• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce askıları nasıl olmalı????? acil!!!

bence gelinlik hoş kollarındaki detay güzel olmuş bende straptez severim ama orjinalini bozma derim.. şimdiden mutluluklar cnm

gelinlik çok güzel ama gerçekten askılarının yeri tuhaf duruyor.inşallah güzel birşeye karar verirsin kayık yaka iyi fikir.

bence gelinlik hoş kollarındaki detay güzel olmuş bende straptez severim ama orjinalini bozma derim.. şimdiden mutluluklar cnm

teşekkür ederim canım. kollarındaki detayı tamamen kaldırmayacağım omuzlarımdan aşağıya doğru almayı düşünüyorum. sanki çok boğuyor böyle beni

bence kullanılabilir zaten en düşük hali o oluyor $Untitled.jpg http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=658086&d=1363330896&thumb=1&stc=1

bu da benim arkadaşımın gelinliğinin kolları çok hoş duruyordu....

bence kullanılabilir zaten en düşük hali o oluyor Eki Görüntüle 658086 http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=658086&d=1363330896&thumb=1&stc=1

bu da benim arkadaşımın gelinliğinin kolları çok hoş duruyordu....

hmmm bak bunun kollarının duruşu çok hoş. karpuz yaka mı diyolardı buna??? bu tarz hem rahat hem şık durur :16: :16: :32:

$20130313_181336-1.jpg kollarını degıstırıcem cok yukarda bogmus gıbı bendı ancak tadılat ıcın gonderdım kocaelıne gıttı daha da bırsey yapamazlarmıs

Eki Görüntüle 658397 kollarını degıstırıcem cok yukarda bogmus gıbı bendı ancak tadılat ıcın gonderdım kocaelıne gıttı daha da bırsey yapamazlarmıs

canım senin gelinliğin modelide çok güzelmiş. bu askıların yukarıya alındığı hali mi? çok hoş durmuş bence. benim tadilatı burada kendi terzilerine yaptıracağını söylediler Kocaeli'ye tekrar göndermeyecekler ki daha gelmedi zaten :36: :36: gönderirlerse tekrar oraya yetişmez düğüne sanırım. senin düğün ne zaman?

bence de canım.. askılar biraz basit kaçmış ama gelinliği beğendim. bir de üzerinde görelim ama :)

Back