Parası olan benim ben. 2 dairem arabam ve yüklü miktarda da param var kendisinin arabası ve dükkanından başka malvarlığı yok aylık 40 k geliri var sadece. Ben o paraya muhtaç mıyim
O arkadaslar arkadas degıl. Sugar dad sugar mom olayı nı yanlıs anlamışlar çulsuzdam sugar mugar olmazArkadaşlarım da uyumlu olduğumuzu, mutlu olduğumu falan söyleyip destek oldular
Hayır abla ben tam tersi benim babam bana aşırı düşkündür beni sevgiye boğan bi babadır Allah razı olsun ondan
muhtemelen çocuk da yapar bu gidişle sonra al başına belayı kurtul kurtulabilirsenYanımda olsan tutup zorla bosardım. Su adamlara genclıgı heba etmeye degmez kızım. Culsuz bırde cıkarı için senle beraber. Duygusal, fızıksel, maddesel her yonden kullnıyor
Haksız olduğum bi konuda üzerine gidip konuyu uzattım.herşey konuşabiliyorum saatlerce sohbet edebiliyoruz gülüp eğlenebiliyoruz size garip geliyor ama bu durum böylepeki sinir krizi niye geçirip sana bağırdı?sence böyle sevgi mı olur? ne konuşuyorsun 40 yaşında ki adamla?
yine de sana yaptığını haklı çıkarmıyor , hala savunuyorsunHaksız olduğum bi konuda üzerine gidip konuyu uzattım.
kızım haksız da olsan kimse sana sesini yükseltip bağıramaz. anan baban sana şu haksız evliliği yaparken bağırıp çağırdı mı?Haksız olduğum bi konuda üzerine gidip konuyu uzattım.herşey konuşabiliyorum saatlerce sohbet edebiliyoruz gülüp eğlenebiliyoruz size garip geliyor ama bu durum böyle
Dayak sart bunlara rahat batıyor kımıne. Ozgur olsun cocugumız, ezılemsın dedıkce sımarık nesıl yetısır oldu doyumauz akıl kullnmaaz tiktok genclıgı bunlar.Bir video vardı şuan bulamiyorum. 20 yaşındaki kız 40 yaşındaki bir adamla evleneceğim diyor abisi de yalvar yakar yanlış olduğunu açıklamaya çalışıyor. Kız da ısrarla ben aeviyorum, kabul ediyorum, göze alıyorum vs diyor. Yani suanki bazı gençlerde başına diklik var. Otur bir düşün çocukların olsa adama dede diyecekleri yaşta olacak.
Adam da seyını ksıya kasıya oturur evde bunın malını mulkunı yer boynuzda takar sırtında sopa da kırarmuhtemelen çocuk da yapar bu gidişle sonra al başına belayı kurtul kurtulabilirsen
Valla bu konuda katılıyorum. Anne baba şöyle kart bir zamparayla evlenicem dediğinde bir güzel dövseydi belki rahatlardı.Dayak sart bunlara rahat batıyor kımıne. Ozgur olsun cocugumız, ezılemsın dedıkce sımarık nesıl yetısır oldu doyumauz akıl kullnmaaz tiktok genclıgı bunlar.
Günlük yaşıyorlar aslında. 3-5-10 yıl sonrası ne olur yok.Dayak sart bunlara rahat batıyor kımıne. Ozgur olsun cocugumız, ezılemsın dedıkce sımarık nesıl yetısır oldu doyumauz akıl kullnmaaz tiktok genclıgı bunlar.
Yeminle annem tokadı basardı. Göz göre göre evlendiği adama bakValla bu konuda katılıyorum. Anne baba şöyle kart bir zamparayla evlenicem dediğinde bir güzel dövseydi belki rahatlardı.
Akıl tutulması yasıyorsun suan. Ikı gulup eglen sonra dayak ye somra yıme gulsun. Erkeklerın olayı zaten bu. Kasıkla verıp kepçeyle alır. Sen o yoldan gıderkm o kart horoz o yolları arsın arsın gezıp donmustu.Haksız olduğum bi konuda üzerine gidip konuyu uzattım.herşey konuşabiliyorum saatlerce sohbet edebiliyoruz gülüp eğlenebiliyoruz size garip geliyor ama bu durum böyle
Sen işine bak senin gibi milletin yaşadıklarını dalgaya alanlara göre değil bu site . Mal33 yaşındaki kadına abla derken, 40 yaşındaki adama kocaaammmm mı diyorsunnn
Anamın babamın emeğiyle övünüp sonra dedem yaşındakilere yedirecem ama sorsan çok akilliyim diyon yani.Ben yapmadım canım. Annemle babamdan kaldı 74 yaşında benim babam ben onların tek çocuğuyım
Bu sefer de dayak yiyorum diye kacacakti. Ben normal bir duyguda olduklarini düşünmüyorum o yüzden dayak da asla çözüm olmayacak hatta onları haklı cikaracakti. Bir tarafta "sadece sevdiğin için döven aile" diğer tarafta seni herşeye rağmen sozdeeee sevdiğini söyleyen adam. Kimi tercih edersin ?Valla bu konuda katılıyorum. Anne baba şöyle kart bir zamparayla evlenicem dediğinde bir güzel dövseydi belki rahatlardı.
Bn ozgurum bn bıreyım hayat bmö deyıp deyıp olana bak işte. Anasına babasına yazık. Bırde dogacak cocuga. Hala anlamıyor. Kendını yorduguna degmezGünlük yaşıyorlar aslında. 3-5-10 yıl sonrası ne olur yok.
Sen akıllanmazsın.Haksız olduğum bi konuda üzerine gidip konuyu uzattım.herşey konuşabiliyorum saatlerce sohbet edebiliyoruz gülüp eğlenebiliyoruz size garip geliyor ama bu durum böyle
Evet bir adet daha yaşadıklarını kendi seçen göz göre göre hayatını kaydırıp millete çemkiren vaka. Mutluluklarrrrr, 2-3 seneye cinsellik bölümünde ve bdvde bol konu garantili evlilikSen işine bak senin gibi milletin yaşadıklarını dalgaya alanlara göre değil bu site . Mal