Parası vardır ya, Şeyma subaşı sendromu işteO şiddetli bağırmalar yerini şiddete bırakacak haberin olsun, ailen nasıl müsade etti buna? Yol yakınken vazgeç.
Beraber napıyorsunuz aktivite olarak mesela, yani 23-40 yaşlarında iki birey beraber napıyor? Onun beyazlamış saçlarını mı boyuyorsun? Yediği 40 fırın ağacı mı anlatıyor? Kendine yakın yaştaki kadınlar yüzüne bakmadığı için olgun erkek manipülasyonu kendisinden 17 yaş küçük genç kızı nasıl etkilediğinin havasını mı atıyor?
Pisman olucaksin. Giden gencligini geri getiremiceksin. Onun tek yaptigi suan seni hrm bedensel hem ruhsal kullaniyor. Izin verme bunaGerçekten seviyorum ya kendime çok engel olmaya çalıştım olmadı elimden geleni yaptım vazgeçemedim ne yapsaydım(
Vazgeçtiğim zaman ya mutsuz olursam ya o gücü bulamazsam kendimde.. hiç cesaret edemiyorumO şiddetli bağırmalar yerini şiddete bırakacak haberin olsun, ailen nasıl müsade etti buna? Yol yakınken vazgeç.
benimle evlenir misinBilip bilmeden he he demek kolay. Ben kendisinden daha zenginim 2 dairem arabam ve epey bir param da var. Kendisinin evi bile yok aylık geliri 40 k. Sizce muhtaç mıyım gelecek 40 kya
Ben de öyle düşünüyorum ama aile nasıl müsade ediyor aklım almıyor. Benim kızım 13 yaşında, düşününce bile çıldırdım yaniParası vardır ya, Şeyma subaşı sendromu işte
23 yaşında zengin kızı bulmuş kaçırmaz tabi herif..Bilip bilmeden he he demek kolay. Ben kendisinden daha zenginim 2 dairem arabam ve epey bir param da var. Kendisinin evi bile yok aylık geliri 40 k. Sizce muhtaç mıyım gelecek 40 kya
Parası olan benim ben. 2 dairem arabam ve yüklü miktarda da param var kendisinin arabası ve dükkanından başka malvarlığı yok aylık 40 k geliri var sadece. Ben o paraya muhtaç mıyımParası vardır ya, Şeyma subaşı sendromu işte
23 yaşında nasıl yaptın bu kadar malı mülkü anlatsana bebeyim.Parası olan benim ben. 2 dairem arabam ve yüklü miktarda da param var kendisinin arabası ve dükkanından başka malvarlığı yok aylık 40 k geliri var sadece. Ben o paraya muhtaç mıyım
harbiden bak bende merak ediyorum23 yaşında nasıl yaptın bu kadar malı mülkü anlatsana bebeyim.
Ben yapmadım canım. Annemle babamdan kaldı 74 yaşında benim babam ben onların tek çocuğuyım23 yaşında nasıl yaptın bu kadar malı mülkü anlatsana bebeyim.
Bu kadar malı ben yapmadım tabiki annemle babamdan kaldı onların tek çocuğuyımharbiden bak bende merak ediyorum
Ohhh maşallah, dayı hem 40 yaşında hem de 40 K, iyi yere kapak atmış ama dikkat et elinde ne ev kalır ne de araba.Ben yapmadım canım. Annemle babamdan kaldı 74 yaşında benim babam ben onların tek çocuğuyım
Tek çocuksun bir sürü imkanın var ama gidip 20 yaş büyük adamla nikah kıyıyorsan daha fena vizyonsuzsun.Ben yapmadım canım. Annemle babamdan kaldı 74 yaşında benim babam ben onların tek çocuğuyım
peki eşinin nesini seviyorsun? yani karakteri mı neyine aşık oldun o yaşta ki adamın?Bu kadar malı ben yapmadım tabiki annemle babamdan kaldı onların tek çocuğuyım
Allah iyilerle karşılaştırsın evladınızı. Bu konudaki akbaba gibi kartlardan uzak etsinBen de öyle düşünüyorum ama aile nasıl müsade ediyor aklım almıyor. Benim kızım 13 yaşında, düşününce bile çıldırdım yani
Cümlemizin evlâtlarını inşallahAllah iyilerle karşılaştırsın evladınızı. Bu konudaki akbaba gibi kartlardan uzak etsin