• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce askıları nasıl olmalı????? acil!!!

canım sayfann altlarına doğru -kızlarrrrrr işte gelinliğim- diye açmış olduğum bi başlık var orda gelinliğimi paylaştım bende gelinliğimi aysiradan geçtiğimiz hafta sonu aldım straptez ama kol yaptırcam ben omuza düşen tarzda kol düşündüm sende öle yaptırabilirsin güzel olur bence...

canım sayfann altlarına doğru -kızlarrrrrr işte gelinliğim- diye açmış olduğum bi başlık var orda gelinliğimi paylaştım bende gelinliğimi aysiradan geçtiğimiz hafta sonu aldım straptez ama kol yaptırcam ben omuza düşen tarzda kol düşündüm sende öle yaptırabilirsin güzel olur bence...

senin modeli de çok beğenmiştim ben. inşallah mutlulukla giyersin. bu hafta sonu teslim alacağım artık gelinliğimi inşallah. bende kollarını omuza düşen tarzda yaptırdım. hafta sonu bitmiş halini göreceğim. umarım içime siner :18: :18:

merhaba. benim gelinliğim buuuu :)) benim iki düğünüm olacağı için askılarını sabitletmedim. istanbuldaki düğünümde askıları içine kıvıracağım. diğer düğünümde de askıları annem tutturacak. gelecek haftasonu provam var. umarım ikimizin de gönlüne göre olur bitince. mutluluklar...

merhaba. benim gelinliğim buuuu :)) benim iki düğünüm olacağı için askılarını sabitletmedim. istanbuldaki düğünümde askıları içine kıvıracağım. diğer düğünümde de askıları annem tutturacak. gelecek haftasonu provam var. umarım ikimizin de gönlüne göre olur bitince. mutluluklar...

gerçekten miiiii :16: aynı gelinliği giyeceğiz yani kısmetse :1: ben kollarını yana aldırdım kontes model deniyormuş sanırım ama bilemiyorum yani rahat hareket edebilcekmiyim. içime sinmeyen birşeyler var sanırım :18: duvağını nasıl aldın? ben saç konusunda kararsızım biraz...

pazar günü provaya gittim. gelinlik çok güzel olmuş. uğursuzluk getirir mi bilmiyorum ama nişanlım da görüp çok beğendi. duvağımı dantel aldım etek uçlarındaki dantelle çok uyumlu oluyor herkes çok beğendi duvağı zaten. saç provasına da gittim. sade bir topuz yaptırıp duvağı topuzun üstüne takmayı düşünüyorum. dantel duvakta biraz sıkıntı olabiliyor ama yine de güzel oldu. ikinci düğün için hala kararsızım. senin düğünün daha erkenmiş. fotoğraflarını eklersen fikir edinirim ben de :))

pazar günü provaya gittim. gelinlik çok güzel olmuş. uğursuzluk getirir mi bilmiyorum ama nişanlım da görüp çok beğendi. duvağımı dantel aldım etek uçlarındaki dantelle çok uyumlu oluyor herkes çok beğendi duvağı zaten. saç provasına da gittim. sade bir topuz yaptırıp duvağı topuzun üstüne takmayı düşünüyorum. dantel duvakta biraz sıkıntı olabiliyor ama yine de güzel oldu. ikinci düğün için hala kararsızım. senin düğünün daha erkenmiş. fotoğraflarını eklersen fikir edinirim ben de :))

bende dün gelinliğimi teslim aldım. kolları iyice içime dert olmuştu benim istediğim kontes modelmiş. ilk başta öyle yapmıştık ama kolumu kaldıramıyordum. orjinalindeki gibi kalsa çok kalın geliyordu ve straplez kesinlikle istemeyen ben ne yaptım biliyor musunnnnnn?? askılarını tamamen çıkarttım!! :27: :27: kol omuz askı derdimi toptan hallettim içimede sindi sonunda çok şükür :37: benimde duvağımın kenarları dantelli hatta gelinliğin danteliyle aynı. duvaklarda mı aynı yoksaaa :16: bende saçımı balerin topuz yaptırım duvağı tepeden takmayı düşünüyorum. aynı olcaz toptan desene :3: :3: benim düğünüm haftaya çok az bir zaman kaldı artık. düğünden sonra fotoları yüklerim nasıl olsa aynı tarz gelinler olacağımızdan senin beğenmediğin ya da içine sinmeyen kısımları kendi düğününde yapmazsın. son 10 gün heyecan dorukta bendeeeeee :10: :108: :123: :111:

bu arada senin düğün ne zaman?

senin düğününe çok az kalmış. benim ki 25 haziranda ama şimdiden çok heyecanlıyım. umarım düğününde her şey yolunda gider, çok mutlu bir gelin olursun. fotoğraflarını merakla bekliyorum :))

evet bu gelinliğe kayık yaka harika olur çok iyi düşünmüşsün başka türlü güzel olmaz mutlulukla giyersin inşallah canım:)

Back