Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
görücü ussulu yapılacak en aptal şey bence. sakın kızlar. ben görücü usulu nişanlandım. 6 7 ay nişanlıyım. dün nişanı attık attılar aileler sorun çıkardı nişanlım olacak o insanda . 2 anne bi nisanlı tartışması sonuç ne. olan bana oldıu. günahım yokken harcandım
kesinlikle aşk evliliği yapacağım ama bi yandan da eskiden insanlar hep görücü usulüyle evlendikleri haldeboşanma oranlarının daha düşük olduğu gerçeğini aklımdan çıkaramıyorum...
benim nikahıma 2 hafta kala atmıştı karşıdaki zat şu an ne biliyormusun çok sevdiğim bir insan var ve iyikide o zat nişanı atmışta şu an sevdiğim insanı tanımışım
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inş :Saruboceq:
kesinlikle aşk evliliği yapacağım ama bi yandan da eskiden insanlar hep görücü usulüyle evlendikleri haldeboşanma oranlarının daha düşük olduğu gerçeğini aklımdan çıkaramıyorum...
bu boşanmaların az olmasından değil herkesin mecburiyetinden, baba ocağına kabul edilmeyişinden, yoksa yokmuydu geçimsiz evlilikler, eskilerden kalma şu an bile biliyorum ben çevremde öyle örnekler
benim nikahıma 2 hafta kala atmıştı karşıdaki zat şu an ne biliyormusun çok sevdiğim bir insan var ve iyikide o zat nişanı atmışta şu an sevdiğim insanı tanımışım
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inş :Saruboceq: