Gelinlik Modelleri sizce askıları nasıl olmalı????? acil!!!

hierapolis

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
64
0
16
Denizli
herkese merhaba,

gelinliğim aysiranın aşağıdaki modeli. emin olun fotodan daha güzel ve kabarık duruyor. yalnız askılarını hiç beğenmedim straplez modelleride hiç beğenmiyorum. askıları sizce nasıl olmalı? omuzdan kayık yaka gibi düşündüm ama????? sizlere özellikle bu işin içinde olduğunu tahmin ettiğim minenes'e danışmak istiyorum. sizce nasıl olmalı???

Aysira Gelinlik

çok doğru düşünmüşsünüz straplez bu tip gelinliğe pek gitmez ama kayık yaka olursa mükemmel olur.. Mutluluklar dilerim :)

bende straplez sewenlerdenim benmkşide öyleydi o yüzden
ama bence senn kinin askılıarı gayet güel ama cok boynuna yakın duruyo.... biraz daha omuzlara doğru kaydırılsa askılar daha güzel durr gibi... herşey gönlünce olsun cannım

evet haklısın boynuma çok yakın. o yüzden hoşuma gitmedi zaten. çok teşekkür ederim

askıları birbirine çok yakın omuzlarını dar gösterebilir o yüzden kayık yaka daha hoş duracaktır:)

benim gelinliğimde bu tarzdı bende straplezle rahat edemem diye eteğinin tülünün aynısını incecik omuzlara koydurmuştum. ama kalın ve kaba göstermesin diye tülün kenarlarını diktirmedim düz bir şekilde kesip askı yaptılar. Tül çok yoğun olmadığı içinde varla yok arası duruyordu. şimdiden hayırlı olsun

çok teşekkür ederim. inşallah seninde gelinliğin istediğin gibi olmuştur ve rahat kullanmışsındır

böyle olabilir:)

Eklentiler

• $385852_10151283168787021_908164785_n.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…