Müge Anlıya çıkarsın 40 yaşındaki amca tarafından dolandırıldım aşıktım diyeBu kadar malı ben yapmadım tabiki annemle babamdan kaldı onların tek çocuğuyım
Evet aşırı karakterli, çocuğu yaşında kızla evlenip şiddet uygulayacak muhtemelen ilerde. Babası yaşında ya azarlıyo işte şimdilik . Aşkpeki eşinin nesini seviyorsun? yani karakteri mı neyine aşık oldun o yaşta ki adamın?
Sorma sorma. Hiç akıl yokmuş çok haklısın ben kendime napsam azAdam hem yaslı hem fakir hem de cin.
Bulmus vala genc paralı kzıı bırde bagırıyo. Utanmaz fucker.
Kzım sızde hıc akıl fıkır yok mu 30 bıle degıl 40 nedır bmm annemle aramda 19 yas var. Adam ılk dollerı atarken tuttrsa senden buyuk çocugu olurdu. Terbiyem musade etmıyor yazılcak cok sey var
ne bileyim çok merak ettim o yaştaki kızın 40 yaşında bir adamın nesini sevebilir g.tnde ki kıllar bile beyazlamıştırEvet aşırı karakterli, çocuğu yaşında kızla evlenip şiddet uygulayacak muhtemelen ilerde. Babası yaşında ya azarlıyo işte şimdilik . Aşk
Duygusam ıstısmar. O yastakı kartolozlar ıyı bılır. Kızın babası yaslı tam baba sevgısı gıbı bag olmamsıtır blkı adam bır guzl manıpule etmiş.peki eşinin nesini seviyorsun? yani karakteri mı neyine aşık oldun o yaşta ki adamın?
Biz ne anlayalım canım true love :) adam hem fakir hem şeyi şey dediklerindenne bileyim çok merak ettim o yaştaki kızın 40 yaşında bir adamın nesini sevebilir g.tnde ki kıllar bile beyazlamıştır
Neden bu yorumlara bir şeyler yerken denk geliyorum yane bileyim çok merak ettim o yaştaki kızın 40 yaşında bir adamın nesini sevebilir g.tnde ki kıllar bile beyazlamıştır
Bosanacaksın. Ölsün diye beklıcek halın yok. Daha da kullndırmaSorma sorma. Hiç akıl yokmuş çok haklısın ben kendime napsam az
cahal kalmışız yemin ederimBiz ne anlayalım canım true love :) adam hem fakir hem şeyi şey dediklerindenbi de uyanık, tek çocuk miras da var oh
Hiç 40 yaşında durmuyo aslında daha genç gözüküyo daha önce yaşıt sevgililerim oldu ama hepsinden ihanet gördüm ilk kez bu kadar sevildiğimi hissedince kapıldımne bileyim çok merak ettim o yaştaki kızın 40 yaşında bir adamın nesini sevebilir g.tnde ki kıllar bile beyazlamıştır
Para var, genc karsıı var hod zot edıp susutracak gece desen ohh cıtır afet koynunda kaynana kayınpedrr de yaslı karısamaz. Vala cıla ustune cılaBiz ne anlayalım canım true love :) adam hem fakir hem şeyi şey dediklerindenbi de uyanık, tek çocuk miras da var oh
kız çocuğum var ya valla böyle konular okudukça 20 sene sonrasını düşünerek anskiyete atakları geçiriyorum.Duygusam ıstısmar. O yastakı kartolozlar ıyı bılır. Kızın babası yaslı tam baba sevgısı gıbı bag olmamsıtır blkı adam bır guzl manıpule etmiş.
Şimdiki nesıl okuma alıskanlıgı olmadıgı için hemn de kanıyor. Bu ınsta reels vıdeolar, kısa mesajlar vs. Doyumsuzluk odaklanamama beynı kullanamamya yol acıyor
Ablacım şakalar bi yana, şimdi sana bağıran ilerde döver. Çok gençsin ve kandırılmışsın , yol yakınken dönHiç 40 yaşında durmuyo aslında daha genç gözüküyo daha önce yaşıt sevgililerim oldu ama hepsinden ihanet gördüm ilk kez bu kadar sevildiğimi hissedince kapıldım
Ben yapmadım canım. Annemle babamdan kaldı 74 yaşında benim babam ben onların tek çocuğuyım
kız sen ihanet görsen nolucak daha gençliğinin baharındasın delirtme beni.Hiç 40 yaşında durmuyo aslında daha genç gözüküyo daha önce yaşıt sevgililerim oldu ama hepsinden ihanet gördüm ilk kez bu kadar sevildiğimi hissedince kapıldım
Senın durumda bnde gecırırdım. Baba sevgısı gormedıgı için manipülasyona daha acık halde oluyoröar ama senın gıbı ilgili anne onunda ustesınden gelır. Rabbım kızının bahtını acık etsın. Bu duygusal fızıksel ıstısmarcılardan hepımızın evladını korusunkız çocuğum var ya valla böyle konular okudukça 20 sene sonrasını düşünerek anskiyete atakları geçiriyorum.
Of of bende deliriyorum bundan sonra beni başkası sevmez diye korkuyorum yalnız kalmaktan korkuyorum annemle babama bişey olursa yapayalnız kalırımkız sen ihanet görsen nolucak daha gençliğinin baharındasın delirtme beni.
Kamyon arkası gıbı.Hem paran var hem vizyonsuzsun.