de dönüp senin evdekine bakacaksın. Ne aptal aptal hareket ediyorsunuz ya valla anlamıyorum ben.
Aynen çok güzel muhabbet ediliyordur başlar şimdi doblonun km de kaç yaktığından, saç ekiminin fiyatından vs
Hayaller kocayla barlar dıscolar hayatlar acıller eczanelerZaten imzayı atmış.yaşıtları kocalarıyla çay kahve keyif yaparken bu kocasının şekerini tansiyon hapını takip edecek.
ilerde de altını bezler artık tövbe tövbe yaZaten imzayı atmış.yaşıtları kocalarıyla çay kahve keyif yaparken bu kocasının şekerini tansiyon hapını takip edecek.
_Askooom depend bıtmıs evde gıdıp bır kosu alayım.ilerde de altını bezler artık tövbe tövbe ya
Oyyyy...Tek umudum adamdaki hatri sayılır bir miktarın varliğıydı...Bı de çulsuz yiyiciymişBilip bilmeden he he demek kolay. Ben kendisinden daha zenginim 2 dairem arabam ve epey bir param da var. Kendisinin evi bile yok aylık geliri 40 k. Sizce muhtaç mıyım gelecek 40 kya
Allaskina şu haksız olduğun konuyu olayı bı anlatsana bize deHaksız olduğum bi konuda üzerine gidip konuyu uzattım.herşey konuşabiliyorum saatlerce sohbet edebiliyoruz gülüp eğlenebiliyoruz size garip geliyor ama bu durum böyle
Arkadaşlarım da uyumlu olduğumuzu, mutlu olduğumu falan söyleyip destek oldular